Přejít na obsah

victory

Uživatel
  • Počet příspěvků

    253
  • Registrace

Vše od uživatele victory

  1. Škoda že jsi řekl požil jsem alkohol. Být tebou tak se budu pokoušet posunout správní řízení do července, kdy už bude platit nová novela, kde se stanoví že do 0,24 promile nedostaneš body ani zákaz řízení, pouze peněžitý trest. Navíc správního se neboj, můžeš se tam dobře hájit, (vezl jsi ženu do nemocnice, poukážeš na nepřesonst zmetka jménem Drager atd. )
  2. můj výsledek se mi taky nelíbí, (0,24) , že by zbytkáč po včerejšku ? :-D
  3. victory

    EGR 1.6 HDI

    Tak nakonec závada nejobávanější - turbo. Auto staré 2 roky, 60 tis. najeto, pravidelné servisky.... je z toho maličko špatnej, už má nápady že to prodá a koupí Berlingo 1.9 TD
  4. průměr 0,244.... pěkná aplikace :-)
  5. Vadná STK :-D. To může být cokoliv, začal bych diagnostikou. Třeba něco poví.
  6. Alternativně se dá použít toto, pak je to 100 % . http://www.elpoco.cz/new/products/images/plastove_CG Říká se tomu kabelová vývodka a má to každý každý obchod el.instl. materiálem, nebo i OBI .
  7. Tohle nic není, bejt připoutanej tak se mu nestane vůbec nic.
  8. victory

    tankovani specialu

    Protože je olovo měkké tak jeho vrstva chrání sedlo ventilu před zničením. Protože je ale olovo špatné, neekologické je zakázané.
  9. čím to teda je že někdy hermouši nabublaj a někdy ne ? nikde jsem nenašel odpověď :-(.
  10. victory

    tempomat

    k čemu mají auta spínač na spojce ?
  11. jsem zvědavý jak bude úřad reagovat....
  12. victory

    Modely 406

    to kupuješ auto podle náhradních dílů ?
  13. victory

    kompresor na 12v do auta

    Chápu že jsou lidé kteří nemají přístup k 230V - parkoviště sídliště. Jinak mi to připadá skoro k ničemu, gumy si dofoukam na pumpě, v případě defektu je nejlepší celé kolo než lepení a kompresůrek.
  14. victory

    kompresor na 12v do auta

    Nedají. Je to malinké prdítko s obsahem válce asi 10 ml :-) . Vítr to neudělá. Leda že by sis k tomu udělal tlakovej zásobník :-D
  15. Tak to je mazec. Názorná ukázka pro všechny :-) .
  16. victory

    Chladič turba (intercoler?)

    Otázkou je kudy se ten olej ztrácí, intercoler bych teď neřešil.
  17. victory

    Mlada Boleslav Skodovka

    Byl jsem ve Škodovce asi před rokem, nejprve muzeum, pak motorárna, převodovky, lisovna, a montáž OII . Byli jsme dohromady 3 a celé odpoledne se nám zdarma věnoval jeden člověk.
  18. Dobrý den, známý má tento motor a při jízdě do kopce auto viditelně ,,netáhne\" . Diagnostika odhalila vadu EGR ventilu . Ptám se : kudy se k EGR ventilu dostanu ( myslím že může být zanesený ) , případně vaše zkušenosti s opravou nebo zaslepením. Děkuji za odpovědi :-)
  19. Dneska žiju aprílem celý den
  20. victory

    Solární ohřev-změna

    Trubicové kolektory bych nedoporučoval, jsou dražší a náchylnější na kroupy, samotné trubice se dají měnit ale koho baví lézt na střechu a ještě kupovat nové. Druhá věc je že je náročnější technologie na výrobu - vakuování, těsnění, nízkoodparná kapalina .... Jsem pro klasické ploché kolektory. Na stránkách se chlubí že to cirkuluje samo - ano ale uvnitř panelu, výměníkové médium se stále musí pohánět čerpadlem. Jinak se tu někdo ptal na výkon slunce - pro ČR je to od 900 W / m2 po 1100 W / m2 . Podle potřeby teplé vody v domácnosti se volí objem bojleru, následně celková plocha kolektorů. Určitě do toho jednou půjdu, pokud opět budou zelený dotace, mohlo by to být i docela levnější.
  21. victory

    Legalizace přívěsu

    Pokud by si to chtěl legální cestou, musel by sis ho nechat otypovat a přezkoušet VÚMV. Na cenu se ani neptej. Tak bych se vydal cestou, si sehnat nějaký TP a vyrazit čísla . Stavěl jsem vozík asi před 2 lety, z původního zbyla jen náprava, oj a kola :-D . Na STK nikdo s metrem neběhal, kontrolovali toto: Odrazky - 2 bíle kruhové vpředu, oranžové na bocích, 2 červené trojúhelníky vzadu. Pak světla, kola a obecně stav - aby nebylo něco upadlé, volné atd.
  22. voda se saponátem tolik cítit není :-d
  23. victory

    Noční hlídání

    Tak mě právě vyhmátli policajti. Všechno ok, až na to že jsem si dnes nechal lekárničku v garáži - uklízel jsem kufr ... A že neměl náladu tak mi dal litra.
×
×
  • Vytvořit...