Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska v Mladé Boleslavy, v ulici Na Radouči, okolo 15:40 jsem potkal tmavě modrou 407 coupé, SPZ si už nepamatuji, ale odhaduji, že to bal Kajvet. :myslim

Poté asi okolo 16:30, v Kosmonosích u kruháče u Lidlu o auto přede mnou jela černá 407 SW SPZ končící 8868 s klubovým rámečkem pod SPZ. Kdopak to byl? 

V obou případech jsem byl však maskován v lahvově zeleném Roomsteru. 

Odesláno

Pokud je zde klubák, co má coupe 406 v červený nebo vínový barvě, RZ 4AK.... a jel dnes před pátou v Pze z Libuše na Kunratice, mám pro něj dva vzkazy: jezdíš jak kripl a dobytek a dej si dohromady zadní světla.

Odesláno

No to taky... Na to, že nemá bramboráčky přišel až pak... A nakonec to maso bylo taky z nějaký starý krávy... No nic... příště dáme smažáka u Krtka...

Guest Scratch
Odesláno

nemohl to byt Svejk? Ale ten jezdi v pohode a auto ma taky ready :)

Odesláno

Pokud je zde klubák, co má coupe 406 v červený nebo vínový barvě, RZ 4AK.... a jel dnes před pátou v Pze z Libuše na Kunratice, mám pro něj dva vzkazy: jezdíš jak kripl a dobytek a dej si dohromady zadní světla.

Co na John??? Ale ten snad má auto taky v cajku .....

Odesláno

Dnes, včera, ani předevčirem, prostě nikdo, nikde.Já to nechápu.

To není nic zvláštního, v tvém "rajonu" žádný další klubák nebydlí, když pominu Scratchovu chalupu v Ústí u Staré Paky, Štajgrovi na Jičínsku a sebe :D ... Ale včera v noci jsem konečně dodělal auto a dnes zase po měsíci a 10 dnech stání vyrazil do terénu, takže je dost dobře možné, že opět brzo zavítám i do Paky - na nákupy tam jezdíme docela často. :super

Odesláno (upraveno)

Dnes, včera, ani předevčirem, prostě nikdo, nikde.Já to nechápu.

To fakt není nic zvláštního... Já za 18 měsíců taky nic ...   :(

Upraveno uživatelem Stapaka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...