Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Po kolkych km odchadza cerpadlo v nadrzi?

Recommended Posts

Odesláno

Presne pri 159 657km...

Niekomu neodíde nikdy, niekomu pri 80 000km. Je to rovnaké pri akejkoľvek veci...niekomu odíde skôr, niekomu neskôr a niekomu nikdy :)

Zbytočne riešiť takéto veci.

Odesláno

Na čerpadlo z nádrže nemají ujeté km žádný vliv - rozhodující je to, co to čerpadlo z nádrže tahá (pokud jsou to s*ágory, tak budeš měnit i několikrát častěji než při tankování kvalitního paliva).

BOHUŽEL ALE DÍKY NAŠÍ OBCHODNÍ INSPEKCI NETUŠÍME, KDE NÁM NABÍZÍ KVALITNÍ PALIVA A KAM NEMÁME JEZDIT - a tak je to vlastně sázka do loterie.

Odesláno

No já nevím ale mě teda neupozornilo a zůstal sem na podzim na dálnici. prostě všehno ok žádný podivný zvuky a najednou nic! jinak sem měl najeto 135000:myslim

Odesláno

málokdy odejde ze dne na den--většinou poklepáním zespoda na nádrž v místě,kde je čerpadlo ho

ještě ,,rozchodíš\'\'--ale sháněj už nové,málokdy mají v obchodě zrovna tvůj typ a pak musíš koupit

třeba celé čerpadlo (i 7000 kč !!!)--jinak samotné Bosch čerpadlo asi 3500 kč a pak si ho v koši

čerpadla vyměníš sám--je tu postup na foru i s foto

Odesláno

A taky hlavně na dně je ten bordel, takže nedojíždět do sucha. A ani to tak nejsou km, jako \"motohodiny\" ze svý zkušenosti třeba i na 450 000 km. A taky může se přestat točit, stačí pobouchat při pootočení klíčku do těch pár vteřin a zase se třeba roztočí a hned nastartovat a pak chcípat až na místě :)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já sem zaparkoval a už neodjel. Prostě umřelo.

no přesně tak se projeví to ,,odcházející\'\' čerpadlo poprvé--když kopneš

do nádrže zespod pod čerpadlem,jěště nějakou dobu vydrží...,ale je to o

nervy jezdit s tím :bojim

P.S. samozřejmě může i umřít docela,jak píšeš--bez varování :)

Odesláno

Medvěde, díky za tvoji \"teatrální\" vložku, nicméně čerpadlo odejde spíše na \"stáří\" než na kvalitu paliva.

To \"stáří\" si spoj s poklepáním na nádrž zespoda (dojde k pohybu uhlíků po komutátoru na zrovna funkční lamelu) a tím pádem se čerpadlo dostane do polohy, kdy už se dokáže roztočit.

Spíš mě dostává, že čerpadla padají před 200 tkm ;) Být tebou, stěžoval bych si fakt někde jinde !

Odesláno

To je stará známá vlastnost, u prvních HDIček. Postupem času se to zlepšilo, ale prvních pár let skutečně padaly hodně. A kvalita nafty na to skutečně nemá vliv.

Aspoň už to čerpadlo dávno nestojí osmičku, jako dřív, ale dá se koupit za rozumný peníz. A už byly i návody, jak tam namaskovat motorek z novější 307 atd., který vydrží víc, např. Hics to kdysi dělal.

Odesláno

Mě umřelo cca při tachometrových 160000. Ale částečně to byla moje vina, protože v té době byl drahý benzín a tak jsem měl skoro suchou nádrž a čekal jsem, až zlevní. Jinak mívám nádrž plnou, abych auto trochu zatížil ;)

PS: jezdím na LPG

Odesláno

Pro ty, co tady obhajují suchou nádrž.

Změřte si teplotu paliva v nádrži vracející se od vstřiků ;)

to AnotherOne: Čerpadlo je chazené palivem protékajícím čerpadlem, takže když auto jede, tak tím čerpadlem palivo teče, tudíž se chladí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...