VojtouNerCZ Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen (upraveno) No, co k tomu dodat. Včera jsem dovezl od Oddieho C8. 2.0hdi 88kw továrně bez FAP, najeto 196 000. Z výbavy elektrický zrcátka, auto klima, ESP, ASR, WIP NAV, pěkný interiér, 6q převodovka, webasto, otočný sesle, jde slyšet při zdechnutí dvouhmota, hezká zvenku, sic po 2 nehodách. No, uvidíme, co s tím vymyslím. Za cenu ani ne jedné výplaty jsem neodolal. Není to přesně co jsem hledal, ale na zkoušku uvidíme. Tímto oficiálně přecházím z mladýho vola na fotr režim Zatím jen takto rychle, až to hodím na zvedák, tak třeba něco připísnu a vyfotím. A uvidíme, co mě vypeče. Aktuálně čekám na zpracování platby za členství, tak moc fotek dávat nemůžu. Upraveno 10. březen uživatelem VojtouNerCZ oddie, t0m@s, Charlie 607 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
BubakGS Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen (upraveno) ..vitej v klubu autobusaku... ..zase... ja nic mensiho nez je Rifter taky nechci... Upraveno 10. březen uživatelem BubakGS Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. březen Autor Odesláno 11. březen (upraveno) Tak auto zvednuto a pár poznatků. Dvouhmotu jsme se shodli neřešit, dokud bude spojka fungovat. Turbo mírně bere olej, dole ze sání trochu kape ale nic hrozného, co by chtělo pozornost. Co bude chtít vyřešit, tak sáknou trubky od serva a mírně teče hřeben. A udělat rozvody vč řetízku. Jinak auto zespod hezký, bohužel prahy oba vzadu trochu napučelý, ale je to ve fázi, že to nic neudělá aspoň 6 let. Nicméně vyřešíme, kluci mi je vyvaří. Jestli něco na autě nesnesu, tak je to únik oleje a koroze. Nicméně kontrolor mi řekl, že za ty prachy není co řešit... Protože obdobný sharany, alhambry atd v této cenové relaci jsou na *neumím psát slušně* shnilý, interiér vybydlenej a zvenku tak hezky nevypadaj. Jinak je nový klimakompresor Nissens, startér Valeo, ramena nový, podvozek celkově bez vůlí, brzdy ještě něco najedou. Upraveno 11. březen uživatelem VojtouNerCZ BubakGS, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen kára po skorodůchodci co to semtam někam vytáhl a netavil to , a to chceš . takže gratulace a at se jen vozíš . Medvěd, Péťa a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. březen Autor Odesláno 11. březen Díky. Jelikož teď osobně jezdím do a z práce dodávkou a děti vozím odpoledne také v ní, dá se říct, že auto bude 80% času stát... Jezdit bude jen 1x měsíčně na velký nákup do Makra, na výlety s dětma, dovolené a 1x měsíčně trasa Kolín - Zábřeh, když jezdím s prckem k rodičům. Takže toho moc také nenajedu. Vena garážmistr, BubakGS a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen Já ti dám skorodůchodce Ramena jsem dával já, klimu předchozí majitel. Olej u IC mám i u toho druhého, jak jsem tuhle psal, že mezi výměnama nedolévám, to je asi klasika. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen Hele na tohle používání když ji dáš péči tak vydrží možná do renesance spalovacích motorů. Teď trochu vážněji 807 a její klony byli ve své době špičkou ve své třídě a troufnu si říct že kdyby v čase nepřišla záliba v SUV tak by se dočkali druhé generace a pořád by měli na trhu velký podíl. Už jsme to tady řešili x krát že v podstatě na trhu neexistuje adekvátní náhrada za tento typ aut a myslím že většina z nás co tyhle auta používala nebo používá mi v tomhle dá za pravdu. Jaká jiná kára dokáže mít takový využití kdy do délky středně velkého kombika naložíš 7 pasantů na samostatný plnohodnotný sesle a v kufru ti pořád zbejvá místo na dvě bedny píva aby Ti neumřeli žízní. A když pojedeš s 5 seslema na vejlet a máš přední kapitánský sesle na votoči a v dálce výletu se zkazí počasí tak si uděláš z auta klubovnu a ten nečas tam dokážeš přečkat. Když těch 5 zadních seslí vyházíš doma do kůlny tak máš na v tejdnu téměř plnohodnotnou dodávku ve který odvezeš dvoumetrový OSB desky aniž by Ti čuměli z auta nebo 20 pneumatik z osobáku a pořád to máš pohodlí osobního auta v pátek přitáhneš z roboty trochu přeluxuješ vnitřek naházíš sesle vošplouchneš to z toho tejdeního marastu a klidně můžeš večer voblíknout kvádro žena šatičky a vyrazit na maturitní ples dětičkám a to auto i když je dvacetiletý tak na tom parkovišti ostudu neudělá. A když to na plese přeženeš tak vyházíš na parkovišti sesle vedle auta a vyspíš se z vopice tam a domu pojedeš střízlivej. Nebo tam v pátek po robotě hodíš kus molitanu a můžeš vyrazit na ryby. Já jsem svého času s 807 jezdil transfery na letiště pro jednu známou která měla několik aut a jezdili takovou práci a strašně ráda mě dávala rita kdy se vozili arabáši pravda musel jsem na to přehazovat sesle ale oni to královsky zaplatili dvě sesle do zadní řady tam si arabáš posadil dvě manželky na prostředek auta se naložila bagáž a arabáš si sednul dopředu u takovejch těch jako echtovních totiž musela posílat dvě auta aby manželky jeli v jednom a arabáš ve druhém. No řekni mi jedno auto ze současně vyráběných v takové velikosti které má takové využití. BubakGS, pavelu96, MP a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen chlapyy, nedělejte z té 20 leté plečky zas POLOBOHA , joo, ve své době super auto , ale doba pokročila a to tak že hodně... připadá mi to jako vzývání Pragovky Baby-- ta taky 50 let nepřišla a už nepřijde (Ivan Mládek) , na trhu podobná auta jsou, ale za jiné peníze... přijet na maturitní ples pro ,,dnešní 18. leté dětičky'' s 807mičkou bych neriskoval a to nejsme žádná HOGO FOGO familie Milan+ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. březen Autor Odesláno 18. březen První problémy na sebe nenechaly dlouho čekat. Odešel parkovací senzor, a začínám mít podezření, že mi Oddie schoval někam plechovku s kamínkem. Z pravé strany interiéru něco sem tam udělá podobný zvuk a nemám tucha odkud a co to je. Vše jsem vyndal, dveře rozebral. Nic Citovat
Medvěd Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen Véno - v době největší slávy C8 / 807 / Ullysee konkurence mezi MPVčky byla a mnohé byly i lepší. Ať už vezmu Renault Grand Espace nebo mnou preferované Fordy S Max / Galaxy. Pavel má dík tomu, že si 807 pořídili jako oddílové auto a všude tvrdí, že 807 a Galajda absolutně nelze porovnávat. Já si třeba na Galajdě nemůžu vynachválit sklopné sedačky do podlahy - nemám garáž ani stodolu a tahat se s křeslama do sklepa nebo do druhýho štoku bez výtahu - to prostě nechci Citovat
Milan+ Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen To zas jako prr @Medvěd,to pohodlí a sesle nelze s Fordem srovnávat, to je řada c8 a klony o dost výše. Co máme sklep či garáže neřešíme kam s tím. A rencek, tam padal jeden motor za druhým. MP a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen mel sem Evinu a ted zase pokukuju po necem v tomhle segmentu to ze sesle jsou jen skopne sale je dost prostoru a navic kdyz nepotrebuju necham je doma - mel sem obdobi kdy sem jezdil na plechovku jen predky a zybtek lezel doma v garazi Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. březen Autor Odesláno 18. březen (upraveno) 4 generace espace s motorem 2.0 dci už byla povedená. Ale nemá šoupačky. Prý je podvozkově lepší než Eurovan, vzadu má ramena, méně se kolíbá a víc drží v zatáčce. Otázka je, zda je u takovýho auta tohle žádaný prvek, mi osobně uhoupanost C8 vyhovuje. Galaxa není špatná, sedačky v podlaze jsou fajn (pro mě to žádný extra plus nemá, mám dílnu), nemá šoupačky, a co jsem se v tom párkrát svezl, nepřišlo mi to tak pohodlný, ale to bude asi taky subjektivní. Kamarád si chválí passat B6, pro mě je to jak na trakaču. A Sharan, alhambra, to je na stejný brdo. Tvrdý, a většina těch aut má hrozný sedačky, ty pohodlný jsou až u dražších a moc jich není. Upraveno 18. březen uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Medvěd Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen No možná ta uhoupanost může bejt pro rychlý mládě problém Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. březen Autor Odesláno 23. březen (upraveno) Tak, subwoofer se hezky vlezl pod tapec do kufru. Jen to bude chtít krapet vyladit tlumení a vibrace. Krapet to jde do světla, plastovýho blatníku a pátejch vrat A na RNEGu přes HIGH výstupy hraje mnohem lépe a dáváš větší rány, než na RD4 přes RCA. https://youtube.com/shorts/9xiAiAth0zQ Upraveno 23. březen uživatelem VojtouNerCZ Milan+, MP, Vena garážmistr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. březen Autor Odesláno 25. březen Včera jsem rádio osadil Wefa BT přijímačem, který umí i ovládání páčkou pod volantem. A subáč hraje o poznání hůř. Modul strašně ořezal basy. Někdo tip na něco jiného, co nemrví kvalitu zvuku? I za cenu, že nepůjde přepínat skladby páčkou. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. březen Odesláno 25. březen stejný problém jsem řešil na 207 , streamovaná hudba přes hf strašný zvuk , asi proto že to stálo jen dvojku , v předešlé 207 byl parrot za 5000 a libovka . Dost na tom bude mít dneska roli i verze BT . Bohužel kabel je kabel . VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. březen Autor Odesláno 25. březen (upraveno) BT 5.0. Holt když nenajdu nic rozumného, nechám na AUX a koupím redukci jack-usb C. Za 1500 jsem čekal aspoň něco, kdyby to byl modul od Číňana za 200, neřeknu. Zkusil jsem objednat z alzy BT přijímač na aux, zkusím to napojit na aux vstup a uvidím, jaký bude rozdíl v kvalitě. Páčku kdyžtak překousnu. Upraveno 25. březen uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.