Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@chuck11 má jediné štěstí s tou červenou lištou dole, jinak by zanikl  v davu OOOO 😉

image.thumb.png.f0111ccc6cc0039661e750863677592a.png

Předběhnutě s otázkou jak se odbočuje do leva od nemocnice, na chuja 😂 ale je pravda, že už jsem dlouho netroubil, když se někdo přede mě postavil a nasrat (neprojedu já , neprojedeš ty👹), ale čeká se o něco déle. 

image.png.40abccc45261d98b59f824244307da4f.png

Odesláno (upraveno)

@chuck11 předpokládám, že ty kolony tam budou po celou dobu co se budou opravovat mosty u Rudná x Místecká pak začne ještě oprava Frýdlánských mostů a ještě nějaký most na Rudné směrem Havířov + plus ten náš most Rudná x Polanecká. 

A teď koukám na další opravy a v 04/2025 - Ostrava, ul. Ruská, výměna kolejí "Stará ocelárna" – Štramberská, výměna kolejí v křižovatce Ruská x Výstavní, omezení provozu 🙄🤣

Upraveno uživatelem zbynek..s
Odesláno
V 7. 3. 2025 at 7:02, zbynek..s napsal:

A teď koukám na další opravy a v 04/2025 - Ostrava, ul. Ruská, výměna kolejí "Stará ocelárna" – Štramberská, výměna kolejí v křižovatce Ruská x Výstavní, omezení provozu 🙄🤣

No tak to už se těším 🥴

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dneska se za účelem využití nabídky profesionálního přepisu CD na FD sešli dva kluboví OLD PARDI - Medvěd a JirkaP

Fotku ze setkání nemám, bo nebyl čaa (parkoval jsem na sousedovo místě a Jirka měl v baráku dělníky)

Sbírka CD zde

Messenger_creation_888EC22C-E3BF-42CA-8FEC-854E415E145C.png

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...