Klemoň Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 (upraveno) V 1. 8. 2025 at 12:06, Péťa napsal: Takhle parkují v Brně mazáci No TVL, tak tohle mi fakt hlava nebere. To musel být minimálně na THC a nebo 80+ . Tohle přeci nemůže někdo, komu to ještě myslí, normálně udělat. U nás před barákem taky "jeden" parkoval tak, že čouhal 1/3 auta do silnice . A to stál zadkem až u obrubníku . A to je ten důvod , proč na to nejde sehnat "normální" parkovací stání / garáž . . . Upraveno 3. srpen 2025 uživatelem Klemoň Péťa, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 u nás parkoval jeden sused tak (auto Audi, šofér cca 20 let) že neprojeli popeláři, tak Policie, našli ho v práci, musel domů a popojet o metr, pokuta, smál se furt jak debil , ale během cca 20 min. vše vyřešeno , ani auto Pošty nemohlo odjet od provozovny..., a druhý den stál skoro stejně Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 @Klemoň to je tak když někdo o někom řekne že "vyčuhuje z řady". Klemoň a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 Nj, ale von to ten @Klemoň mohl šoupnout tou prdelí nad trávník, ale von v tom voku ještě nemá ten správný odhad Tak vyčuhuje Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 (upraveno) @Radek Hurvajz No ono to už šlo tak max 10 cm. Neboj já se šel dozadu podívat. Jinak ze spodu koukají výfuky . . . Upraveno 3. srpen 2025 uživatelem Klemoň Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 Aha, tak ty laufy to dost omezují, to by se asi srolovali pod auto Klemoň, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 řekl bych, že když vzadu sednou dva-tři chlapi a do kufru pytel cementu, tak auto dělá za sebou dvě rýhy Péťa, Klemoň a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Dave_k Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 A to jako nejde přizdvihnout na tom podvozku? Jakože určitě to tohle auto má. Citovat
Milan+ Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 Tak hlavně originál je hezčí Medvěd a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 No na můj vkus to auto bylo v originálním stavu až moc. Tedy až na ta nízkoprofilová kola . . . A to nejen v motorovém prostoru , ale i v interiéru Ale zase to byl autentický zážitek. Jelo to celkem pěkně. Bubnové brzdy se ale moc nepředřely a člověk s tím musel dost počítat. Na našich zvlněných silnicích se to dost houpalo. S tou vůlí na volantu to byl celkem adrenalin . Má to odpružením blíže ke Cadillacu než k Muscle caru. Ale 7 445 ccm s cca 257 kW a celkem slušným krouťákem s tím dokáže pohnout. ozzy56 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 ona ta ,,americká škola'' přes auta byla tehdy vlastně technicky šíleně jednoduchá--vzadu list. pera, vpředu dvojitý lichoběžník a pod kapotou obluda s automatem, bo benzín do 1973 skoro zadara..., hlavně to muselo mít dlouhou lavici, bo polovina lidi v US byla počata na zad. sedadle , ale stejnak auta té doby jedním slovem paráda Klemoň, Radek Hurvajz a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 19. srpen 2025 Odesláno 19. srpen 2025 Včera u Globusu v Olomouci. Celkem běžné. Citovat
Rikic339 Odesláno 3. září 2025 Odesláno 3. září 2025 když si myslíš že s vyřazenou sanitkou ti parkování na prasáka projde a ono ne radim.1008, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Rikic339 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 Tak se podělím po víkendu o super parkovací zážitek.. Byli jsme na prodloužený víkend v podhůří Krkonoš v obci Poniklá, hotel Krakonošovo zátiší, parkoviště nic moc ale poskládáme se aby jsme se neblokovali (je tam dokonce značka, jak mají lidé parkovat), byl to takový psí tábor, vesměs se všichni známe alespoň od vidění. Na pondělí jsme si naplánovali exkurzi do výrobny ozdob Rautis, prý je to tam fajn, člověk si může vyrobit i vlastní ozdoby.. No a co se nestalo - jedné paní tam přijela návštěva, asi její sestra s dětmi, v neděli večer do úterního rána. Jelikož tam nonstop lilo, řekli jsme si že tam sjedeme autem, abychom nebyli durch.. Vylezem ven, doběhneme v dešti k autu a zjistíme, že nás blokuje auto (to jsme ještě nevěděli čí je) a dokonce nejen nás ale rovnou dvě další auta. Jelikož pěšky je to na nějakých 20 - 30 minut, nešlo dělat nic jiného než exkurzi zrušit a pěšky se tam jít aspoň podívat. To nejlepší ale přijde - později toho dne odpoledne auto zmizelo, to jela ta paní někam s dětmi a my na ní natrefili zrovna když se vracela - na parkovišti volná místa, kam myslíte že se paní jala parkovat? Ano, zase tak že blokla nás a další dvě auta.. Šel jsem tedy za ní a poprosil ji, zda by mohla zaparkovat jinde a neblokovala ostatní, načež mi odpověděla že už z tohohle místa málem nevyjela (což mě nezajímalo a ani jsem se tomu nedivil když stála půlkou auta v totálně promočeném svahu), tak jí říkám že z těch jiných míst klidně vyjede, ale že prostě nemůže takhle blokovat, že jsme chtěli dopoledne odjet ale díky ní jsme nemohli.. Odpověď? Tak jste měli něco říct! Jak jsem jí mohl něco říct když jsem nevěděl že je to její?!? Běhali jsme po hotelu jak idioti a klepali na dveře, ale na jejich pokoji zrovna nikdo nebyl.. Když jsem jí to řekl, odpověď byla "noo by jsme tady zrovna nebyli.. Tak jste mi měl něco říct na snídani!" v tu chvíli jsme byl přítelkyní odtažen, protože by to nedopadlo dobře.. Ve finále to zkrátka byla moje chyba, že si pravidelně nechodím kontrolovat auto, nezjišťuji si které auto čí je a nedávám vědět Co na tom že paní stojí tam kde nemá.. Asi jsem naivní, když si myslím že ona je ta kdo měl něco říct, nebo si dát aspoň kontakt za okno.. A ještě byla uražená Přikládám foto značky, červeně je označeno auto paní, zeleně jsou označená volná místa v době když přijížděla a já ji "vyhnal" Péťa, pavelu96, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 No z tvého příběhu je naprosto zřejmé, že jsi problémový ty !!! Bohužel takových sebestředných lidí jako ta paní , je kolem nás víc než je zdrávo . . . Pepito, Péťa a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 (upraveno) jen dotaz v tom supliku prec cervenym obdelnickem nekdo stal nebo to zaparkovala stylem kde mi to odpadne od ruky tak to necham a nebo po cesku to mela v zenskem genitalu ?? ve jakemkoliv pripade by me bylo jedno kde stojim ale je jiste ze bych asi resil skodni udalost kvuli poskozeni ciziho vozu Upraveno 29. říjen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 A neměla náhodou baworáka? Hele tohle řešíme na dílně na dvorečku každý týden minimálně jednou dvakrát k sousedovy dojede zákazník(ce) a auto zahodí doslova uprostřed dvora i když je tam místo ale muselo by se trochu víc tím kulatým zakormidlovat a jde si vyřizovat věci k sousedovy jako asi tak 1 z 10 se zeptá jestli to tak může nechat nebo řekne rovnou jen tam hodím peníze nebo něco si vyzvednu a jedu ale zbytek absolutně nezájem tuhle přijela panička tak 50-55 roků voblečená tak na 25 a zahodila to doprostředka já sem akorát otvíral vrata a říkám jí budete tady dlouho potřebuju vyměnit auta na dílně podívala se na mě jako by mě chtěla zabít pohledem a šla dál k sousedovy no neměl jsem zrovna sluníčkovou náladu tak jsem zvýšil hlas a zeptal se ještě jednou důrazněji a ona už se ani neotočila a šla dál než jsem se stačil rozběhnout tak už utíkal mechanik od souseda a uklízel to na stranu. Nebo tam v létě přijela jedna taková rozvedená a přijela tokat se sousedem v autě měla spícího smrada zahodila to doprostřed dvora a nechal to vrčet aby šla klima a asi třičtvrtě hodina se sousedem tokala auto tam smrdělo a já sem si všimnul asi po 40 minutách že tam ten smrad řve tak jdu dovnitř a říkám že bych jako potřeboval šíbovat po dvoře a že jí tam řve smrad a ona no to jste ho určitě vzbudil tak já teda jedu a jela do háje. Citovat
Rikic339 Odesláno 30. říjen 2025 Odesláno 30. říjen 2025 @Havlicek.Lukas jo před ní stálo auto, pak jsem zjistil že to bylo auto asi její sestry za kterou přijela takže v tomhle ok, ale že jí bylo jedno že blokuje další dvě auta.. Nu což, bohužel si ale myslím že s neponaučila Jo a měla nový Hyundai Tuscon Citovat
BubakGS Odesláno 30. říjen 2025 Odesláno 30. říjen 2025 (upraveno) @Rikic339 ... to pak clovek lituje ze nema z Ameru nejakyho plnotucnyho pickupa s traverzou vpredu i vzadu - to by si hodil na saltru 4LO a to prekazejici auto behem odjezdu v klidu "preparkoval" jinam... (pokud by v tom aute a v okoli nestrasila kamera). Upraveno 30. říjen 2025 uživatelem BubakGS Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 30. říjen 2025 Odesláno 30. říjen 2025 @BubakGS no právě, kamery jsou dneska snad všude... ale pokud záznam potřebuješ, tak zrovna tam žádná není A navíc pokud někdo stojí jak ...., tak při nehodě je poškozený a ty jsi ... ( bez bonusů ) Ale jednou jsem byl zablokován jedním " dobrákem", který nechal půlce parkoviště prostor ve výjezdu max pro malucha... tak jsem dojel k němu a provětral jsem klakson fungovalo to A ještě jsou tací, co nechají auto ( nejlépe přes noc) podél toho chodníku pak byla lahůdka z toho parkoviště vůbec odjet. A jeden takovej pak nasr.. chodil kolem auta, že mu někdo nacouval do dveří... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.