Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

⚠️ !!! DŮLEŽITÉ: VYHLÁŠENÍ VÝJIMEČNÉHO STAVU – OPERACE „GILOTINA“ !!! ⚠️

Předmět: Okamžitá kapitulace Vedení a nastolení Nového Lvího Řádu Platnost: Od této sekundy, 1. dubna 2026

Vážení (brzy bývalí) funkcionáři a vystrašená členská základno,

Trpělivost moderátorského sboru definitivně praskla jako rozvodový řemen na motoru 1.2 Puretech. Už nehodláme snášet byrokratický tlak, který je neúnosnější než výměna žárovky denního svícení u Peugeotu 5008, a vaše sliby, které mají trvanlivost francouzské elektroniky v dešti.

Proto oznamujeme, že jsme provedli bleskový puč ve stylu Velké francouzské revoluce. 

TÍMTO VYHLAŠUJEME MODERÁTORSKOU JUNTU A STANOVUJEME NÁSLEDUJÍCÍ:

1. Abolice demokracie (Konec „Égalité“) Výsledky voleb jsou anulovány. Demokracie v clubu je nyní stejně mrtvá jako zadní náprava na 206ce po 200 tisících kilometrech. Přebíráme absolutní moc. Od teď vládne tvrdá ruka, ne hlasování.

2. Strategie „Totální Regenerace“ (Přípustné ztráty) Jsme připraveni prosadit nový řád silou. Počítáme s kolaterálními škodami. Pokud bude nutné pročistit fórum, zabanujeme klidně polovinu členstva i s celým Vedením, jako když FAP filtr bez varování zablokuje motor na dálnici. Kdo nezařadí zpátečku, bude nemilosrdně smazán i s historií jeho příspěvků o spotřebě.

3. Povinná „Francouzská kulturní revoluce“ Zavádíme nová pravidla pro přežití na fóru:

Je přísně zakázáno psát sprostá slova (např. „Volkswagen“, „spolehlivost“ nebo „levné náhradní díly“).

Každý technický dotaz musí začínat slovy: „Velectění diktátoři, můj lev stávkuje...“

Kdo v profilu neuvede, že miluje měkké plasty a hydraulický podvozek (i když ho Peugeot už nedělá), dostane BAN za kacířství.

4. Ultimátum Vedení (Doba k zahřátí motoru) Vedení má přesně 18 minut a 10 sekund (rok založení značky, pro ty pomalejší) na to, aby v diskusním vlákně „Hromadná kapitulace“ zveřejnilo video, kde sborově zpívá Marseillaisu a u toho jí bagetu potřenou šnečím máslem. V opačném případě přepneme celé fórum do režimu „Nouzový stav“, kdy půjde psát příspěvky pouze v bretonském dialektu.

Nemáme strach ze ztrát. Máme strach z nuly na tachometru naší moci.

ZA REVOLUČNÍ VÝBOR MODERÁTORŮ, Generálissimus Adminu a jeho pobočníci s gilotina-klíči.

Vive la Révolution! Vive le Peugeot Club! (Ale jen pod naším vedením).

Gemini_Generated_Image_qxfkq1qxfkq1qxfk.png

Posted
před 18 hodinami, pavelu96 napsal:

Kde je video jak se @Zůza zpíváte francouzskou hymnu??? :bacha

Zkoušel jsem to jen přečíst, ale francouzsky zvládnu jen "žž tén" :D

Takže jsem to riskl a nechtěl se ztrapnit hroznou výslovností tak důležité písně. :P 

Posted (edited)

.. volove, jsem si toho vsiml az ted, pobryndal jsem se kafem a malem pochcal smichy...  🤣  ..sprosta slova Volkswagen ...  a ban za kacirstvi...    🤣        Vive la révolution, vive la France!   ...muj Lev neni mrtev, jen jsem mu nabrousil drapy (prezul na letni)....

Edited by BubakGS
Posted

Aha... 😳 tak já du teda pa... 🥹

HURÁ HURÁ HURÁ.. 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Sakra příště mě aspoň označte..! Sem tu 13 dní byla zbytečně za debila... 😂 mám se eště učit tu Majonézu...? Nebo uš je to jako mymo...? 😂