Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Jako sorry ale od ledna hledáš auto. Jediný co jsme se dozvěděli je že výš že to musí být benzín ale jakej rozpočet na to je jaká je představa o tom jsme se nedozvěděli nic.  Několik nabízených aut jsi nějak přešel nevím no potřebuješ to auto vůbec?  Sorry ale v době kdy se všude válí mraky pixel vhodných k účelu který ty popisuješ hledat pixlu půl roku je podle mě zbytečná ztráta času. 

Odesláno

v klidu😉 vis jak nejlepsi auta se najdou kdyz moc aktivně nehledáš ….jak začneš hledat he to jako zákon schválnosti ze nic neni ….

je to jako kdyz jsem sháněl 406 pro sebe kupa inzerátu a samej šrot a pak se zde od člena objevily současná 406 s kterou jezdím dodnes už 8 let  a vše bez problému 

nemyslim si ze najít pěkné zachovalé auto je jednoduché ….

to mas pravdu pixel se všude valí ….

auto fabie , 207 , yaris apod.

bezproblémový motor atmosféra 1.4 

bez hloubkové koroze 

funkční klima 

Odesláno

Přesně jak píše ozzy56, sháněl jsem rodinný povoz-přání C5 a nafta, popř C4 Picasso- C5 nebyla snad v rozumné stavu a danou dobu jediná.C4 byly nad mou kupní sílu. Narazili jsme inzerát C5 2,0 v LPG. Tak jsme se jeli podívat, hned jsem si plácli. a do 14 dnů byly i s přepisem doma a najednou se vyrojilo hejna inzerátů na ropáky.

Odesláno

Já svoje kupé poprvý zahlídnul za plotem v jednom brněnským bazaru. Do týdne bylo moje. Už je tomu víc jak 18 let. To to letí. Taky náhodnej kup. Nic konkrétního jsem nehledal a byl 6 let spokojen se svou 406 v sedanu.

Odesláno
před 5 hodinami, ozzy56 napsal:

nevím jak to máte vy, ale já když něco koupím, do týdne se objeví lepší nabídka--už jsem si zvykl ;)

V tom případě je třeba koupit i to lepší :D

Odesláno

mam možnost koupit pěknou 308 ,ale 1.4vti motor je to takovy pruser když se udělá řetěz a mění se olej po 10000km?

diky za postřehy od těch co motor mají 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...