Pepito Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor Já bych ho bral hned, kdybych neměl žádné přibližovadlo. Citovat
Hafity Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor No to já bych ho bral taky, ale přibližovadel mám moc.... Citovat
oddie Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor Před hodinou, Hafity napsal: Von to nikdo nechce? Kdyby to místo trojky začínalo osmičkou a jinak bylo všechno stejný, už bych to měl doma Hafity ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor Kdyby někdo chtěl s nájezdem 25tis: https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/peugeot-307-premium-automatik-25-tkm-tuev-neu-erste-hand/3319636457-216-8040 Citovat
Charlie 1 Odesláno Neděle v 19:22 Autor Odesláno Neděle v 19:22 (upraveno) aktuální dcera udělala papiry popripade jestli nekdo taháte auta zvenku tak něco dotáhnout…. Upraveno Neděle v 19:23 uživatelem Charlie 1 Citovat
Péťa Odesláno Neděle v 19:32 Odesláno Neděle v 19:32 (upraveno) Béčko mám stále na prodej, má čerstvou STK A před prodejem ho i umyju od usazeného prachu Upraveno Neděle v 19:34 uživatelem Péťa Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno Pondělí v 03:49 Autor Odesláno Pondělí v 03:49 mno a kolik si za něj představuješ rok, najezd, motor klidně do SZ nebo hod inzerát pokud máš! Citovat
Vena garážmistr Odesláno Pondělí v 04:28 Odesláno Pondělí v 04:28 Jako sorry ale od ledna hledáš auto. Jediný co jsme se dozvěděli je že výš že to musí být benzín ale jakej rozpočet na to je jaká je představa o tom jsme se nedozvěděli nic. Několik nabízených aut jsi nějak přešel nevím no potřebuješ to auto vůbec? Sorry ale v době kdy se všude válí mraky pixel vhodných k účelu který ty popisuješ hledat pixlu půl roku je podle mě zbytečná ztráta času. pavelu96, Péťa, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Charlie 1 Odesláno Úterý v 03:25 Autor Odesláno Úterý v 03:25 v klidu vis jak nejlepsi auta se najdou kdyz moc aktivně nehledáš ….jak začneš hledat he to jako zákon schválnosti ze nic neni …. je to jako kdyz jsem sháněl 406 pro sebe kupa inzerátu a samej šrot a pak se zde od člena objevily současná 406 s kterou jezdím dodnes už 8 let a vše bez problému nemyslim si ze najít pěkné zachovalé auto je jednoduché …. to mas pravdu pixel se všude valí …. auto fabie , 207 , yaris apod. bezproblémový motor atmosféra 1.4 bez hloubkové koroze funkční klima ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno Úterý v 05:14 Odesláno Úterý v 05:14 nevím jak to máte vy, ale já když něco koupím, do týdne se objeví lepší nabídka--už jsem si zvykl dýzl a Hafity ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno Úterý v 06:07 Odesláno Úterý v 06:07 Přesně jak píše ozzy56, sháněl jsem rodinný povoz-přání C5 a nafta, popř C4 Picasso- C5 nebyla snad v rozumné stavu a danou dobu jediná.C4 byly nad mou kupní sílu. Narazili jsme inzerát C5 2,0 v LPG. Tak jsme se jeli podívat, hned jsem si plácli. a do 14 dnů byly i s přepisem doma a najednou se vyrojilo hejna inzerátů na ropáky. Citovat
Dave_k Odesláno Úterý v 10:20 Odesláno Úterý v 10:20 Já svoje kupé poprvý zahlídnul za plotem v jednom brněnským bazaru. Do týdne bylo moje. Už je tomu víc jak 18 let. To to letí. Taky náhodnej kup. Nic konkrétního jsem nehledal a byl 6 let spokojen se svou 406 v sedanu. Citovat
oddie Odesláno Úterý v 10:28 Odesláno Úterý v 10:28 před 5 hodinami, ozzy56 napsal: nevím jak to máte vy, ale já když něco koupím, do týdne se objeví lepší nabídka--už jsem si zvykl V tom případě je třeba koupit i to lepší Citovat
Charlie 1 Odesláno Úterý v 16:23 Autor Odesláno Úterý v 16:23 mam možnost koupit pěknou 308 ,ale 1.4vti motor je to takovy pruser když se udělá řetěz a mění se olej po 10000km? diky za postřehy od těch co motor mají Citovat
Radek Hurvajz Odesláno Úterý v 16:49 Odesláno Úterý v 16:49 (upraveno) Vono si myslim že už ho nikdo nemá, protože to není jen řetěz a olej, ale asi 59 dalších věcí Taky mužeš koupit zakarbonovou past. Upraveno Úterý v 16:55 uživatelem Radek Hurvajz Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.