Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak uvidíš jaká bude zima ;) já už polarisky nechci.  2, 3 i 5 mě na sněhu nepřesvědčily  :nevim akorát Kleber je v 15" dražší o 40 korun a  16" o 300 :roll

Odesláno

No gumy to že fungujou na jednom autě neznamená že budou stejně dobře fungovat na jiném autě. A můžou to být i auta stejné kategorie já tehdy na Berlingu a brácha na WV Caddy koupili jsme stejné pneu už nevím co to bylo zač akorát že každej ty správné rozměry a já na Berlingu celkem v poho a brácha je po první zimě shodil a prodal. A potvrzuje se mi to i od lidí co jezdí na pneuservis už několik jich přijelo že si koupili pneu podle nějakého testu akorát že jiný rozměr než v tom testu a že je pneu nepřesvědčili. Bohužel pneu nejsou zrovna zboží které by se dalo vyzkoušet před nákupem jako svetr nebo podvlíkačky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kola jsou u mistra pneumatikáře a pravděpodobně už jsou komplet. Přezutí obou aut se musí zmáknout během příštího týdne, protože pak letí klasicky na podzim do Kuvajtu s vnučkou za dcerou a bůh ví, kdy se vrátí. 

Včera si Bobík řekl o doplnění AdBlue a vysíral hláškou o nemožnosti nastartování za 2400 km. Takže všechno včetně subwooferu z kufru ven a hurá ke Globusu natankovat z neukapávající :roll pistole. Ještě že je tam kolem hrdla takový okap, když ta močka začala na konci pěnit pistole nevypla a šlo by to do kufru... :bacha

Přidáno Ad Rescue do močky jen jako placebo efekt :aut

Na konci října ještě malý servis - olej a filtry a snad bude klid :super

Odesláno

Tak nakonec neplánovaně dnes kompletní  příprava Bobíka na zimní provoz :aut

Nahození komplet nových kol s Barumkami :super

20251018_142346.jpg

Experimentální nasazení krytek šroubů v černé barvě a nakonec zvoleny chromové :mrk

20251018_153339.jpg

20251018_153353.jpg

Výměna koberečků za gumové a doplněna zimní výbava, rukavice, škrabky, smetáček, plachta na sklo a odmrazovač. Zima může začít 🥶

20251018_161122.jpg

Vlastně nééé, ještě musím vystříkat letní a doplnit zimní směs do ostřikovačů :bacha

20251018_161158.jpg

20251018_161223.jpg

Tímto považuji projekt "zimní kola pro Bobíka" za uzavřený :papa

Stav km 187777

• pavelu96 changed the title to Pavelu96 308 II GT Line
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes došlo na pravidelnou roční prohlídku, výměna oleje Total Quartz Ineo RCP 5W30, sada filtrů, výměna brzdové kapaliny a výměna držáku zadního dílu výfuku (prý u této generace častý jev). Baterie na 50% kapacity, takže začnu koukat po nové :roll

Screenshot_20251107_190819_Chrome.jpg

Screenshot_20251107_190839_Chrome.jpg

Stav km 188235

Odesláno

Njn, prostě to po 10 letech zoxiduje a upadne. Když si toho nevšimneš - jak je ten zadní díl výfuku těžký, tak se ulomí ve spoji a je zaděláno na další problém... :roll

Odesláno
před 1 hodinou, Milan+ napsal:

Jestli to je hliníkový odlitek,tak do takovéhoto místa to je super.

to bylo první co mě napadlo--někdy je až k pláči jak dnešní konstruktéři uvažují 🙄, nebo úmysl ?

ale výfuková trubka krásně čistá 👍

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Včera první omrzliny 🥶

20251123_084802.jpg

A cestou domů z Vánočního večírku na displeji jedna umělecká fotka od majitelky vozu a profesionální spolujezdkyně :aut

IMG-20251124-WA0002.jpg

Stav km 188888

Upraveno uživatelem pavelu96
  • O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...