radim.1008 Odesláno 2. listopad 2025 Autor Odesláno 2. listopad 2025 @Medvěde díky. Taky mě to trochu zaráží. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 Hmm, tak já ti to pak vysvětlím až na místě a možná budeš koukat. Třeba i naposledy Citovat
Milda 25 Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 Jo také mě to zarazilo ta účast tedy nic moc Citovat
ChouLu Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 Na vánoční večírek je tento termín prostě brzo ideální jě okolo 10-14. prosince jako býval mnoho let s vysokou účastí Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 No asi jak pro koho.., 1. advent rodiče s dětma = rozsvěcení stromů atd.. kolem 5. čerti.. kolem 12. večírky vetšinou pro zaměstnaný v práci a pak už je to pozdě.. v listopadu každej dělá .o..o.. a padá pravidelně sníh..! Chybí asi eště @žabi s handulínou.., @Ladislava s Ráďou, 3 veverky a h4wk3y.... 26 už jde.. Možná milan+ a jarris na kukajdu.. schreek se eště nevyžvejknul.. Michael s Lenkou taky ne... Kdo se eště netooo.. @patt? Co @KoudaK s rodinkou..? Sem vás neviděla ani nepamatuju... @kupák s Pepčou.. a @Petav s Lukýnem...? Péťa ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 Ano pro tebe je to pozdě, ale o tom jsme se už bavili několikrát ale podívej se zpětně na srazy.. vždy se vánoční dělali v Prosinci a ta účast byla někde jinde Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 Je to jasný, vánoční večírek má být 23.12. - to už mají všichni všechno hotový a jen čekají, až se ten den překulí do Vánoc Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 Já bych se z dovolením taky chtěl jen překulit přes vánoce Weri 605 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 Dovolím si taky trochu přisadit k termínu. Když šéfová operuješ že: "" 1. advent rodiče s dětma = rozsvěcení stromů atd.. kolem 5. čerti.. kolem 12. večírky vetšinou pro zaměstnaný v práci "" kolik rodin s dětma tam máš teď přihlášených? A s dovolením kolik rodin s dětma tak malýma aby je tyhle záležitosti zajímali (rozsvěcení stromu + čerti s Mikulášem) nehledě k tomu že všichni ty sluníčkový odborníci tvrdí jak dětská psychika trpí pokud je rodičové vystaví návštěvě čerta a Mikuláše je tady celkově aktivních tak jakože jezdí na takovéhle akce? A pro lidi který jsou zaměstnaný ve firmách tak u těch je to pak na jejich nastavení priorit. Jestli chtějí být na firemním večírku nebo večírku klubovém. Ale na mém názoru nezáleží neb jsem ve vedení jen do počtu a srazy nevyhledávám. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 Nemůžu za PetaV mluvit, ale vzhledem k okolnostem co jsou mi známy tak to tentokrát asi nedopadne Nicméně ho zkusím prozvonit a zítra dám vědět Péťa a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 Jj, my 3 Veverky jedeme k vám, jen přihlašování nestíhám, zítra je na to taky den, tak přihlášený už snad budem... Medvěd a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 Joo dobrý.., nechci zase jezdit furt dokola.., je to drahý, neni to drahý je to blbej termín/dobrej termín lokalita naprd/a nenaprd. Vedení a hotel dalo prostě dohromady tento termín.. jestli to chcete pozdějš, tak to zorganizujte, ale vedení tam nebude.. I já zažila několik srazů, který měli velice hezkou účast.., dokonce i Vánoce v srpnu 2003 táhli, takže tím to asi nebude a nalejme si čistýho vína.. Celá doba se mění.. lidi se nepotřebují scházet, protože žvaní po sítích.. začínaj bejt líný a jejich životní styl je každej den kafe se zmraženým koláčem ze starbaxu za 350,-, ale pak žerou doma suchý rohlíky... a nemaj na "startovný".. Nemaj na členský a nemaj potřebu někam patřit, a když tak nejlíp všechno zadarmo a nikde nic nepodporovat nevytvářet a jen konzumovat.. Tímto děkuji naší kriminální ústředně za rozbor a požádala bych jí, aby se místo dalších rozborů rači soustředila na banner, kterej furt nemám a přihlášku na sraz.. @Medvěd - díky za info a určitě velký pozdravy a ️️️ Péťa, Milan+, pavelu96 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Medvěd Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 Teď jsem s Petrem mluvil a je to jak jsem předpokládal (teda lepší než jsem čekal, ale ve vztahu ke srazu je jeho účast momentálně nemožná) Více určitě napíše on bude-li chtít se o příčinách šířit, já k tomu mandát nemám Péťa, Weri 605 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 před 9 hodinami, Weri 605 napsal: ... a nemaj na "startovný" Já to zaplatím, ale vůbec nevím jak, když mi ten krám nevygeneroval údaje k platbě Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 (upraveno) Tak objednavku maš u sebe v profilu ne? A čislo objednavky by mělo stačit jako VS, a SS je 1125 https://www.peugeot-club.com/clients/orders/ To mě přivadí k dotazu, proč mam u své objednavky stále status NEUHRAZENA?? Upraveno 3. listopad 2025 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a MJSytic ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. listopad 2025 Autor Odesláno 3. listopad 2025 (upraveno) Musí se to ručně spárovat a to dělá šéfová. @MJSytic ti nepřišel email? Upraveno 3. listopad 2025 uživatelem radim.1008 Citovat
MJSytic Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 Pořeším dle Radkovo instrukcí. Mail nepřišel žádný. Ale to nevadí. Objednávku tam vidím, takže v klidu Mimochodem, bude možnost převzít na srazu objednávky z e-shopu? Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 Jako jooo.., jestli to bude skladem.. předem hlásám, že rámečky mám už jen stříbrný a na motorky.. Napiš mi asi rači na waap co bys rád... MJSytic ohodnotil 1 Citovat
žabi Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 Ahoj, ahoj :). Hlásím, že jdu naházet do košíku a obratem zaplatit -to dělání věcí na poslední chvíli mám dotažený skoro k dokonalosti . Radek Hurvajz, Klemoň, Weri 605 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Weri 605 Odesláno 4. listopad 2025 Odesláno 4. listopad 2025 A jen ty a Handa...? Zbytek přátel dizajnovýho ohně nám zas dá košem...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.