aitos Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 Řeším v jiném vláknu problém s dobíjením baterky, tak jsem dobil doma a po zapojení baterie zpátky: Cvak, a auto s klíčkem zamknuté. A náhradní klíček bohužel zatím nenalezen. Ví někdo jak aleternativně otevřít dveře? Funguje tlak přes tenisák? Nebo něco jiného z obecných fíglů na netu? Popř. co stojí nechat si ho udělat v autorizáků na základě TP? Citovat
PaKr Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 Já jsem měl háček z trojky závitnice, oddělat okenní lištu a chvilku šmátrat kolem kolíčku. Pokud běžně odemykáš klíčem, tak by mohl být vychozený zámek. Už jsem odemkl i klíčem od jiné 206 v horším případě i čímkoliv, co se vleze do zámku - třeba i normální fabkový klíč. Citovat
oddie Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 První bych asi zkusil vyhmatat zámek ve dveřích planžetou. Nesmysl s tenisákem nemusíš ani zkoušet. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 zamecnik za 500 po predlozeni TP Citovat
aitos Odesláno 4. prosinec 2023 Autor Odesláno 4. prosinec 2023 A který za 500?? ...uložil bych si kontakt. V Praze jsem na jednoho volal a ten řekl, že do 2000.-( Tak se po hodině a půl různých pokusů nakonec povedlo drátem z ramínka vytáhnout rohem klíč ze sedačky. A funguje opět i dobíjení. Před tím jsem vytáhnula prostrikl všechny pojistky u motoru a kontakty na alternátoru. Kde byla závada nevím.? A jak má taková planžeta vypadat, abych měl něco do zálohy? ...Octavia jedna jde otevřít i správným šroubovákem, sousedovi se takhle povedlo. Nebo vyskrarovat elektrika nejakym šokem, auto si myslí že je pod vodou a všechno otevře. Citovat
Zodiak Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 @aitos když už máš klíč v ruce, zvedni krovky a mazej do zámečnictví. Udělají ti klon i bez karty s kódem. Alespoň v naší vesnici Hradec Králové to tak funguje. aitos, Dave_k, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
jarokare Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 Před hodinou, aitos napsal: Nebo vyskrarovat elektrika nejakym šokem Jo , to zkus , nejenom BSIčko ti poděkuje Tvl , to jsou nápady ozzy56, radim.1008, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 ale sranda tu je, néé že néé pavelu96, jarokare a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 (upraveno) před 1 hodinou, ozzy56 napsal: ale sranda tu je, néé že néé Tosi piš. Upraveno 4. prosinec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
aitos Odesláno 5. prosinec 2023 Autor Odesláno 5. prosinec 2023 před 12 hodinami, jarokare napsal: Jo , to zkus , nejenom BSIčko ti poděkuje Tvl , to jsou nápady Říkal soused zámečník, že takhle se mu vloupali do jeho Oktávky. Od té doby mu trochu blbla elektronika-() Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. prosinec 2023 Odesláno 5. prosinec 2023 Prazaci maji jine ceny myslim ze v koline se do 1000 clovek vejde Citovat
dracekvo Odesláno 5. prosinec 2023 Odesláno 5. prosinec 2023 (upraveno) Mě teda rezervní klíč stál 180,- v místním zámečnictví. A byla to první věc co jsem šel udělat po koupi auta. Sice je bez immo, ale pokud si v autě omylem zamknu klíč, tak na tuhle záležitost plně dotačuje. Nechápu jak někdo může mít auto a neudělat si k němu rezervní klíč. Pak všichni čumí jak trubky, když si ho tam omylem zabouchnou. Upraveno 5. prosinec 2023 uživatelem dracekvo Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2023 Odesláno 5. prosinec 2023 na 206 jde vybrousit planzera doma v ruce Dremelkou, kdyz mi prisla z Ciny nova dalka s nevybrousenou planzetou, byl jsem linej jit nekam shanet vybrouseni, tak jsem si obkreslil starej klic fixem na novej a za ctvrt hodky bylo vybrouseno. Pak uz jen par tahu pilnickem na doladeni primo u auta, aby to chodilo v zamku hladce a nestalo me to ani korunu radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 5. prosinec 2023 Odesláno 5. prosinec 2023 Vybrouseni planzety je za par kacek, pokud se s tim clovek nechce moc crcat doma. A jako nahradni klice na otevreni staci bez cehokoliv, na nastartovani je to uz horsi Citovat
aitos Odesláno 29. prosinec 2023 Autor Odesláno 29. prosinec 2023 V 5. 12. 2023 at 8:35, Havlicek.Lukas napsal: Prazaci maji jine ceny myslim ze v koline se do 1000 clovek vejde Nakonec mi dělali klíček startovací kousek od Palmovky, prý za 1200 a pak chtěli skoro 1800-(( myslím H&B klíče či tak nějak. No vědět do jedu do autorizaku, tam se musí na 2x, poprvé s velkým techničákem a je to po týdnu za 1100,- ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.