Lihous Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 Kdybych mel mit problem s nedopatrenim tak nevim nevim .... Kazdy rok mam nejake prekvapeni pri placeni ale ze bych se vzdal byt "radem" mozna pokud si poridime jiny povoz pokukujeme po MB E s vybavou z "S" ale tech je zatracene malo. Popripade C6 ale jinak proc odchazet i prez drobne "hadky" - to sem na forum patri. Taky me letos prislo na dvakrat avizo na zaplaceni clenstvi - odpovedel jsem ze jedno mam a tim to je vyresene. A ze se nam zacina vse "polarizovat ve spolecnosti" to je naprosta pravda - bohuzel. Me skromne doporuceni - trosku nadhledu a vzajemne tolerance. Krasny vecer od sklenky bileho Schreek, Pepito, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
misacekk Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 Zdravím, chci se zeptat zapomněl jsem uhradit prodloužení členství jde to jeste doplatit? Nebo musím nové? Děkuji Citovat
Schreek Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 @misacekk Mělo by Ti to ted přijít znovu do mailu a tím to znovu obnovíš Péťa a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
misacekk Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 (upraveno) Diky, zaplaceno. Upraveno 22. prosinec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Weri 605, Schreek a Péťa ohodnotil 3 Citovat
OK406 Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Dnes mi přišla kartička P-C s prodloužením členstvím + dopis. Děkuji Weri 605 a MJSytic ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Tez se pridavam - diky za zaslani karticky hodnotim vlastnorucne podepsany dopis MJSytic a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 Také děkuji za zaslání kartičky, dnes dorazila i s dopisem. MJSytic a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 Jo dneska byla kartička ve schránce dokonce jsem viděl i ten " přízrak " doručovatele české pošty jak to tam hází. Ale jako přátelé 22.12 odesláno a 2.1 doručeno to mě přijde jakože se ČP překonala v rychlosti. Možná když by @MJSytic na ty obálky přilepil nožičky ta by ty dopisy dokázali doběhnout samy po svejch. Pepito, Schreek, Péťa a 1 další ohodnotil 3 1 Citovat
Milan+ Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 Já tu tedy nikdy zatím s ČP problém neměl a chápu,že každý chce mít volno. I jejich zaměstnanci. P607Olda ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 před 11 hodinami, Vena garážmistr napsal: ..... Ale jako přátelé 22.12 odesláno a 2.1 doručeno to mě přijde jakože se ČP překonala v rychlosti. Možná když by @MJSytic na ty obálky přilepil nožičky ta by ty dopisy dokázali doběhnout samy po svejch. Podívám -li se do kalendáře, pak 22. 12. byl pátek, následuje víkend, Vánoce + 2 volně dny a máme tu středu, čtvrtek a pátek = 3 pracovní dny následující po měsíci heroických výkonů plných stresu a přesčasů. Jako kdyby ses čertil, žes nedostal nějakou životně důležitou obálku, kde by Ti lhůta pro podání odporu běžela ode dne odeslání (nevím, možná v našem právním bordelu i něco takového možné je - ale to by asi nešlo obyč. poštou), pak bych snad to stěžování i chápal. Protože jde ale o věc jako je členská kartička, tedy naprostá marginálie, beru to jen jako kopání, které je pro většinu Čechů jejich typickou vlastností. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 @Medvěd e já jsem pouze ironicky konstatoval fakt že klukům přes půl republiky ten dopis i když nebyl nějak důležitej dokázali doručit ještě do konce roku kdežto ke mě kam by ten dopis oprvdu dokázal dojít po svých se to nepodařilo. Citovat
pjetrof Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Vánoce udělaly své .. dopis poštou 27.12. orazítkován, týden jezdil asi po republice sem a tam a dnes kartička úspěšně dorazila .. Citovat
Milhausekkk Odesláno 31. říjen 2024 Odesláno 31. říjen 2024 (upraveno) Ahoj, já dnes poprvé provedl úhradu členství okamžitou platbou místo dosud používaného bankovního převodu a byla to chyba. Chtěl jsem zaplatit kartou, navedlo mě to ale jen přes PayPal a i když jsem si nezakládal a nemám účet u PayPal a měl za to, že se jedná o jednorázovou platbu, tak mi došlo oznámení do emailu, že děkují za schválení trvalé platby atd, tzn email mě vyděsil .. účet u nich nemám ale strhávat z účtu zákazníka, o tom píšou ... Přeposlal jsem oba emaily co došly na info@peugeot-club.com (potvrzení úhrady) a forum@peugeot-club.com (PayPal email viz příloha) tak snad se ty budoucí platby zruší, pokud tedy existují - což by mě vytočilo, když jsem opravdu žádnou registraci nedělal díky za pomoc @Weri 605 Upraveno 31. říjen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Označení Předsedkyně Citovat
Weri 605 Odesláno 31. říjen 2024 Odesláno 31. říjen 2024 Promiň.. dostala sem se k tomu až teď... Platbu tam máš schválenou.. Takže děkuji za pokračování v podpoře.. Jen přes paypal je tu spíš @Schreek.. Citovat
Schreek Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 @Milhausekkk Automatická platba je defaultně zaškrtnuta při volbě platby přes paypal což je defacto jen platba kartou. Lze ji i kdykoliv zrušit ve správě nákupů. Tvoji automatickou platbu jsem už zrušil, takže by mělo být vyřešeno... Weri 605, ozzy56, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milhausekkk Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 Díky všem za pomoc a opravdu rychlé vyřízení. Příště raději zaplatím bankovním převodem Jak jsem psal, chtěl jsem zaplatit kartou, i když jsem to poctivě četl a kontroloval tak jsem byl stejně nasměrován na ten PayPal, a i když tam nikde nebyla zmínka o opakované platbě a účet jsem dal, že nechci u PayPal založit, tak přišla zpráva jaké přišla, což mě rozhodilo Ještě jednou díky všem a za rok budu opatrnější Weri 605, Pepito, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Schreek Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 Jen pro info, ta opakovaná platba není nic zlého, prostě příští rok jak bude končit členství, tak se platba automaticky strhne z karty a členství se zas obnoví. Taky to tak mám, člověk na to aspoň nemusí myslet... Weri 605 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Milhausekkk Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Mě se jen nelíbí a nevím jak je možné, že by se ta platba opakovala po roce. Účet u PayPal nemám, v bankovnictví nemám souhlas s inkasem ani trvalou platbu. Tak jsem jen nechápal, že mi PayPal děkuje za souhlas s opakovanou platbou. Dokázali by si strhnout tu částku z účtu i příští rok, kdyby jste mi tu opakovanou platbu nezrušili? Asi by to narazilo u mě při ověřování platby, ne ? Díky za info. Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Opakované platby kartou (předplatné) jsou úplně běžné. Ono by se to prostě strhlo jako platba kartou. Citovat
Milhausekkk Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Díky za info, jsem asi moc konzerva ale to se mi osobně nelíbí to předplatné kartou. Chci jednou něco zaplatit ale pokud nebudu dávat pozor tak se mi to případně v budoucnu strhne znova bez vyzváni k ověření platby, jen pak budu koukat na účet s otevřenou pusou... ale jak píšu, jsem konzerva a je to můj problém. Každopádně děkuji za mini vzdělávací kurz v oblasti osobních financí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.