Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řeším v jiném vláknu problém s dobíjením baterky, tak jsem dobil doma a po zapojení baterie zpátky: Cvak, a auto s klíčkem zamknuté.

A náhradní klíček bohužel zatím nenalezen. Ví někdo jak aleternativně otevřít dveře? Funguje tlak přes tenisák? Nebo něco jiného z obecných fíglů na netu?
Popř. co stojí nechat si ho udělat v autorizáků na základě TP?

Odesláno

Já jsem měl háček z trojky závitnice, oddělat okenní lištu a chvilku šmátrat kolem kolíčku. 

Pokud běžně odemykáš klíčem, tak by mohl být vychozený zámek. Už jsem odemkl i klíčem od jiné 206 v horším případě i čímkoliv, co se vleze do zámku - třeba i normální fabkový klíč.

Odesláno

A který za 500?? ...uložil bych si kontakt. V Praze jsem na jednoho volal a ten řekl, že do 2000.-(

Tak se po hodině a půl různých pokusů nakonec povedlo drátem  z ramínka vytáhnout rohem klíč  ze sedačky. A funguje opět i dobíjení.  Před  tím jsem vytáhnula prostrikl všechny pojistky u motoru a kontakty na alternátoru. Kde byla závada  nevím.?

A jak má taková planžeta  vypadat, abych měl něco do zálohy? ...Octavia jedna jde otevřít i správným šroubovákem,  sousedovi se takhle povedlo. Nebo vyskrarovat elektrika nejakym šokem, auto si myslí že je pod vodou a všechno otevře.

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

ale sranda tu je, néé že néé 😂

Tosi piš. :)

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno
před 12 hodinami, jarokare napsal:

Jo , to zkus , nejenom BSIčko ti poděkuje :D

Tvl , to jsou nápady 🤦‍♂️

Říkal soused zámečník, že takhle se mu vloupali do jeho Oktávky. Od té doby mu trochu blbla elektronika-()

Odesláno (upraveno)

Mě teda rezervní klíč stál 180,- v místním zámečnictví. A byla to první věc co jsem šel udělat po koupi auta.
Sice je bez immo, ale pokud si v autě omylem zamknu klíč, tak na tuhle záležitost plně dotačuje.

Nechápu jak někdo může mít auto a neudělat si k němu rezervní klíč. Pak všichni čumí jak trubky, když si ho tam omylem zabouchnou.

Upraveno uživatelem dracekvo
Odesláno

na 206 jde vybrousit planzera doma v ruce Dremelkou, kdyz mi prisla z Ciny nova dalka s nevybrousenou planzetou, byl jsem linej jit nekam shanet vybrouseni, tak jsem si obkreslil starej klic fixem na novej a za ctvrt hodky bylo vybrouseno. Pak uz jen par tahu pilnickem na doladeni primo u auta, aby to chodilo v zamku hladce a nestalo me to ani korunu :)

Odesláno

Vybrouseni planzety je za par kacek, pokud se s tim clovek nechce moc crcat doma.  A jako nahradni klice na otevreni staci bez cehokoliv, na nastartovani je to uz horsi :D  

• O 4 týdny později...
Odesláno
V 5. 12. 2023 at 8:35, Havlicek.Lukas napsal:

Prazaci maji jine ceny
myslim ze v koline se do 1000 clovek vejde

Nakonec mi dělali klíček startovací kousek od Palmovky, prý za 1200 a pak chtěli skoro 1800-(( myslím H&B klíče či tak nějak.  No vědět do jedu do autorizaku, tam se musí na 2x, poprvé s velkým techničákem a je to po týdnu za 1100,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...