Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupím auto pro  dceru po autoškole ,zásadně benzin , bezproblémový motor , kdybyste o něčem věděli pište 

inzeráty ani nebudu procházet peknej šrot, ztráta času 

Odesláno (upraveno)

ahoj, pokud myslíš něco menšího od pežotu nebo citroenu, zkusil bych zavolat HUGO BOSS, hlavně proto, že je nedaleko (i pro servis a náhr. díly) a nehrozí nějaký výjeb :myslim

edit: myslím něco s 1.4 benz. 54kw, nenáročný motor a 75 koní by mohlo stačit pro začátek :)

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Martina s ním nechce jezdit, tak od srpna stojí v garáži na letních gumách. Jen má zbytečně drahou pojistku, protože tu jsem uzavíral ještě před nákupem Tesly.

Odesláno

jj, auto jsem dotáhl já, cena je i s dokladama, stačí jen zajít pro SPZ na úřad.

Ze spodu OK, bez koroze, jezdilo na jihu Německa, trochu se rosí olej od gufera kliky, kdyžtak piš do SZ.

Odesláno (upraveno)

@Pepito no to teda. Jak řekl ChouLu - "nesmrtelný motor". Nesmrtelná převodovka, malý najezd, poslední roky výroby. Tohle bude jezdit s malými náklady na servis  ještě dlouho. A hlavně spolehlivé auto. 

Pokud se tam tedy bude dávat olej 0W30 😁.

Upraveno uživatelem Roman Bazi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...