PaKr Odesláno 2. říjen 2025 Odesláno 2. říjen 2025 Tak uvidíš jaká bude zima já už polarisky nechci. 2, 3 i 5 mě na sněhu nepřesvědčily akorát Kleber je v 15" dražší o 40 korun a 16" o 300 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. říjen 2025 Odesláno 3. říjen 2025 No gumy to že fungujou na jednom autě neznamená že budou stejně dobře fungovat na jiném autě. A můžou to být i auta stejné kategorie já tehdy na Berlingu a brácha na WV Caddy koupili jsme stejné pneu už nevím co to bylo zač akorát že každej ty správné rozměry a já na Berlingu celkem v poho a brácha je po první zimě shodil a prodal. A potvrzuje se mi to i od lidí co jezdí na pneuservis už několik jich přijelo že si koupili pneu podle nějakého testu akorát že jiný rozměr než v tom testu a že je pneu nepřesvědčili. Bohužel pneu nejsou zrovna zboží které by se dalo vyzkoušet před nákupem jako svetr nebo podvlíkačky. pavelu96 a dýzl ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 6. říjen 2025 Autor Odesláno 6. říjen 2025 Tak dnes dorazil poslední dílek skládačky "Zimní kola pro Bobíka" O víkendu to asi u kámoše zkompletujeme a na přezutí za letní se nějak dohodneme. BubakGS, Péťa a poldiss ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 16. říjen 2025 Autor Odesláno 16. říjen 2025 Kola jsou u mistra pneumatikáře a pravděpodobně už jsou komplet. Přezutí obou aut se musí zmáknout během příštího týdne, protože pak letí klasicky na podzim do Kuvajtu s vnučkou za dcerou a bůh ví, kdy se vrátí. Včera si Bobík řekl o doplnění AdBlue a vysíral hláškou o nemožnosti nastartování za 2400 km. Takže všechno včetně subwooferu z kufru ven a hurá ke Globusu natankovat z neukapávající pistole. Ještě že je tam kolem hrdla takový okap, když ta močka začala na konci pěnit pistole nevypla a šlo by to do kufru... Přidáno Ad Rescue do močky jen jako placebo efekt Na konci října ještě malý servis - olej a filtry a snad bude klid Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 18. říjen 2025 Autor Odesláno 18. říjen 2025 Tak nakonec neplánovaně dnes kompletní příprava Bobíka na zimní provoz Nahození komplet nových kol s Barumkami Experimentální nasazení krytek šroubů v černé barvě a nakonec zvoleny chromové Výměna koberečků za gumové a doplněna zimní výbava, rukavice, škrabky, smetáček, plachta na sklo a odmrazovač. Zima může začít Vlastně nééé, ještě musím vystříkat letní a doplnit zimní směs do ostřikovačů Tímto považuji projekt "zimní kola pro Bobíka" za uzavřený Stav km 187777 poldiss, radim.1008, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. listopad 2025 Autor Odesláno 7. listopad 2025 Dnes došlo na pravidelnou roční prohlídku, výměna oleje Total Quartz Ineo RCP 5W30, sada filtrů, výměna brzdové kapaliny a výměna držáku zadního dílu výfuku (prý u této generace častý jev). Baterie na 50% kapacity, takže začnu koukat po nové Stav km 188235 radim.1008, Milan+ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 8. listopad 2025 Odesláno 8. listopad 2025 Jestli to je hliníkový odlitek,tak do takovéhoto místa to je super. ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. listopad 2025 Autor Odesláno 8. listopad 2025 Njn, prostě to po 10 letech zoxiduje a upadne. Když si toho nevšimneš - jak je ten zadní díl výfuku těžký, tak se ulomí ve spoji a je zaděláno na další problém... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2025 Odesláno 8. listopad 2025 před 1 hodinou, Milan+ napsal: Jestli to je hliníkový odlitek,tak do takovéhoto místa to je super. to bylo první co mě napadlo--někdy je až k pláči jak dnešní konstruktéři uvažují , nebo úmysl ? ale výfuková trubka krásně čistá pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 24. listopad 2025 Autor Odesláno 24. listopad 2025 (upraveno) Včera první omrzliny A cestou domů z Vánočního večírku na displeji jedna umělecká fotka od majitelky vozu a profesionální spolujezdkyně Stav km 188888 Upraveno 24. listopad 2025 uživatelem pavelu96 Pepito, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 15. prosinec 2025 Autor Odesláno 15. prosinec 2025 (upraveno) Dnes ráno Bobík pokořil 190000 km Upraveno 15. prosinec 2025 uživatelem pavelu96 Péťa, BubakGS, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. únor Autor Odesláno 5. únor Dnes skoro samé jedničky Pepito, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. březen Autor Odesláno 13. březen Dnes jsem konečně odstranil celozimní nános bordelu, písku ze Sahary a počátku pylové sezóny Růčo mýčo + nový ručníček = příští týden to může Danča zasrat Draslar, RichVa, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
radim.1008 Odesláno 13. březen Odesláno 13. březen Tak jo, jdu kouknout po Blue Magnetic. Tohle mi nedělej. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. březen Autor Odesláno 13. březen Schválně jsem si hrál s nastavením foťáku, aby ta modrá vynikla a tušil jsem, že se chytneš... radim.1008, Péťa a Veverka ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. duben Autor Odesláno 3. duben (upraveno) I u Bobíka nastal čas na nové letní Uniroyal Rainsport 5 Stav km 192888 Upraveno 3. duben uživatelem pavelu96 Doplnění Pe.Tr a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. duben Autor Odesláno 3. duben Vzal jsem odpoledne i interiér. Ten kartáč do vrtačky je jiný level úklidu koberečků Péťa, radim.1008, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.