Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ferryho 206 1,4HDi X-design - nové přední světlomety a STK na další dva roky

Recommended Posts

Odesláno
V 28. 8. 2022 at 7:34, Ferry napsal:

ta automaticka mi ani zas tak nevyhovuje, mam ji v 806 a klidne ji ozelim

Když jsem měl 806ku, tak ta automatická mně jitřila nerv.... Ale v podstatě jen tím, že se spouštěla podle "své hlavy". Následná regulace už v poho....

Odesláno

Jj, detaily me berou. Uz v prvni tride o me rikali, ze jsem hracicka a se vsim se tak babram :D Problem je, ze nemam poradny vlastni zazemi u baraku, jinak kdyz by bylo a byl by zajem, tak proc se tim nezabavit (a neco si treba i privydelat)

Odesláno

Dnes takovy maly,ale vlastne velky pokrok. Puvodne jsem to ani nechtel psat, abyste se mi nesmali, ale dam to k dobru. Posledni dva dny jsem laboroval nad tim, ze ackoliv jsou central i el.okna v poradku nakonfigurovany v BSI ,tak stejne nefungujou. Promeril jsem pojistky, draty vsechno, ale nic, zadnej proud, nic necvakalo. Lousknul jsem tedy BSI a pak jeste jednu dalsi z nejakyho rozebranyho auta pro srovnani a zjistil jsem, ze v moji chybi relatka (oznaceni na moji BSI - BG - basic grade, ta druha MG - middle grade, pak jeste existuje treti - HG - high grade). Zkusmo jsem tedy prehodil vykonovou cast s relatkama, ktera se da oddelit a po zkousce se najednou rozebehly el.okna, ale central furt nic, ale uz aspon neco cvakalo, i kdyz zamky porad staly. Tak jsem jeste porovnal ovladaci elektronicke desky obou BSIcek a nasel drobny detail,na te moji zas chybelo par smd soucastek. Inu nezbyvalo, nez bud udelat SW klon moji BSI do nejake vyssi verze jine BSI nebo to risknout a chybejici soucastky preletovat na moji desku. Horkovzdusnou pajku mam a tak jsem se do toho pustil. Podarilo se a s velkym napetim jsem BSI osadil do auta - mackam cudlik zamykani na dverich a voila - cvak, central jede, okna taky 💪🏻. Nakonec uz dnes jen nalepeni destoveho senzoru na predni okno, aktivace pres diag a fungujou i sterace na senzor :) Inu ne vse jde vzdy hladce 😛

Resizer_16619707543681.jpeg

Resizer_16619692287623.jpeg

Resizer_16619692368815.jpeg

IMG_20220831_203330_066.jpg

Odesláno

Njn, takhle to dopadá, když začne pršet a přestane hořet. Ferry má čas na ptákoviny :D Každopádně respekt :potlesk Teď ještě ten "triplink" a bude to komplet ;)

Odesláno

Já se taky nebudu smát, naopak kdybych měl, tak smekám klobouk :super:) A aspoň jsem se dověděl, že i BSI má úrovně, doteď jsem to věděl jenom o BSM. Ale zároveň teď vím, že dodělat origo centrál do mojí 206 nebude jen tak....

:)@Ferry chápu správně, že teď máš tlačítko u výstražek i kolíčky ve dveřích? :myslim

Odesláno

@PaKr Jj, tlacitko zamykani na palubce funguje taky.

Jakou mas verzi BSI? A mas pripravu dratu v kabinovem svazku do sloupku dveri? Pokud bys mel tu BSI verze alespon MG, tak je to uz jen o tech dratech a konfigu pres diag, plus mel by jit i naparovat dalkovej ovladac z ciny (ja na ten svuj cekam uz 2 mesice, nejak se zatoulal, tak snad dorazi nebo budu muset objednat dalsi kus, stoji 200kc, planzetu jsem si vybrousil dremelkou doma ruco sam) 

Odesláno
před 29 minutami, MJSytic napsal:

Njn, takhle to dopadá, když začne pršet a přestane hořet. Ferry má čas na ptákoviny :D Každopádně respekt :potlesk Teď ještě ten "triplink" a bude to komplet ;)

Nahodou, v nedeli jsem vysetroval od 9 do pul treti ve Stresovicich tu shorelou vojenskou nemocnici 😛 Nemluve o shorely elektricky kolobezce a elektrickym baworaku, co mam na expertizu taky :)

Odesláno

@Ferry nevím, 206 teď nemám u sebe a hlavně čeká v pořadí na opravu. I když mám pocit, že v autě je víc drátů než ve dveřích, ale jistý si nejsem. Takže až dojde na opravu, tak na to kouknu a případně napíšu SZ.

Odesláno
před 31 minutami, Ferry napsal:

Nemluve o shorely elektricky kolobezce

To by mě zajímal výsledek. A co to bylo za kolobrndu. Hoří nějak často :( A já svoji nabíjím v podstatě opřenou o baterky od FVE 😮

Odesláno (upraveno)

@Péťa Jj, ty kolobezky, elektrokola, to je porad neco. Ty 18650 hori casto, vetsinou to jde zevnitr clanku - mezielektrodovy zkrat. Na znacce asi nezalezi, vetsinou se z toho torza ani vyrobce ani typ Li-Ion clanku vycist neda

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

No jo, lion baterie by měla podléhat nějaké údržbě, nebo kontrole. A na těch koloběžkách, to už jsou poměrně silný baterky, ty by měly mít ideálně připojení přes CAN, aby se daly monitorovat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...