Přejít na obsah

Inzerce

Potřebujete prodat nebo koupit auto? Sháníte náhradní díly? Chcete něco vyměnit?


Pravidla inzerce

1. Zákaz komerční inzerce

Inzerce na fóru je určena především pro soukromou inzerci, komerční inzerce je možná pouze se souhlasem vedení Peugeot-Clubu a po zaplacení patřičného poplatku. Pro povolení komerční inzerce kontaktujte člena vedení Klik ZDE

2. Dodržovat slušnost a zákony
Základním pravidlem je slušnost a dodržování zákonů - vyvarujte se prosím urážlivých výroků, vyřizování účtů, propagace různých ilegálních nabídek a vůbec všech dalších věcí, které jsou v rozporu s obecnou slušností a zákony České Republiky.

3. Inzerovat pouze do vhodných sekcí
Své inzeráty vkládejte do sekcí, do kterých patří. Pokud si s umístěním inzerátu nejste jisti, raději kontaktujte moderátory.

4. Inzerovat jednu věc pouze jednou
Za porušení pravidel slušného inzerování považujeme také opětovné vkládání stejného nebo podobného inzerátu do inzerce několikrát za sebou.

5. Výstižný obsah inzerátu
Inzerujte tak, aby se zájemce dozvěděl zásadní informace, především cenu, která je povinnou součástí každého inzerátu. Je zakázáno vkládat inzeráty typu \"napište si emailem o více informací\". Informace lze napsat k inzerátu,a máte možnost případně připojit k inzerátu klikací odkaz. Vložte fotografie nabízené věci, odpadne mnoho dotazů na ně nebo na stav nabízeného předmětu.

6. Omezení aktualizace inzerátů
Oživení (upování) inzerátů je povoleno maximálně jednou za 7 dní. Svůj inzerát můžete oživit jakoukoliv odpovědí do vlákna inzerátu. Inzeráty, které jsou více jak měsíc bez reakce budou archivovány (vidíte je pouze zakladatel vlákna)

7. Označování již neaktuálních inzerátů
V okamžiku, kdy je nabízený předmět prodán, je prodávající povinen to oznámit ve vlákně inzerátu. 

8. Mazání neaktivních inzerátů
Veškeré inzeráty, které budou 60 dní a více bez příspěvku jsou automaticky odstraňovány.

9. Postihy
Vedení si vyhrazuje právo smazat jakýkoliv obsah inzerátu, který je dle jejího názoru v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo je jinak nevhodný. Zároveň si vyhrazujeme právo znemožnit přístup uživatelům, kteří se zachovají výše uvedeným způsobem, a to například zablokováním registrace, nebo IP adresy.

10. Právo inzerovat
Právo inzerovat má každý uživatel fóra, kterému nebylo mu z důvodu porušování pravidel inzerce zamezeno její použití. Nováčci nemají dovoleno zakládat nové inzeráty. Povýšení nováčka na uživatele je po 50ti příspěvcích na fóru a nebo po roce od registrace, pokud za tuto dobu napsal alespoň 1 příspěvek na forum. Pokud si nováček zakoupí členství v klubu, může inzerovat okamžitě po jeho aktivaci.

11. Schvalování inzerátů
Každý inzerát bude před jeho zveřejnění schválen moderátory. Moderátor má právo zamítnout zveřejnění inzerátu pokud jeho obsah porušuje pravidla pro inzerci 

Fóra

  1. Služby

    Sekce vyhrazená pro komerční nabídky klubových partnerů

    54
    příspěvků
  2. Koupím

    Pokud něco sháníte nebo poptáváte

    6,2k
    příspěvků
  3. Prodám

    Nabídka, prodej, vše co chcete zpeněžit

    13k
    příspěvků
  4. Vyměním

    Výměny něco za něco

    53
    příspěvků
  5. Zdarma nebo za odvoz

    Pokud se chcete něčeho vysloveně zbavit

    1,5k
    příspěvků
  6. Tipy na zajímavé kousky

    Zde mužete vkladat tipy ke koupi z inzercí na internetu

    1,4k
    příspěvků
×
×
  • Vytvořit...