jarokare Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 @MJSytic ta 307 je naší mladý Péťa, MJSytic, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
David Plundr Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 To jsem já Péťa, radim.1008, MJSytic a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 @David Plundr Správně zaparkováno @vagiNechce, ale mimo Prahu si na mě dávají bacha a v Praze alespoň nejsem za "S"edláka pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
David Plundr Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 Když jsem ji viděl tak to ani nešlo jinam před 2 minutami, MJSytic napsal: @David Plundr Správně zaparkováno @vagiNechce, ale mimo Prahu si na mě dávají bacha a v Praze alespoň nejsem za "S"edláka Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 před 6 minutami, MJSytic napsal: mimo Prahu si na mě dávají bacha a v Praze alespoň nejsem za "S"edláka Je dobře, že jsi doma Citovat
Návštěvník Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 Áčka v SPZ + Praha = doma. Holt my sedláci máme jiný humor Citovat
MJSytic Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 Njn, jenže já nejsem Pražák. Já jsem právě ten "S"sedlák. Proto to S v uvozovkách. Tak říkají Pražáci lidem ze středočeského kraje, který má v RZ Sko a měl bych ho mít i já. Takže to nebyla vůbec narážka na tebe nebo obecně na mimopražské. Jen na nás Středočechy radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Driver Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 Nevím proč řešíte písmenka, když už dávno neplatí, že A=pražák a S= sedlák. Já měl ještě loni "Péčko" a nejsem z Plzně Rikic339 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 Já jsem písmenko S odstranil hned co to šlo,nemá semnou nic společnýho a nelíbilo se mi Citovat
brixtr Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 Tak to je jasný, komu by se líbilo "Svendelínek" Jinak dneska mě poctil návštěvou @ChouLu přijel na skútru ve stylu, vem "13 a 14" klíč, něco mi upadlo vendelinek, Weri 605, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 @vendelinek Taky jsem "S" vyměnil. Kdyby tam bylo "A", tak mi to nevadí. Asi bych nechal cokoli, kromě "S". vendelinek ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 Na modrým jsem měl tehdy L, to se ještě značky měnily. Autobus byl dovoz a cabrio mělo U, teď má H a mělo by mít E. Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 (upraveno) RZ (SPZ) se nemusely měnit už kolem přelomu milénia. 309ku jsem kupoval s SPZ NAI 11-81 a v podstatě velice záhy šla na pražský 2A6 0496. Transportera jsem ale dlouho provozoval se žlutou SPZ TUA 55 -86 a využíval jsem toho, že jsem byl všude za burana (podjíždění v pruzích apod.). Pak do mě někdo někde nacouval, přední SPZ mi vypadla a já dostal 3A7 2749. Následně jsem jel do Brna a zjistil jsem, že co mi ještě tuhle běžně procházelo, s A čkem nejde. Od tý doby už mám všechny auta A čkové a přední značky v rámečku prošroubované. Upraveno 8. červen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Rikic339 Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 Já jako Pražák mám S a jsem za to rád V Praze jsem na to zvyklej a všude jinde jsem v pohodě, i na Moravě mám klid Přesně jak píše Medvěd, se středočeskou SPZ mám klid, nikdo mě neškolí, neděla naschvály a ostatní řidiči mě pouštějí Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 (upraveno) Stejně podle mě byly nejlepší "okresní SPZ" a povinnost měnit při přepisu z okresu do jiného okresu. Tehdy člověk mohl lépe předvídat - např. když v Berouně dojel auto ME, tak jel podvědomě ostražitěji, páč věděl, že to není místňák a tak dá očekávat nějaká nečekaná "minela". Dnes jsou to všechno S ka a jeden netuší. Je pravdou, že řidič má být soustředěný a ostražitý po celou dobu jízdy - ale snad chápete, co jsem textem výše chtěl říct. Upraveno 8. červen 2021 uživatelem Medvěd vendelinek, PaKr, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 jojo, chápu--ono se vůbec logické myšlení z života vytrácí, před rokem tady vydávali SPZ s Y na konci, teď dávají s A , ostrava dostala tenkrát T, škoda mluvit dnes jsem jel v 6 ráno k doktorovi, ale musel jsem si vyčistit čelní sklo, bo bylo samá havěť--za těch 5 minut čištění vyšlo z našeho domu 7 žen, naskákaly do aut a jely do práce (myslím), tak jsem zůstal s otevřenou hubou, bo tady chlapi asi už nerobí Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 Bo chlapy jsou v 6 už v práci Djzaza, Klemoň a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 Před hodinou, ozzy56 napsal: jojo, chápu--ono se vůbec logické myšlení z života vytrácí, před rokem tady vydávali SPZ s Y na konci, teď dávají s A , ostrava dostala tenkrát T, škoda mluvit se říkalo auto z kraje pana Tošenovského ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.