Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No asi jak pro koho.., 1. advent rodiče s dětma = rozsvěcení stromů atd.. kolem 5. čerti.. kolem 12. večírky vetšinou pro zaměstnaný v práci a pak už je to pozdě.. v listopadu každej dělá .o..o.. a padá pravidelně sníh..! ☝️😅

Chybí asi eště @žabi s handulínou.., @Ladislava s Ráďou, 3 veverky a h4wk3y....

26 už jde.. 😉

Možná milan+ a jarris na kukajdu.. schreek se eště nevyžvejknul.. Michael s Lenkou taky ne...

Kdo se eště netooo.. @patt? Co @KoudaK s rodinkou..? 😄  Sem vás neviděla ani nepamatuju... @kupák s Pepčou.. a @Petav s Lukýnem...? 

Odesláno

Dovolím si taky trochu přisadit k termínu.

Když šéfová operuješ že: "" 1. advent rodiče s dětma = rozsvěcení stromů atd.. kolem 5. čerti.. kolem 12. večírky vetšinou pro zaměstnaný v práci ""  kolik rodin s dětma tam máš teď přihlášených? 

A s dovolením kolik rodin s dětma tak malýma aby je tyhle záležitosti zajímali (rozsvěcení stromu + čerti s Mikulášem) nehledě k tomu že všichni ty sluníčkový odborníci tvrdí jak dětská psychika trpí pokud je rodičové vystaví návštěvě čerta a Mikuláše  je tady celkově aktivních tak jakože jezdí na takovéhle akce?  A pro lidi který jsou zaměstnaný ve firmách tak u těch je to pak na jejich nastavení priorit. Jestli chtějí být na firemním večírku nebo večírku klubovém.   

Ale na mém názoru nezáleží neb jsem ve vedení jen do počtu a srazy nevyhledávám. 

Odesláno

Joo dobrý.., nechci zase jezdit furt dokola.., je to drahý, neni to drahý je to blbej termín/dobrej termín lokalita naprd/a nenaprd.

Vedení a hotel dalo prostě dohromady tento termín.. jestli to chcete pozdějš, tak to zorganizujte, ale vedení tam nebude.. 😅

I já zažila několik srazů, který měli velice hezkou účast.., dokonce i Vánoce v srpnu 2003 táhli, takže tím to asi nebude a nalejme si čistýho vína.. Celá doba se mění.. lidi se nepotřebují scházet, protože žvaní po sítích.. začínaj bejt líný a jejich životní styl je každej den kafe se zmraženým koláčem ze starbaxu za 350,-, ale pak žerou doma suchý rohlíky... a nemaj na "startovný".. 😊 Nemaj na členský a nemaj potřebu někam patřit, a když tak nejlíp všechno zadarmo a nikde nic nepodporovat nevytvářet a jen konzumovat..

Tímto děkuji naší kriminální ústředně za rozbor a požádala bych jí, aby se místo dalších rozborů rači soustředila na banner, kterej furt nemám a přihlášku na sraz.. 🤪

@Medvěd - díky za info a určitě velký pozdravy a ✊✊✊

Odesláno

Teď jsem s Petrem mluvil a je to jak jsem předpokládal (teda lepší než jsem čekal, ale ve vztahu ke srazu je jeho účast momentálně nemožná)

Více určitě napíše on bude-li chtít se o příčinách šířit, já k tomu mandát nemám

Odesláno
před 9 hodinami, Weri 605 napsal:

... a nemaj na "startovný"

Já to zaplatím, ale vůbec nevím jak, když mi ten krám nevygeneroval údaje k platbě :aut

Odesláno

Pořeším dle Radkovo instrukcí. Mail nepřišel žádný. Ale to nevadí. Objednávku tam vidím, takže v klidu ;)

Mimochodem, bude možnost převzít na srazu objednávky z e-shopu?

Odesláno

Jako jooo.., jestli to bude skladem.. předem hlásám, že rámečky mám už jen stříbrný a na motorky..

Napiš mi asi rači na waap co bys rád... 😇

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...