Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Autoškolské okénko, aneb na stará kolena je stále co se učit :)

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

podle mého názoru je to pěkná hovadina--proč se máme učit něco nového, když přece stačí zapnout červená světla a hasiči mají zabezpečený výjezd, přece tohle všude funguje

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No já jsem to zkusil včera a možná bych při určité kombinaci otázek neprošel. Něco bylo z nepozornosti, protože jsem si ( na mobilu ) nevšiml dodatkové tabulky pod zákazem, ale něco jsou chytáky ( i když se tvrdí, že ne...) Třeba otočení přes tramvajový pás - stejný obrázek a jednou lze, jednou ne jenom proto, že někdo ve Photoshopu smaže svislou značku, ale zebra na cestě je v obou případech :roll

A ještě mohlo být nějaké celkové hodnocení celého testu...., asi si jsem si to měl psát, co bylo špatně...

Odesláno

Tak já to teď zkusil a měl jsem dvě chybky v podle mě nepodstatných detailech (na motorku bych posadil jako spolujezdce i desetiletý dítě a tu druhou už si nevybavuju). Souhlasím s PaKr, že by celkové vyhodnocení testu bylo dobré.

Odesláno

Tohle je jen přehled nových co půjdou na ostro od 9.7.

Zcela upřímně je to hodně na slepce, cyklo a moto.. takže spoustu těch moto ani Béčka mít v testu nebudou... A ty otázky kromě asi dvou nebo třech výjimek - stání pro invalidy a jak píše Medvěd 10ti let na moto - jsou trapně jednoduchý.. Dere mi nervy ta animace, zdržuje to..., ale ani jí člověk vidět nemusí a podle textu se dá odpověď najít.. 😅

Odesláno (upraveno)

Ty jo...mě to přijde,že ty otázky jsou dělaný  telatama...

Jako třeba jestli je človek co tlačí motorku do 50ccm chodec...

Jako k čemu...když budu takový člověka míjet,jak mám poznat jestli to je zrovna 50...a když ji budu tlačit,tak se budu chovat jako chodec a potlačím ji v protisměru,i když to bude 125... Bezpečnost mi veli abych viděl auta přijíždějící zepředu...ne zezadu...

beru ho jako překážku na silnici,objedu ho a hotovo.

Nebo jestli má řidič NA čekat nečekaný nápor větru na volném poli...kdo by to řekl,že tam může foukat😁

To zavání někým ,kdo nemá co na práci,tak vymyslí cipoviny 😁

Upraveno uživatelem Fruktis
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

no... ja teda naprosto cilene porusuju blikani na kruhaku. A to tak, ze pokud je kruhak maly a chci hned prvnim ven, hodim blinktr  uz pri najizdeni a necham ho tam.  Ale plkati to jen pro male kruhaky, na velkych  to nedelam :D 

Odesláno

Tak třeba zrovna tohle co píšeš akceptujou i komisaři.. :) urychluje to nájezd těch co jedou jakoby zprava..., taky to dělám, aby to pomohlo.. 😊

Jen se na to koukněte.. má to hlavu a patu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...