Haryk Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/206444-windows-maji-kritickou-bezpecnostni-chybu.html upozornění na chybu, nevím co víc napsat vše, je v článku [upravil dne 20/7/10 Haryk] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Nic nove... Preto ho prilis nepouzivam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Dík za odkaz,ale to už bylo už tolikrát,že to nemá smysl komentovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Mě je to jedno... tady tyhle \"senzace\" mě jako uživatele zmíněných systémů zanechává chladným. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Já stejně jedu přes server na kterým běží linux, tudíž to že se ke mně někdo probojuje je značně mizerná... Mám otevřený některý porty na servru a to občas někoho láká aby se pokusil ke mně dostat,ale přes zabezpečení na servru zatím nic neprošlo i když je všechno jednou poprvé.... Každopádně bych to tak nehrotil když ta bota ve widlích je tam už roky....:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 aby tu za chvilku nebo I Love You 2000 vzhledem k podminkam mi to nepripadne jako resitelny problem, vzhledem k chybam kter tam jeste porad jsou... vezmeme v potaz ze Microsoft na tu chyb u prisel po deseti letech... to je ale rychlost Nepocitaje na kolik chyb jeste prijdoui... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Jo tohle je jednou,dvakrát... za kvartál že je oznámeno že widle mají kritickou chybu.... Podle mně největší chybou je samotný OS widlous.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Původně zaslal: godzila.01 Podle mně největší chybou je samotný OS widlous.... :D:D :potlesk:potlesk :super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Já mám chybu na autě také několikrát do roka. Asi bych měl přejít na nějaký opensource model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Mno nejlepší je spolehnout se na nohy Případně pak jezdit na kole,rozhodně to vyjde levněji než opravovat auto Jinak nevím jak by ti auto s otevřeným zdrojovým kodem pomohlo k lepší spokojenosti :aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakir Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Já už se nemůžu smát... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 No a co, beztak mám v PC samí pí*oviny. Fotky apod mám v záloze na CD/DVD a zbytek, o ten můžu klidně přijít:aut:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Původně zaslal: godzila.01 ...Podle mně největší chybou je samotný OS widlous.... Zrejme preto ho používa iba 80% užívateľov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfik Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Jistě, používá ho 80%. Ale musíš přihlédnout i k faktu, že většina uživatelů neví, že existuje i něco jako Linux, Mac, Solaris atd. Jsou rádi, že dokáží pustit počítač a kliknout na modré E. Widle dostanou buďto k novému PC, nebo jim je nahraje \"zkušený\" soused nebo si je koupěj, protože je to to nejlepší co může být, ikdyž to maj jen na net a email. A na hry je bohužel zatím potřebuješ. Možná to změní STEAM pro linux, jsem na to zvědav. Všechno to už načíná na škole, kde jsou žáci posazený před PC s Widlema a MS Officema a na tom je něco učej a vůbec jim neřeknou, že existuje i něco jiného. Tohle je moc pěkny článek http://www.linuxexpres.cz/business/gymnazium-jevicko-linux-ve-skole Taky jsem linux nemusel, ale před pár lety jsem ho začal zkoušet a teď ho beru jako velmi dobrou alternativu k widlím. Kdybych nehrál hry, tak widle nepotřebuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Používá ho spousta lidí,ale to ani zdaleka neznamená že je to kvalitní produkt V USA popularita widlí není zdaleka tak velká jako u nás Navíc spousta servrů jede na jiných spolehlivějších OS jako třeba linux,který je zadarmo... Widle mají tak hromadnou popularitu hůavně kvůli hrám,až programátoři her budou dělat hry i pro jiné OS než widle(zatím je to jen malá část) jejich popularita půjde rychle dolu:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Proste som reagoval hlavne preto že sa mi zdá hlúpe haniť a zosmiešňovať niečo len preto že som si obľúbil niečo iné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Keď bude populárny Linux, budú vychádzať članky \"Linux má kritickú chybu\". Takže asi tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Původně zaslal: pastorek Proste som reagoval hlavne preto že sa mi zdá hlúpe haniť a zosmiešňovať niečo len preto že som si obľúbil niečo iné. To víš, hodně lidí nadává na něco s čím neumí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urdemala Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 mě stejně vrtá hlavou, jak může firma s takovým monopolním postavením a donedávna s nejbohatším mužem planety v čele, mít takovej úspěch s něčím tak mizerným, jako jsou widle. kdyby ty vydělaný prachy šly fakt na vývoj pořádnýho OS, tak neřeknu nic, ale takhle je mam fakt jenom na hry a i to málo mě dokáže dost často nervově docela mučit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 urdemala: zásadní problém je v tom, že hledáš logiku ve věcech, které jsou produktem zvládnutého marketingu. To nejde. Prostě tam žádná není. Buď funguje jedno, nebo druhé - marketing nebo logika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts