Hafity Odesláno 29. srpen 2022 Odesláno 29. srpen 2022 V 28. 8. 2022 at 7:34, Ferry napsal: ta automaticka mi ani zas tak nevyhovuje, mam ji v 806 a klidne ji ozelim Když jsem měl 806ku, tak ta automatická mně jitřila nerv.... Ale v podstatě jen tím, že se spouštěla podle "své hlavy". Následná regulace už v poho.... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. srpen 2022 Odesláno 29. srpen 2022 Tak ona automatika v 206 je stejná jako v 307, tam to funguje parádně. Ale tak když mám manuál, nechtělo by se mi shánět auto s digi. Tohle na toho jeho "pracanta" stačí xd Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2022 Autor Odesláno 29. srpen 2022 Jj presne, manualni mi bohate staci Tak, a az manzelka za chvili prijede domu, bude se sit radim.1008, OK406, MJSytic a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Ferry Odesláno 30. srpen 2022 Autor Odesláno 30. srpen 2022 A je tam. Zbytek kozenky, 10min prace a radosti na rozdavani čakom, BubakGS, PaKr a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. srpen 2022 Odesláno 30. srpen 2022 Ty by jsi si měl otevřít renovátorskou dílnu. Protože to je neskutečný do jakých detailů to děláš. OK406 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 30. srpen 2022 Odesláno 30. srpen 2022 Doufám, že mu nedojde pára, až bude příští rok takhle renovovat i naší 206 Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 30. srpen 2022 Odesláno 30. srpen 2022 Taky bych našel adepta pro Ferryho, možná dva. Citovat
Ferry Odesláno 30. srpen 2022 Autor Odesláno 30. srpen 2022 Jj, detaily me berou. Uz v prvni tride o me rikali, ze jsem hracicka a se vsim se tak babram Problem je, ze nemam poradny vlastni zazemi u baraku, jinak kdyz by bylo a byl by zajem, tak proc se tim nezabavit (a neco si treba i privydelat) Citovat
Ferry Odesláno 31. srpen 2022 Autor Odesláno 31. srpen 2022 Dnes takovy maly,ale vlastne velky pokrok. Puvodne jsem to ani nechtel psat, abyste se mi nesmali, ale dam to k dobru. Posledni dva dny jsem laboroval nad tim, ze ackoliv jsou central i el.okna v poradku nakonfigurovany v BSI ,tak stejne nefungujou. Promeril jsem pojistky, draty vsechno, ale nic, zadnej proud, nic necvakalo. Lousknul jsem tedy BSI a pak jeste jednu dalsi z nejakyho rozebranyho auta pro srovnani a zjistil jsem, ze v moji chybi relatka (oznaceni na moji BSI - BG - basic grade, ta druha MG - middle grade, pak jeste existuje treti - HG - high grade). Zkusmo jsem tedy prehodil vykonovou cast s relatkama, ktera se da oddelit a po zkousce se najednou rozebehly el.okna, ale central furt nic, ale uz aspon neco cvakalo, i kdyz zamky porad staly. Tak jsem jeste porovnal ovladaci elektronicke desky obou BSIcek a nasel drobny detail,na te moji zas chybelo par smd soucastek. Inu nezbyvalo, nez bud udelat SW klon moji BSI do nejake vyssi verze jine BSI nebo to risknout a chybejici soucastky preletovat na moji desku. Horkovzdusnou pajku mam a tak jsem se do toho pustil. Podarilo se a s velkym napetim jsem BSI osadil do auta - mackam cudlik zamykani na dverich a voila - cvak, central jede, okna taky . Nakonec uz dnes jen nalepeni destoveho senzoru na predni okno, aktivace pres diag a fungujou i sterace na senzor Inu ne vse jde vzdy hladce OK406, poldiss, PaKr a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 Rozhodně se smát nebudu, protože obdivuji každého, kdo se do takovýchto akcí pouští sám doma. Charlie 1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 Njn, takhle to dopadá, když začne pršet a přestane hořet. Ferry má čas na ptákoviny Každopádně respekt Teď ještě ten "triplink" a bude to komplet pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 Já se taky nebudu smát, naopak kdybych měl, tak smekám klobouk A aspoň jsem se dověděl, že i BSI má úrovně, doteď jsem to věděl jenom o BSM. Ale zároveň teď vím, že dodělat origo centrál do mojí 206 nebude jen tak.... @Ferry chápu správně, že teď máš tlačítko u výstražek i kolíčky ve dveřích? Citovat
Ferry Odesláno 31. srpen 2022 Autor Odesláno 31. srpen 2022 @PaKr Jj, tlacitko zamykani na palubce funguje taky. Jakou mas verzi BSI? A mas pripravu dratu v kabinovem svazku do sloupku dveri? Pokud bys mel tu BSI verze alespon MG, tak je to uz jen o tech dratech a konfigu pres diag, plus mel by jit i naparovat dalkovej ovladac z ciny (ja na ten svuj cekam uz 2 mesice, nejak se zatoulal, tak snad dorazi nebo budu muset objednat dalsi kus, stoji 200kc, planzetu jsem si vybrousil dremelkou doma ruco sam) Citovat
Ferry Odesláno 31. srpen 2022 Autor Odesláno 31. srpen 2022 před 29 minutami, MJSytic napsal: Njn, takhle to dopadá, když začne pršet a přestane hořet. Ferry má čas na ptákoviny Každopádně respekt Teď ještě ten "triplink" a bude to komplet Nahodou, v nedeli jsem vysetroval od 9 do pul treti ve Stresovicich tu shorelou vojenskou nemocnici Nemluve o shorely elektricky kolobezce a elektrickym baworaku, co mam na expertizu taky MJSytic a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 @Ferry nevím, 206 teď nemám u sebe a hlavně čeká v pořadí na opravu. I když mám pocit, že v autě je víc drátů než ve dveřích, ale jistý si nejsem. Takže až dojde na opravu, tak na to kouknu a případně napíšu SZ. Citovat
Ferry Odesláno 31. srpen 2022 Autor Odesláno 31. srpen 2022 Jasny napis ,posli fotky, a uvidime schemata poskytnu, mam paradni asi 150ti strankovy dokument se vsema MUXovyma PaKr ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 před 31 minutami, Ferry napsal: Nemluve o shorely elektricky kolobezce To by mě zajímal výsledek. A co to bylo za kolobrndu. Hoří nějak často A já svoji nabíjím v podstatě opřenou o baterky od FVE Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 1. září 2022 Autor Odesláno 1. září 2022 (upraveno) @Péťa Jj, ty kolobezky, elektrokola, to je porad neco. Ty 18650 hori casto, vetsinou to jde zevnitr clanku - mezielektrodovy zkrat. Na znacce asi nezalezi, vetsinou se z toho torza ani vyrobce ani typ Li-Ion clanku vycist neda Upraveno 1. září 2022 uživatelem Ferry Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. září 2022 Odesláno 1. září 2022 No jo, lion baterie by měla podléhat nějaké údržbě, nebo kontrole. A na těch koloběžkách, to už jsou poměrně silný baterky, ty by měly mít ideálně připojení přes CAN, aby se daly monitorovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.