VojtouNerCZ Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 (upraveno) Že budu mít doma flotilu dežotů, a navíc 307 jsem nečekal, ale stalo se. Naskytla se za dobrý peníz. Nějaké šrámy z provozu má, ale to neřeším. Hlavně není absolutně rezatý. Je to teda 2007 1.6 NFU s převodovkou AL4, brutální rozdíl proti převodovce ve stříbrné. Krásně to tahá, nekope. Jde vidět, že je v mnohem lepším stavu. Jinak teď bude stát, než dám do kupy nějaký bolesti (doplnit klimu, čepy, zadní brzdy, teče víko, hurá proč si to vše neudělat znova, že xD). Panorama klasika, 2 rolety nejdou. Vypálená kostra v zadní lampě. Jsou na tom divný kola, 205/45 R16, který nevím, zda mohou na 307 být. Vtp k tomu není, tak teď nemůžu ověřit. Chybí naviják rezervy. Jinak vše v elektrice, i zrcátka, která se sklápí, senzor stěračů a světel, mlhovky, automatické zpětné zrcátko. Pěknej volant, sedáky (po polokůži za mě druhý nejhezčí v 307), bílý budíky jí závidím, ty já nemám možnost do své naroubovat. Potřeboval bych v diagboxu otestovat sahary, sle nemůžu to najít? V pp2000 vím, ale tady se mi nedaří. Tuší někdo? Pořádný foto až to umeju a vytepuju. Teď jsem auto jen práskl před barák. Upraveno 22. leden 2025 uživatelem VojtouNerCZ pavelu96, Hafity, inoxing a 1 další ohodnotil 4
jarokare Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 před 17 minutami, VojtouNerCZ napsal: Potřeboval bych v diagboxu otestovat sahary Poč. motoru - testy akčních členů - chlazení - ventilátor velká nebo malá rychlost VojtouNerCZ ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 20. květen 2024 Autor Odesláno 20. květen 2024 Díky. U předfaceliftu to mám tuším schovaný přímo v klimě. V počítači motoru mě to nenapadlo.
VojtouNerCZ Odesláno 20. květen 2024 Autor Odesláno 20. květen 2024 Jinak ať nezakládám zbytečně téma. Chyba C1210 uložená v posilovači značí co? Popis v diag není, na netu se to trochu rozchází, a posilovač posiluje
PaKr Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 Tak ať slouží naviják na rezervu jsem nedávno vzal na vrakovišti ( i tu rezervu jsem v pohodě spustil), tak se můžu domluvit se švagrem, jestli bychom ho mohli postrádat 205/45 asi ne, teda my to nemáme psané ani na jednom autě, ale švagr mi nedávno říkal, že má červeném psané 205/50 dostal při přepisu nový VTP a někdo udělal chybu ( naštěstí má kopii původního) ...
dýzl Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 (upraveno) Jaká kola jsou v ORV se zjistí v datové kostce (tedy pokud je znám VIN nebo čísla ORVI či ORV II ) : https://www.dataovozidlech.cz Upraveno 20. květen 2024 uživatelem dýzl
poldiss Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 Ten rozměr pneu je z 206/306, mám pocit, že 307 má mít na 16" 205/55.
VojtouNerCZ Odesláno 20. květen 2024 Autor Odesláno 20. květen 2024 K tomuhle už právě vtp ani není. Taky se mi ten rozměr nezdá. Mám za to, že byly 198/65 r15, 205/55 r16 a 205/50 r17, některé edice také 205/45 r17 (tuším rc, feline apod) @dýzldíky, tam je toho víc než jsem našel v nějaké databázi já. Dokonce jsem tam měl, že je to kábro xD Takže zapsaný jsou klasika r15, 16 a 17 viz vejš (krom těch 205/45). Zajímavý je, že má napsaný jen 5 míst, ale má jak pásy tak zámky v podlaze. @PaKrhele děkuji, ale asi není třeba. Půjde tam lpg
Vena garážmistr Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 a nechtěl jsi pro drahou polovici nějakou tu emerickou mpv?
VojtouNerCZ Odesláno 21. květen 2024 Autor Odesláno 21. květen 2024 (upraveno) Chtěl. Ale jednak je jich teď málo, a druhak si vymrčela komplet novou kuchyň xD Linka, strop, podlaha, spotřebiče.... Takže peníze na velký auto šly do toho. Navíc ona furt mění názor. Teď se jí zas zamlouvá Mazda 5, pak mi začala posílat bmw x5, jeepy, land rovery... A tohle bylo příhodě v Kolíně. Už neřeším. Řekla, že chce zkusit tohle, má to mít. Má hrůzu i z velikosti kombíka, tak si bude zvykat postupně. Sem aspoň narve 4 děti, do hatche dá dozadu 2 sedačky i isofixem a nikdo se tam už nevejde. Navíc to bylo fakt za levno. Nějakých 10k do toho narvu v dílech a bude to slušný auto. Jediný, co se na tom může navíc pokazit, je motor a převodovka. Oboje mi tu stojí ve staré 307 Upraveno 21. květen 2024 uživatelem VojtouNerCZ Vena garážmistr a inoxing ohodnotil 2
VojtouNerCZ Odesláno 25. květen 2024 Autor Odesláno 25. květen 2024 (upraveno) Tak dnes nějaká ta práce. Vepředu čepy, tyčky, uložení stabiku, vzadu tlumiče a uložení. Nový olej, filtry, přetěsnění olejového filtru (lepší než u předfaceliftu, stačilo povolit a cuknout svody, nemusely dolů). 1 spodní čep nešel, na tom jsem se pěkně nabil, a na druhým nešla povolit matice. Blbec jsem se snažil přes klíč a golu s bitem. Bit praskl a já si rozrazil golou čelo, jak jsem byl napnutý xD Ještě vyměnit chladičku a zprovoznit klímu,vyměnit klima panel (spojka spíná a sahary jedou, snad je jen prázdno) složit panoramu a mřížku v nárazníku + rámečky SPZ z klubu. Kola mi dají jiné, r15 zimní. A na léto koupím nové gumy a dám tam challengery. Ventil dekl jsem nepřetěsnil, blbě jsem objednal těsnění. + mi přijde, že teče z toho lepeného bloku pod vačkama. Tak se uvidí. Kdyžtak to udělám s rozvodama Upraveno 25. květen 2024 uživatelem VojtouNerCZ radim.1008 a Ferry ohodnotil 2
PaKr Odesláno 25. květen 2024 Odesláno 25. květen 2024 V 21. 5. 2024 at 5:14, VojtouNerCZ napsal: Má hrůzu i z velikosti kombíka, To nemá senzory ? ale je pravda, že hatch díky kratšímu rozvoru je takový víc "motokárový"
VojtouNerCZ Odesláno 25. květen 2024 Autor Odesláno 25. květen 2024 Nemá a ani je nechce. Strašně ji vysírá, jak to řve Jo, hatch jetaková motokára. Nicméně ze zkušenosti SWčko mnohem líp drží v zatáčce, a i se s ním líp couve a parkuje. Ten hatch jak má velkej sloupek, tak z něj jde blbě vidět. Péťa ohodnotil 1
PaKr Odesláno 25. květen 2024 Odesláno 25. květen 2024 Jsem myslel, že na SW byly senzory standard couvání, parkování - mě je to skoro jedno, 307 je "nákladní" , takže okna v kufru jsou neprůhledná, takže i v červeným třídvířku mám lepší výhled ale stejně " víc v oku " jsem měl 406 než 307
Milan+ Odesláno 25. květen 2024 Odesláno 25. květen 2024 Když koukám na ten motorák a o vydané věci,tak mi přijde ,že to auto bylo zatopené.
VojtouNerCZ Odesláno 25. květen 2024 Autor Odesláno 25. květen 2024 (upraveno) Vytopené ne. Ale někdo s tím jezdil bahnokros Dnes jsem to celý zespod umyl. Vevnitř je čisto a sucho, stejně tak pod všema těma krytama. Ale špinavý je to dost. To se ještě vychytá. Respektive, když jsou tady u nás mokra a já se svojí 307 valím na zahradu, vypadá to po tý chvilce na poli dosti podobně. Ale s údržbou se na tom autě nikdo moc nepřetrhl. Upraveno 25. květen 2024 uživatelem VojtouNerCZ
Havlicek.Lukas Odesláno 25. květen 2024 Odesláno 25. květen 2024 pises v Koline ? tak to je jasny to si dal 2x lazne po privalovych destich jako projet ten zeleznicni podjezd muze jen debil Roman Bazi ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 26. květen 2024 Autor Odesláno 26. květen 2024 Guláš A ne, ten olej nejde ze systému. Jen byl zbytek v nádobě. Celý jsem to propláchl, dolil vodu a čekám na G33. Motorový prostor jsem umyl, osadil jsem klubové rámečky SPZ. radim.1008, jirka307 a pavelu96 ohodnotil 3
VojtouNerCZ Odesláno 29. květen 2024 Autor Odesláno 29. květen 2024 Doplněná klima, nebyl tam ani gram. Přístroj ale díru nenašel, takže asi dobrý. Chvíli trvalo, než kompresor natlakoval, ale teď už chladí hned. Vyměněn klima panel (blbly knoflíky nastavení teploty), dočištěný chladící okruh, vyměněný tělo s termostatem, který byl furt otevřený, nalita G33. Zítra si jedu na přezouvačku a od pondělí bude brázdit silnice. Charlie 607 a PaKr ohodnotil 2
ozzy56 Odesláno 29. květen 2024 Odesláno 29. květen 2024 nechci strašit, ale když plnička nenajde díru a klimu naplní, neznamená to vůbec nic--do týdne může být okruh prázdný, stalo se mi vícekrát na různých autech , skoro vždy se musel měnit chladič
Recommended Posts