Přejít na obsah

MatrixChose

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    4 439
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli MatrixChose

  • Datum narození 14.8.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Úlibice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    matrixchose@seznam.cz
  • Facebook
    Josef MatrixChose Jurášek

Návštěvy profilu

1 813 zobrazení profilu

MatrixChose's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

3

Popularita

  1. DERT123: A nechceš mi dál radit v životě co mám a nemám dělat? Jestli jsi to četl celý, tak to tak taky bylo, že jsem chtěl peníze zpátky a ať si nechá 1k na cestu a ani to nemusí vracet. Ty seš fakt úplně mimo. Radši už nic nepiš
  2. DERT123: Zamyslel jsi se, než si takovej blábol napsal? Jak jako do origo? Chtěl jsem chip a zrušit FAP, nevím, o tom, že by to tam dělali. Tady se doporučoval, tak jsem šel za ním. Nevím, co je na tom tak strašně zvláštního? straki007: Takže se budem ještě urážet? Já jsem ubožák? Proč to zase nenapíšeš podle pravdy? Dohodnutí jsme byli, dal jsi mi svou adresu, ale já nevěděl, jestli to má být domů, nebo do práce, takže jsem hledal Peugeot. Dovnitř jsem taky nešel, ale volal a po dohodě počkal teda před domem. Furt nechceš, nechceš, ale nic konkrétního jsi ještě nenapsal. Hele nedělal jsi někdy v bazaru nebo na vrakovišti? Chováš se a mluvíš jakoby jo.
  3. Benžík: Aha, takže nakonec je straki ten poškozenej? V tom případě ti přeju tu samou zkušenost, ale i všem ostatním Good luck
  4. skuci: Pošli jich víc, rád se podívám
  5. No já koukám, že asi trpím rozdvojením osobnosti. Jenom o tom nějak nevím.
  6. Taky jsem teď řešil tiskárnu. Kupoval jsem laser, tiskne se vlastně jenom černě. Doteď jsem měl inkoust, Epson a neustále zaschlý. Naposled jsem projel dva tonery za týden a pořád pruhy. Laser se koupil HP LaserJet 1102, startovací toner cca 200 stran oboustraně. Objednal jsem samotnej prach, 70g za 250,- a s tím stejně natisk cca 300 stran. Těch udávaných 1600 normostran je prostě nesmysl.
  7. Řešil jsem to když se to stalo, přes telefon a SMS, nechtěl jsem tady vytvořit to, čeho jsme právě svědci. Tak přesně to jsem strakimu psal a to moc dobře ví, že to bud chci udělat aby to jezdilo, nebo ať mi vrátí prachy, nechá si 1000,- na cestu a já si to nechám udělat jinde, ani do původního stavu jsem to nevyžadoval. A jestli popře i tohle, tak pak nemám už slov.
  8. Charlie 1: ty by jsi jel 1000km? A třeba 5x? Tomu se mi moc věřit nechce.
  9. straki007: No povídej, to mě zajímá, co způsobíme a kdo se bude zlobit?
  10. Přema: tak teď opravdu nevím, koho myslíš, ale to je jedno. Tomu pánovi, co mu to dělal se mnou je cca 60 let a je příslušníkem PČR a opravdu si nemá potřebu vymejšlet. Kdyby jsi na tom trval, sehnal bych ti na něj i kontakt. Sagic: Tak se podívej třeba na IP adresy ty chytrej. Myslíš, že nemám nic lepšího na práci než si zakládat nový nicky? 406 a 807 mě poprvý chipoval PP205 a nebyl s tím žádnej problém, příště jedu zase k němu.
  11. Přema: a tady 4 kousky a z to 3 nejely. Ještě jednu 2.2 HDi biturbo a po přehrání přestalo jít \"malý\" turbo. A v čem jsem nenapsal pravdu? Nevšiml jsem si, že jsi tady u toho pokaždý byl a jezdil s těmi auty.
  12. Navážet a pomlouvat? To je spíš jenom obrana a napsání toho, co se stalo. Zásahy? Adaptace EGRu a vymazání závad, co je na tom špatnýho? Respektive bez toho by to házelo chybu furt nevěděli by jsme čím to je Ty na mě chuť? Nevim, kolik lidí by takhle dlouho vydrželo s nervama. Kašlu na to, nemá to stejně totiž smysl.
  13. Fakt to nechápu, už jsem to tady někde psal, pak jsem se na něj ptal i \"Marcel00\" jestli je spokojenej a nakonec jsem to říkal na srazu i Pe.Trovi. Protože mě se stalo v podstatě to samý a nejeden člověk z mýho okolí mi to může potvrdit. Dělal najednou mě a známýmu auto - chip a fap. Napoprvé stráveno cca 6 hodin a nic, chyba softu, to se stává. Napodruhé přijel asi za 2-3 týdny. U mě výkon nic moc, u kolegy slušnej ale stále regenerace a známé \"Antipollution faulty\". Myslel jsem, že je to u mě EGRem, tak jsem koupil nový, nastavil a zase nic. Kolegovi to přehrával, byl myslím tady. Já byl mimo tak se na mě nedostalo. Týden co týden sliboval, že přijede o víkendu. V sobotu nebral telefon a večer, že se staví v neděli a pak zase nebral telefon a nebo ať přijedu do Chomutova (to je ta záruka?). Tohle se opakovalo téměř PŮL ROKU! Pak jsem byl služebně v Karlových Varech a napadlo mě, že už je to kousek, tak jsem se domluvili,že se cestou zpátky u něj stavím. Hodinu s tím zase laboroval, výsledek byl FAP off (údajně) a bez chipu. Následovalo zase 2 mesíční ukecávání kdy konečně přijede a mezitím to kolegovi začlo nonstop regenerovat. Udělal výměnu oleje, kouká po týdnu a má 2 cm nad rysku. Prostě šla nafta do oleje, což pro ten motor asi moc skvělý není. Pak přijel, opět nám to přehrál. Kolegovi to zase blbne, a u mě SNAD dobrý. Ale už nevěřím ničemu. Chápu, že se to nemusí pokaždý povést, ale tomu známému to přehrával už celkem 6x! a stále to nejde a mě 3-4x, už si to taky přesně nepamatuju. A dneska mi jeden člen (kolega z KV) taky psal že jezdí za 8 a auto nejede a uhant ho nemůže. Nejhorší na tom všem je to jednání. slibování a pak nic. Tak a do mě, ale stojím si za tím.
  14. Taky se mi stalo, že jsem ho tak nějak nepochopil, zatím jsem to řešil asi 3 - 4x ale vždycky z toho nějak vybruslil
  15. MatrixChose

    Mierka oleja!

    Tam není v kovový trubičce?
×
×
  • Vytvořit...