Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

@Weri 605 Netroubil, na autoskoly netroubim :) jel jsem o jedno auto za. Zaujalo me jen, ze na konci Cernokostelecky pred krizovatkou s Prumyslovou to zak dost nekompromisne strihnul do vyhrazenyho pruhu BUS, ac ten koncil asi az za 70m 😛:D, asi aby se vcas dostal do pruhu, ze kteryho se odbocuje na Hostivar

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

Autoškoly sou na troubení zvyklý... 😅

Přiznávám - ta změna byla určitě na můj povel... 😃 tamtudy jedině a vždy první jízda po silnici..... já neznám je,  oni neznaj mě.. sou pokakaný, já taky 😂😂😂...., takže odpouštím kde co.... Hlavně, že se vrátíme živí na základnu... 😂😂😂

příště teda trub na poplach a mávej ... 🤩🤩🤩 

Odesláno

Nic, do dneška jsem nevěděl, kde tu tchýni máš, ale teď už chápu, že jsi poznal, kde bydlíme. Když ji máš defacto za zatáčkou. :D:D Poznal jsem jen podle auta a uvědomil jsem si to až pod kopcem. :roll A v tý chalupě, co bydlí, měla moje babča jako malá svoji babičku. ;)

Odesláno
V 18. 6. 2019 at 0:31, Pepito napsal:

Co si pamatuju, tak se @skuci s @radim.1008 "potkali" na Zimním klouzání v Praze na Džbáně 😂 a to už bude víc jak pět let. :myslim :papa

Ano, děkuji za toto krásné připomenutí, ani nevím, kdy byl Džbán, ale myslím že ze začátku, když jsem měl Peugeota

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...