Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

17/18 - ten odposlech v zapalovači, sem to ani nečet a jak sem to zahlid, klik sem automaticky na zapalovač. jinak zeleno.. ale starej si nepřipadam :D

jinak ten vitacit na jídlo mě pobavil, ta formulace - na jídlo i pití - jasně měli sme od toho žlutý dlaně...

Odesláno

16 z 18. zapalovač s odposlechem? I když si nás mladé oficíry a rotmistry  cca+x měsíčně zval "na kafe a cígo" útvarovej špion-kontráš, tak takový zapalovač teda neměl. a ostravský kahan? I když jsem jeden čas často byl v NJ   a pak někdy kolem 90 v Českém Těšíně s Topasy do a z opravy- s tím jsem se nesetkal.

Odesláno

Mě dostalo to "Zelené jablko". Myslel jsem že to byl džus. :roll A zapalovač s odposlechem jsem v životě neviděl bo jsem nebyl u STB. :mrk Takže 16 z 18. Holt už v 60ti něco pamatuju. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

10/10 u převodovky jsem to dedukoval . Jinak kontrolky 3-6 ;8 ;10 na rodinném nemám, na zbytku aut - syna a bývalé pro manželku  pak 3-6 a 10 není.Jinak  ko.č7 jsem viděl naposledy na  a jen na xantii LFY,.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...