vlado-.m Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Nech viem kedy sa mam pripravit na preventivnu vymenu..., nerad by som zostal niekde trcat. Citovat
brutall Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 to neodchází ze dne na den. Bude Tě včas informovat (to čerpadlo). Citovat
hnusoba Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Presne pri 159 657km... Niekomu neodíde nikdy, niekomu pri 80 000km. Je to rovnaké pri akejkoľvek veci...niekomu odíde skôr, niekomu neskôr a niekomu nikdy Zbytočne riešiť takéto veci. Citovat
Medvěd Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Na čerpadlo z nádrže nemají ujeté km žádný vliv - rozhodující je to, co to čerpadlo z nádrže tahá (pokud jsou to s*ágory, tak budeš měnit i několikrát častěji než při tankování kvalitního paliva). BOHUŽEL ALE DÍKY NAŠÍ OBCHODNÍ INSPEKCI NETUŠÍME, KDE NÁM NABÍZÍ KVALITNÍ PALIVA A KAM NEMÁME JEZDIT - a tak je to vlastně sázka do loterie. Citovat
Karny Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 No já nevím ale mě teda neupozornilo a zůstal sem na podzim na dálnici. prostě všehno ok žádný podivný zvuky a najednou nic! jinak sem měl najeto 135000:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Má na to vplyv aj to, či jazdíš \"na doraz\". Čerpadlo je chladené palivom v nádrži a keď je tam sucho, nemá čo chladiť. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 málokdy odejde ze dne na den--většinou poklepáním zespoda na nádrž v místě,kde je čerpadlo ho ještě ,,rozchodíš\'\'--ale sháněj už nové,málokdy mají v obchodě zrovna tvůj typ a pak musíš koupit třeba celé čerpadlo (i 7000 kč !!!)--jinak samotné Bosch čerpadlo asi 3500 kč a pak si ho v koši čerpadla vyměníš sám--je tu postup na foru i s foto Citovat
MatrixChose Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 A taky hlavně na dně je ten bordel, takže nedojíždět do sucha. A ani to tak nejsou km, jako \"motohodiny\" ze svý zkušenosti třeba i na 450 000 km. A taky může se přestat točit, stačí pobouchat při pootočení klíčku do těch pár vteřin a zase se třeba roztočí a hned nastartovat a pak chcípat až na místě Citovat
Martinsk Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Mne odišlo po 248 570. To je za 8 rokov a 7 mesiacov. Oprava bola za 397,- EUR Citovat
Fusion Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Já sem zaparkoval a už neodjel. Prostě umřelo. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Původně zaslal: Fusion Já sem zaparkoval a už neodjel. Prostě umřelo. no přesně tak se projeví to ,,odcházející\'\' čerpadlo poprvé--když kopneš do nádrže zespod pod čerpadlem,jěště nějakou dobu vydrží...,ale je to o nervy jezdit s tím P.S. samozřejmě může i umřít docela,jak píšeš--bez varování Citovat
vix Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Medvěde, díky za tvoji \"teatrální\" vložku, nicméně čerpadlo odejde spíše na \"stáří\" než na kvalitu paliva. To \"stáří\" si spoj s poklepáním na nádrž zespoda (dojde k pohybu uhlíků po komutátoru na zrovna funkční lamelu) a tím pádem se čerpadlo dostane do polohy, kdy už se dokáže roztočit. Spíš mě dostává, že čerpadla padají před 200 tkm Být tebou, stěžoval bych si fakt někde jinde ! Citovat
oddie Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 To je stará známá vlastnost, u prvních HDIček. Postupem času se to zlepšilo, ale prvních pár let skutečně padaly hodně. A kvalita nafty na to skutečně nemá vliv. Aspoň už to čerpadlo dávno nestojí osmičku, jako dřív, ale dá se koupit za rozumný peníz. A už byly i návody, jak tam namaskovat motorek z novější 307 atd., který vydrží víc, např. Hics to kdysi dělal. Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Mě umřelo cca při tachometrových 160000. Ale částečně to byla moje vina, protože v té době byl drahý benzín a tak jsem měl skoro suchou nádrž a čekal jsem, až zlevní. Jinak mívám nádrž plnou, abych auto trochu zatížil PS: jezdím na LPG Citovat
vix Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Pro ty, co tady obhajují suchou nádrž. Změřte si teplotu paliva v nádrži vracející se od vstřiků to AnotherOne: Čerpadlo je chazené palivem protékajícím čerpadlem, takže když auto jede, tak tím čerpadlem palivo teče, tudíž se chladí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.