Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já stejně jedu přes server na kterým běží linux, tudíž to že se ke mně někdo probojuje je značně mizerná... :) Mám otevřený některý porty na servru a to občas někoho láká aby se pokusil ke mně dostat,ale přes zabezpečení na servru zatím nic neprošlo i když je všechno jednou poprvé.... :) Každopádně bych to tak nehrotil když ta bota ve widlích je tam už roky....:D:D:D

Odesláno

aby tu za chvilku nebo I Love You 2000 :D

vzhledem k podminkam mi to nepripadne jako resitelny problem, vzhledem k chybam kter tam jeste porad jsou... vezmeme v potaz ze Microsoft na tu chyb u prisel po deseti letech... to je ale rychlost :D

Nepocitaje na kolik chyb jeste prijdoui...

Odesláno

Mno nejlepší je spolehnout se na nohy :D Případně pak jezdit na kole,rozhodně to vyjde levněji než opravovat auto :D Jinak nevím jak by ti auto s otevřeným zdrojovým kodem pomohlo k lepší spokojenosti :D:aut

Odesláno

No a co, beztak mám v PC samí pí*oviny. Fotky apod mám v záloze na CD/DVD a zbytek, o ten můžu klidně přijít:aut:roker

Odesláno

Jistě, používá ho 80%. Ale musíš přihlédnout i k faktu, že většina uživatelů neví, že existuje i něco jako Linux, Mac, Solaris atd. Jsou rádi, že dokáží pustit počítač a kliknout na modré E. Widle dostanou buďto k novému PC, nebo jim je nahraje \"zkušený\" soused nebo si je koupěj, protože je to to nejlepší co může být, ikdyž to maj jen na net a email. A na hry je bohužel zatím potřebuješ. Možná to změní STEAM pro linux, jsem na to zvědav.

Všechno to už načíná na škole, kde jsou žáci posazený před PC s Widlema a MS Officema a na tom je něco učej a vůbec jim neřeknou, že existuje i něco jiného. Tohle je moc pěkny článek http://www.linuxexpres.cz/business/gymnazium-jevicko-linux-ve-skole Taky jsem linux nemusel, ale před pár lety jsem ho začal zkoušet a teď ho beru jako velmi dobrou alternativu k widlím. Kdybych nehrál hry, tak widle nepotřebuju. :cool:

Odesláno

Používá ho spousta lidí,ale to ani zdaleka neznamená že je to kvalitní produkt :D V USA popularita widlí není zdaleka tak velká jako u nás :aut Navíc spousta servrů jede na jiných spolehlivějších OS jako třeba linux,který je zadarmo... :) Widle mají tak hromadnou popularitu hůavně kvůli hrám,až programátoři her budou dělat hry i pro jiné OS než widle(zatím je to jen malá část) jejich popularita půjde rychle dolu:super

Odesláno

mě stejně vrtá hlavou, jak může firma s takovým monopolním postavením a donedávna s nejbohatším mužem planety v čele, mít takovej úspěch s něčím tak mizerným, jako jsou widle. kdyby ty vydělaný prachy šly fakt na vývoj pořádnýho OS, tak neřeknu nic, ale takhle je mam fakt jenom na hry a i to málo mě dokáže dost často nervově docela mučit.

Odesláno

urdemala: zásadní problém je v tom, že hledáš logiku ve věcech, které jsou produktem zvládnutého marketingu. To nejde.

Prostě tam žádná není. Buď funguje jedno, nebo druhé - marketing nebo logika.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...