Vena garážmistr Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 (upraveno) Ty jsi dával ten středový díl nový ? Nějak s mi to nechce hledat, občas se stane že jsou vyrezlé ty díry kudyma prochází šrouby a utáhnout to nejde víc než je dovoleno ty šrouby mají osazení takže tam zůstane ta vůle co musí aby to fungovalo. Na jedné 207 která k nám jezdí s tím taky bojujeme tam upadnul ten protikus příruby z prvního dílu a poprvé ho někdo přismažil na křivo já když sem se to snažil přismažit tak se to asi taky úplně nepovedlo protože toho zdravýho materiálu tam moc není tak tam je to tak jednou za rok vyměnit ten kroužek přes kterej se stahujou ty příruby on buď praskne nebo se dík tomu že příruby nejsou v ideální rovině proti sobě rychle ošoupe a pak je to volnější a drnčí to pak to začne trochu víc foukat. Upraveno 24. květen 2025 uživatelem Vena garážmistr překlep Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2025 Autor Odesláno 24. květen 2025 nn jen renovoval ,ale spatny nebyl a ani priruba a mas pravdu ze je tam osazeni tak ze dorvat sem to nedorval, no budu muset pod to vlezt asi je to divny nedelalo to , nove gumy jsem i daval ale neprijde mi ze by nejaka povolila . Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. květen 2025 Autor Odesláno 25. květen 2025 @Vena garážmistr tak se to opravilo samo, uz sem byl najety na hever a cumim ze nevibruje tak asi to byla regenerace auto bylo na volnobehu asi 40 min. do toho se spoustela sem tam sahara na dvoujku ale vibrovalo to po celou dobu. je teda fakt ze sahara na dvojku se spousti uz od koupe docela brzo , zatim to neresim ale budu muset. Na to jsem zapomnel Vam to rict, kdyz to auto bylo u Vas Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2025 Autor Odesláno 31. srpen 2025 takže auto nam začalo konečně po ziskani řidičáku víc jezdit , aktuálně najeto asi 800 km a zacina samozrejme zlobit. asi se vyřeší vibrování toho laufu vyskočila porucha motoru kdy umira jedna z lambad na zaklade nedostatecne ucinnosti katalyzatoru . takze objednam novy kat a vemu rovnou nove lambady obě. na tomhle me znepokojuje je to ze auto na pristrojovce zavadu nehlasi, prvne to prasklo tmobile auto jako vzdalena diag a nasledne se chyba objevila po načteni normalni diagnostikou. trosku me znepokojuje i zvedani hladiny chladicky, za studena je pod ryskou max , za tepla takhle vyleze , uz si to nepamatuju ale u PSA to je normalni? auto se neprehriva, normal topi,chladi , a kapalina se neztraci. na muj vkus lita sahara na plnou rychlost dost brzy a jeste dost dlouho po vypnuti motoru ale tady bych uz to spojoval asi s tim neucinnym katem. ta sahara se tak chova od zacatku. a do tretice zacal zlobit zadni park asistent . nekdy se se zpatečkou zapne a nekdy ne . jeste jedna vec , volnobeh +/- 750 ot je ok? Screenrecorder-2025-08-31-11-51-10-541.mp4 VID_20250831_124610.mp4 Screenrecorder-2025-08-31-11-54-09-180.mp4 Citovat
Péťa Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 Rozmyslel jsem si to, Tobě Béčko neprodám Tohle všechno bych nechtěl číst Medvěd a Miss Scratch ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 (upraveno) Všichni peugeoti (3x307, 1x807, 1x206) mi tohle dělají. Proto jsem začal dávat hladinu zhruba na půl mezi min a max. Všechny auta stále jezdí, a ne zrovna málo a problém ti nedělá, i jsem zkoušel test na CO2. Stejně tak kapalina nemizí. Volnoběh mám na všech +- stejný podle toho, zda je to studený start, teplý start, zaplá klima atd. Tak se to pohybuje od 600 otáček až po nějakých 850, studený RFN dokonce až 1000. Motory 1.4, 1.6 a 2.0 Edit-Často pomůže nové víčko na expanzku ale stejně mi to do roka začne dělat zas, ty víčka jsou naprd. Zvýšený volnoběh u RFN mám po aktualizaci ECU, kdy se tím u některých ECU magnetti marelli s vstřikováním mm6lp řešilo dušení po startu. Předtím jsem měl max 750 i za studena. Upraveno 31. srpen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 Moc to sleduješ, kolikrát byl mladej pod kapotou za tu dobu co auto máte? VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2025 Autor Odesláno 31. srpen 2025 uplne nevim jestli chapu koment @Vena garážmistr , proste jen sleduju chovani motoru , preci jen najel skoro 100000km na posunutych rozvodech.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. září 2025 Autor Odesláno 1. září 2025 takže novej kat a lambady , auto krasne tahne , vyfuk nevibruje a sahara se na druhou rychlost nespustila , prvne jsem jizdou auto zahral pak 8 km jsem tomu daval cocku . kontrola motoru, nic nesmrdi, otacky ustalene , chladicka mezi ryskama . rikam si super, sviznou jizdou se vratim do garaze , slysim saharu, oteviram motor a banka s chladickou plna az po uzaver pres ktery vykalavala chladicka, tpc proc? foukle tesneni ? po vypnuti motoru cca po 10 minutach se hladina vratila zpatky mezi rysky. pod autem tak dve deci chladicky. vicko jsem pri rozebirani auta daval nove ale uz si nepamatuju vyrobce , urcite nebylo oem. Ze by to delalo vicko? jinak kat za trojku , polovicni ale kdyz da 100tkm tak pohoda VID_20250901_195001.mp4 Citovat
oddie Odesláno 1. září 2025 Odesláno 1. září 2025 Bude ještě někde bublina. Zejtra to zas projeď a u plně zahřátého pomačkej hadice, jestli nejsou natlakované. Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. září 2025 Autor Odesláno 4. září 2025 koupil jsem origo víčko a oni už původní verzi nedelaji je tam inovace , no tak uvidime. Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2025 Odesláno 4. září 2025 NJN, nechce tu růžovoučkou chladící, co tam nepatří. Kdybys tam dal G33, nebyl by problém Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. září 2025 Autor Odesláno 4. září 2025 to je nejnovější hightech model, dopřávám kárám je to nej Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2025 Autor Odesláno 8. září 2025 dnes ME+STK , sebehla se cela hala, prej sem magor . samozrejme bez zavad, rikali ze se boji tam napsat jakoukoliv kravinu co psat na stare auta musi, ze bych jim dal urco po hubě za to BubakGS, ozzy56, pavelu96 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. září 2025 Odesláno 8. září 2025 Jo, to mi při poslední TK taky říkali, když jsem tam byl s 307 Nakonec vyšťáral ne úplně optimální rozsvit jednoho světlometu, mrzák. pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 8. září 2025 Odesláno 8. září 2025 To mě taky dokáže dopálit. Jako by nemohlo být staré auto v topu mě spíš naopak překvapilo, když třeba na třídvířko nenapsali vůbec nic a teď jsem byl s 206 a první, co jsem slyšel " ta vypadá pěkně Projde ? " No nakonec neprošla, oprávněně za kotouče ( z vnitřní strany) a to i ten technik říkal, že to nečekal, protože z venku vypadají suprově. Ale tady mi přijde, že jsou normální a nehledají blbosti, za které by mohli vyhazovat. Ale auto jsem si převzal v pátek a v pondělí jsem s tím jel, takže jsem neměl ani kdy něco koupit. Jenom jsem řešil ulomený držák světla, to byla jediná informace od majitelky. BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. listopad 2025 Autor Odesláno 24. listopad 2025 tak jedna/dvě aktuální zimní-srazová regius, pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor Autor Odesláno 19. únor tak už nejsme tak hezcí , mladému ujely cvičky a ikdyž malá rychlost tak bohužel náraz šel tak nešťastně že to vzalo auto odpředu dozadu a celý pravý bok včetně kousku střechy a čelního okna , v podstatě každý dil má škrábanec a promáčklinu , pro pojistovnu samo totálka, aukce nabidla 17 tisic , oujeee, no nejake kacky z pojistovny prisly tak hurá do práce , nektere veci asi prozivat nebudu ale te Ačkový sloupek musím nechat vyspotrovat. nektere casti jsem se uz pokousel rovnat činským dulkařským setem a celkem se povedlo ,neco šlo rozleštit něco ne no. No nic je to první kára tak musím být vnitřně silný , ale jak píšu výše prostě smůla. jinak ten den to tam zahodilo vic aut a dorazil to náklaďák který nás pomstil VID-20260203-WA0017.mp4 VID-20260203-WA0021.mp4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor Autor Odesláno 19. únor @ChouLu ještě že jsem tu novou střešní lištu nesehnal, ta by mě sr al a strašně Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor Odesláno 19. únor co se má stát stane se , mladý bude od fčil vědět, že v zimě musí jet jinak , podle mě dobré poučení s minimální škodou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.