Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera ráno 8-mi minutová spolujízda s @chuck11  🤟 

Snažil jsem se jet aby mě neviděl a myslím, že se mi to podařilo 😂

Ale překvápko, že jsi zastavil u KOMY.

U toho kamionu, hned jak jsme projeli  kolem nich, tak se chuji oba rozjeli 🙄 bílí si zkontroloval podvozek a jel 😂

1TX.jpg

2TX.jpg

3TX.jpg

4TX.jpg

Odesláno

@zbynek..s asi měnil kolo, před tím než se rozjel tak vracel zvedák do kufru,to už jsem stál oprava my jsme stály :D v koloně směr stadión.

PS. úplně tajný jsi nebyl 😶 5008 jsem si všiml na křižovatce než jsme odpočily ke stadionu,jen jsem si ji nespojil s tebou-již dříve si mi mluvil,že jezdíš později. Jedna stříbrná 5008 se pohybuje v areálu firmy kde pracuji,myslel jsem že je to dotyčný.

Pokud neprší, tak u Komy vyhazuji drahou polovičku (cestou se ještě stavuje pro čerstvé pečivo na snídani).

Odesláno

@ozzy56 🤣🤣🤣 ani ne , ale chuck11 jezdí o pár ulic výše a občas ho doženu, ale opravdu jenom občas😂 

@chuck11 zvedák už jsem neviděl, no jo trochu mokro a probrzdil zatáčku 🙄

Jezdím podle větru a jak se mi chce vyjít z baráku😅

Zdravotní procházka po ránu, je vždy fajn 👍

Odesláno

Je radost se podívat na "profesionálně" podložené vozidlo 🤣  .    Možná jsem divnej , ale já tam pro jistotu strkám vždy sundané kolo . . .

Odesláno

Jenže když se to pohne, tak to padne z heveru a cihly mohou jít také do strany a padnou. Tak ale pokud pod to neleze, tak to stačí že  . . .

Odesláno (upraveno)

Neví, začal už nákupem toho vozu... 😛🤣

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

jako kamos se vyjadrim ze ok, jako bezpecak vidim velky spatny :D , v tomto smeru ma @Klemoň pravdu, cihly umeji po sobe jezdit vcelku rychle :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...