Pe.Tr Odesláno 12. září 2024 Autor Odesláno 12. září 2024 daři se na par minut se urvat i v týdnu... OK406, brixtr, ChouLu a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. září 2024 Autor Odesláno 14. září 2024 další odpoledne za námi... tvl potrapily mě hadičky mezi nápravou a kastlí musel sem ty diry kam zapadavaji ty drážky hadic malinko upravit a pokličky matice náboje , to bylo taky celkem trápeníčko , apřitom taková blbost regius, radim.1008, HonzaZ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. září 2024 Autor Odesláno 15. září 2024 nebude ,tolik času a peněz tomu věnovat nechci HonzaZ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. září 2024 Autor Odesláno 15. září 2024 jak uz sem z těch francouzů vypad tak zohle me taky chvilku potrapilo prijit na to kam ta jednotka s drzakem prijde a nainstalovana vanička HonzaZ a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. září 2024 Autor Odesláno 15. září 2024 @MJSytic tak je to opravdu nastesti jen gufero.... a připrava na předek... MJSytic, ozzy56, HonzaZ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
JVT Odesláno 15. září 2024 Odesláno 15. září 2024 Ahoj Hmm parkovák je připraven. Co na to napsat? Když jsme mi "starší" začínali jezdit tak tento vynález nebyl na žádném autě nikde na světě. To znamenalo, že jsme byli nuceni se naučit parkovat podle zrcátek s ohledem na velikost řízeného auta kontra použitelné místo. Také výhled dozadu byl důležitý. U mého prvního vozu Š 100 to celkem šlo. U mého druhého Š 110 R to už byl celkem oříšek. Na Rko jsem si alespoň dodělal zadní stěrač, protože za deště dozadu nebylo vnitřním zrcátkem vůbec nic vidět. Na druhou stranu si myslím, že jsme se parkovat couváním dost dobře naučili. Vnímání velikosti auta bylo nutné. Dnes jsou v autech všelijaké čidla hlásící tu překážku před nebo za autem případně něco ve slepém úhlu po stranách. Já mám trochu obavy aby se to neodrazilo ve schopnostech bezpečně se pohybovat v dnešním velkém silničním provozu nově začínajících řidičů. Já nejsem proti používání třeba té signalizace parkováku. Od doby kdy se tento doplněk dal pořídit tak jej mám na všech vozech které jsou v rodině. Když dávám mojí DS4 do garáže tak mi to v autě řve (signalizuje) trvalým tónem překážku na všech čtyřech rozích karoserie. Jen mi tak trochu v hlavě rotuje zda by se to s tou elektronickou pomocí nemělo moc přehánět. Také jsem si už mnohokrát všiml jak se dnes v autoškolách učí parkovat. Couváním do prostoru kam se vejde autobus se toho asi moc nejde naučit. Kde je doba autoškoly Svazarmu v Teplicích kdy jsme museli na její dvůr projíždět dlouhým průjezdem vozy Praga V3S nebo S5T. Mezera mezi vnějšími zrcátky a stěnou průjezdu byla minimální. Ne opravdu nejsem proti pomocníkům v řízení jen si myslím, že má řidič dobře a bezpečně řídit i bez nich. valenta.ivan, Medvěd, HonzaZ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. září 2024 Autor Odesláno 15. září 2024 @JVT ja tam objevil připravu , zjistil sem ze dodelat to dneska uz je za pakatel ( ta puvodni lista v narazniku se mi stejne nelibila byla takova flekata ) , vermi ze po zkusenostech s nasi dcerou je uplne jedno jestli tam nejaky asistent je nebo neni Rikic339 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Béďa Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 říkal si mladýmu, že to pak nesmí ani škrábnout? radim.1008, Pepito a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 @Béďa až po celolaku. Hafity a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 Tak Petr to celé dělá pro sebe. To je evidentní Hafity, Pepito, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. září 2024 Autor Odesláno 16. září 2024 (upraveno) začínám mít taky ten pocit a to tu nedávám zatím vše... ale kosmetiku nějak extra neřeším , chci jen aby to měl podvozkově a motorově prostě vcajku . Je to moje milované dítě. Upraveno 16. září 2024 uživatelem Pe.Tr MJSytic a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 To spíš vypadá že to milované dítě bude ten Peugeot. pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 Milovaných dětí není nikdy dost radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. září 2024 Autor Odesláno 21. září 2024 pomalinku rozebíráme čumák regius, OK406 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Proč se s tím tak camráš? Normálně to rozeber do posledního šroubku, zrenovuj a zase slož. Místa v garáži máš dost Pepito, Hafity, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. září 2024 Autor Odesláno 22. září 2024 ja nemam furt homeoffice jako někdo Citovat
Pepito Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Ten motorový prostor vypadá jako auto po povodních. Citovat
Milan+ Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 Tak tohle auto se také pucovalo jen zvenku,drc pásky,skoro hnízdo pro myši. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2024 Odesláno 22. září 2024 podle mě to vypadá normálně jako u každého staršího auta, já třeba nevytahuju při mytí filtrbox, baterku atd.,, a ty drc pásky a jiní neorigo pomocníci jsou taky normální , když chtějí po kusu plastu obvykle šílené prachy... Péťa a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.