MJSytic Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 Kde je Jaguar? Jak skončil Austin Rover? A tahle stará pixla to má teď v paži? Vzdal jsem to u "Naše cesta bude formou výhodných leasingů nebo předplatných na kilometry, kdy si klient jednoduše za danou cenu pronajme auto například na 500 km na měsíc po dobu půl roku." Sbohem a šáteček Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
David 106s16 Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 Afrika bude jezdit s V8, pálit levný benzín, když Evropa ho chtít nebude a my? Pronajmem si auto na 500km za měsíc..... Citovat
sitler Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 (upraveno) Tak sbirala zkusenosti v British Leyland. Takze ma zajiste velmi dobre zazity odborarsky socik, coz se ji ve Francii tezce hodi Upraveno 19. červen 2023 uživatelem sitler Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 je to celé nějaké divné, bereme dobrovlně imigranty do Evropy, přestože všichni vidí, co se v těch zemích děje (kde jich je více), budoucnost automobilismu je asi jen pro bohaté, a přesto, že všichni vidí, jaké problémy pro lidi a firmy tím protěžovaným elektroautomobilismem nastanou, jede se dál..., jakože to vytrhne pronajímání aut? všechno jaksi proti zdravému rozumu, prostě obyčejný selský rozum je k ničemu, čeká se snad nějaká apokalypsa či co ?? Charlie 1 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 @ozzy56 : tak nějak všeobecně se řítíme do řiti.... Teda aspoň pocitově.... Jsem si teda nemyslel, že se takových věcí dožiju.... Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Ještě, že krom firemních aut nemám potřebu kupovat nová auta a tak, i když by opravdu došlo k zákazu výroby aut se spalovacími motory (o čemž stále nejsem přesvědčený), mám reálnou šanci do konce života spalovákem jezdit. Zhovadilosti jako je sdílení aut nebo pronájem mě tedy nechávají v klidu Pepito a dýzl ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 20. červen 2023 Autor Odesláno 20. červen 2023 A co uděláš v případě, že provoz spalováku zakážou, nebo ho zdaní tak, že jeho provoz bude ekonomický nesmysl (že si ho nebudeš moci dovolit) Bojím se, že nejen ze strany výrobců bude tlak směrem: "My vyrábíme elektro, jak jste chtěli, vy zařiďte ať to lidi kupují(platí)" No uvidíme (řekl slepej) Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 provoz spalováku zakážou, nebo ho zdaní Jak jednoduché zruším-tedy "zánik" a polibte mi pozadí-ušetřim za PR, za palivo a další nutné výdaje okolo provozu auta. Ovšem problém budou mít Ti co nějaký povoz potřebují-na dopravu do práce, materiálu atd. Tam se uvidí, ale jak se říká nesthujme kalhoty-brod je ještě dost daleko. Nikdo nevíme co bude za hodinu či za dva roky!! Pepito a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Před hodinou, MJSytic napsal: A co uděláš v případě, že provoz spalováku zakážou, nebo ho zdaní tak, že jeho provoz bude ekonomický nesmysl (že si ho nebudeš moci dovolit) Bojím se, že nejen ze strany výrobců bude tlak směrem: "My vyrábíme elektro, jak jste chtěli, vy zařiďte ať to lidi kupují(platí)" No uvidíme (řekl slepej) MJ - je mi pětapadesát, táta zemřel v 64, to bude dobrý = těch deset let dám v pohodě a dál už se mě to zřejmě týkat nebude ... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 No dyt se jen uzavírá kruh ...pastavcu si sem už natahali dostatek,tak se oživí povozy s koňmi a osli.. případně velbloudy...jakápak ropa. A konflikt bude dřív nebo pozdeji.z většiny se stane utlačována menšina, a pokud se nebude chtít nechat vyhubit,bude se muset bít. Teď v nadsázce ruský tanky přijedou z východu a turecký ze západu ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 to je šéfka .... Těžko říct, co bude po roce 2035..... tak to lže nebo záměrně mlží , protože strategie v tak zásadní oblasti se řeší krutě dopředu . - k elektrifikaci .... už častěji slýchám , že budou letní a zimní ceny elektriky... ozzy56 a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 K tý zimní/letní elektřině. Tohle většinou vzniká jako dobrej fór. Pak to uslyší nějakej snaživej manager a je z toho smutná pravda. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 (upraveno) něbudě to také lahké, drahá..., už nemají na garančku ani Němci ?? , a to přirovnání vozového parku s Kubou má taky něco do sebe, bohužel https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/uz-i-vw-zjistovat-ze-se-z-evropy-zacina-stavat-druha-kuba-lide-pod-tihou-okolnosti-meni-sve-chovani/ Upraveno 21. červen 2023 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
Ferry Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 já bych se toho nebál, v německu se už vedle rohlíků v Normě prodávají lidová elektroauta za hubičku, a asi je o ně zájem velkej, páč na krámě nebylo ani jedno, byly jen v akčním letáku. Škoda, chtěl jsem si teď na dovolené rovnou dvě koupit, na cestu domů bych je naložil do 806 50km by mi stačilo, na Zbraslavi snad nějaká nabíječka brzo bude, ty zbývající 4 km do Modřan do práce bych došel pěšky nebo doplaval po Vltavě ( když bych měl zrovna výjezd k požáru, tak bych i popoběhnul) a odpo bych zas frčel domů. Citovat
sitler Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 jeste k tomu nemecku... VW group se zatim rozhodla, ze Skodovka bude delat spalovaky pro treti trhy. Jsem zvedav, co z toho bude. Tohle by pro cesky, na automotive znacne zavisly, prumysl mohla byt dost velka rana. Protoze jakmile budou delat pro treti trhy, tak je jen otazkou casu, nez se na ne presune vyroba, aby se to nevozilo odsud. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 ano, to by pak zbylo v Boleslavi jen ředitelství, bez výzkumu atd., výroba bude probíhat někde v Tramtárii, to je jisté Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.