loque Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 S kamošom sme boli dnes kúpiť plazmu Panasonic, aké bolo jeho prekvapenie keď ju doma rozbalil a zistil že je popraskaná http://shamanshop.sk/sharing/files/dojebane-ec4f09.jpg[/img] V obchode nám ju vydávali zo skladu, nerozbalovali ju, nieje žiadny dôkaz že nám ju odovzdali nepoškodenú. Domov sme ju viezli autom normálne na stojato, nebola vystavená nejakým silným nárazom. Je nejaká šanca že uznajú reklamáciu? Ako by mal postupovať? PS: sorry za obrovský obrázok [upravil dne 21/12/10 22:57 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 No zpatky do obchodu, pokud ji nevybalili tak neni co řešit, musi to vyměnit. Neni dukaz že se rozbila až po koupi, nejspiš už to bylo předtim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Nesmysl, pokud mu ji neukazali před koupí tak to uznat musí Citovat
loque Odesláno 21. prosinec 2010 Autor Odesláno 21. prosinec 2010 Veď práve, z predajne nás poslali do skladu, tam chlapík vyšiel z brány aj s krabicou, naložili ju do auta a odišli domov Citovat
Šalda Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Taky si myslím že to musí uznat, to je to, že dnes jen dají krabicu a zdarec, tudíž to musí uznat, musí počítat s tím že sem tam nějaká bude rozbitá Citovat
jofo Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Hned do obchodu a ak sa budu vytacat tak si daj zavolat menezera a vysvetli mu to. Ale neviem ci uz neni neskoro. Trebalo to hned ako ste nato prisli. Citovat
jofo Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 A kde ste to kupovali? Dnes je teda blby den. Mne sa nepodarilo odletiet na vianoce domov tak budem sam. Bez manzelky a malej. Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Myslím si, že solidní obchodník by telku měl bez problémů vyměnit, takové choulostivé zboží při přepravě dostává docela dost na p*del a určitě to nebude jeho první případ podobné reklamace. Každopádně na nic nečekej a co nejdřív nakluš s telkou a pokud možno i krabicí zpátky, zbytečné prodlevy nejsou na místě. Citovat
BV406 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 tak to jsem zvedav, jak tohle dopadne ... drzim palce Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Podla toho co pocuvam, ze zaplatili, a typek vydal zo skladu, tak to kupovali vo velkoobchode (nemaju maloobchod), a pokial pozeram spravne na nalepku na krabici vedla, tak to bol ED system, respektive BGS Distribution www.bgsdistribution.sk Myslim ze BGS ko by s tymto nemalo mat problem, ale co najskor naspet ... Citovat
loque Odesláno 21. prosinec 2010 Autor Odesláno 21. prosinec 2010 Nie nie, tá krabica vedla s tým nemá nič, bolo to kupované v Datart-e Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 DATART by s výměnou neměl mít problém. Bál bych se u malého obchodníčka, pro kterého prodaná televize může znamenat podstatnou část měsíčního obratu, DATART je ale - aspoň v ČR - docela velký hráč, který je určitě na podobné problémy pojištěný. Citovat
Hadra Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Jo, je na to nějaká ochranná lhůta, já se na to ptal v Okayi když jsem kupoval plazmu....tak jim říkám hele a co když to nepůjde nebo bude rozbitý - tohle je zajíc v pytli? No a on povídá - máte ( a teď nevím kolik ) času to rozbalit a když tomu něco bude tak dovézt zpátky. Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Ze zákona neplyne, že by museli produkt předvést nebo zkotrolovat, ale musí ti umožnit si ho vybalit a zkontrolovat. Měli by na to mít vyhrazené místo se zásuvkou... Obvyklá praxe je však taková, že to všichni nahrazují tím, že si příjdeš potvrdit záručák až to doma zkontroluješ. Já se takto třeba napálil s Myčkou - dovezl jí domů jako bavilnce a tekla - uvnitř byly všechy těžší plastové věci utrhané a rozlámané. Reklmace bez problémů. Myslím, že taky problém mít nebudeš. Citovat
MilanF1 Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Naši když kupovali TV v místním malém obchodě, tak nám ji vybalil a naladil i stanice a seřadili dle toho, jak jsme chtěli. Vyzkoušeli ovládání, zabalili a vezli domů. Citovat
Fusion Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Já zas prohlížel televizi v EW, šáhl sem na ní a spadla ze 2m zdi na zem. Trapas. Ale přežila. Takže ta v té bedně musela snad letět přes parkoviště. Citovat
jofo Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Treba este pockat. Este sa tam hadaju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.