Péťa Odesláno 30. březen Odesláno 30. březen @Medvěd Jsi mě donutil vytáhnout kalendář Ale máš pravdu , připojuji se Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 30. březen Odesláno 30. březen Jenže @Hugo Boss je Arnošt příjmením. Jménem je Tomáš. Citovat
Péťa Odesláno 30. březen Odesláno 30. březen Ještě, že jsi nám to řekl Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. březen Odesláno 30. březen tohle je ještě dobrý , ale je tu plno klubáků kde si nejseš jménem jistej vůbec ( kdyz znas obe jména , nebo kdyz je přezdívkové jméno opravdu pseudonymem ), tak ta odvaha k přání k svátku je větší schválně je sem napište bez označení ať neprudíme , nebo radsi nee Pepito ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 30. březen Odesláno 30. březen (upraveno) Ono je dnes Huga nebo šéfů? Veverky mají svátky 2 Upraveno 30. březen uživatelem Veverka Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. duben Odesláno 1. duben Huga je pro změnu dneska. Takže @Hugo Boss má opět svátek. pavelu96, Hugo Boss, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 1. duben Autor Odesláno 1. duben A já myslil, že je Apríla (podobně jako je 31. 12. Silvestra) Citovat
Medvěd Odesláno 9. duben Autor Odesláno 9. duben Dneska slaví Neformální předseda "blanenských lvů" Vše nej a hlavně zdraví, hade Pepito, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben (upraveno) Kde je jim konec? @kobra jestli to čteš, všechno nejlepší. Upraveno 9. duben uživatelem radim.1008 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben S @kobra jsem stále v kontaktu a už jsem mu přál soukromě. Má svátek na moje narozeniny, takže se to dobře pamatuje. Citovat
radim.1008 Odesláno 23. duben Odesláno 23. duben (upraveno) Všechno nejlepší k svátku @AKCZ a ostatní Vojtěchové. Edit: zapomněl jsem na @VojtouNerCZ. Tak taky všechno nejlepší. Upraveno 23. duben uživatelem radim.1008 AKCZ, Pepito, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 23. duben Odesláno 23. duben Také se připojuji s gratulací @AKCZ AKCZ a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Jirkové, vše nejlepší... @Schreek, @Hafity, @scratch,......... pavelu96, radim.1008, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Všem Jiříkům přeji vše nejlepší k svátku pavelu96, Milan+, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben Jaroslavů je tolik, že je snad ani nebudeme vypisovat. Že, @jarokare??? Všechno nejlepší Milan+, jarokare, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben @jarda.simkanin též vše nejlepší. Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen Dnes má svátek @regius. Všechno nejlepší k svátku, hlavně hóóódně zdravíčka, lásky a štěstíčka. Milan+, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno Čtvrtek v 04:33 Odesláno Čtvrtek v 04:33 Milanové, přeji vše nejlepší @brixtr, @MilanF1, @Milan+,... Milan+, Pepito, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.