VojtouNerCZ Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 Aneb, co si neuděláš sám, to nemáš PaKr ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2025 Autor Odesláno 21. březen 2025 @VojtouNerCZ Je to tak Holt nekde ten rozdil musi byt, kdyz kvalitni repas je kolem sedmicky a z polska za 4500 Citovat
PaKr Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 Tak Poláci dělají levněji a i ten materiál se dá koupit u nich levněji. Ale když to chce někdo šidit, tak bude i u nich i tady. Ale mám pocit, že oni dělají, podle toho, co se jim řekne. Pokud někdo řekne, že chce něco, co nejlevněji, tak to nějak polátají a pak to takhle dopadá.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 22. březen 2025 Autor Odesláno 22. březen 2025 Dnes taková drobná úpravička podomácku - popelník nepotřebuju a kvůli tomu jeho vypouklému víčku nešel pořádně odkládat telefon. Tak jsem si udělal šablonu a podle ní uříznul záslepku z palubky na vyhození Prřilepeno na pěnovou oboustranku a zas trochu radosti Péťa, pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Ferry Odesláno 16. červenec 2025 Autor Odesláno 16. červenec 2025 včerejši podvečerní dvouhodinovku jsem věnoval výměně předního levého ložiska. Sice jsem minulý týden měl připravenou kompletní těhlici ze zásob rozebraných dílů, ale po sundání té mojí z auta jsem zjistil, že ta náhradní je na poloosu s větším průměrem a 23 zuby, ačkoliv byla z 206 s 1,1 motorem, kde jsem očekával, že bude ta stejná menší poloosa s 21 zuby jako u 1,4hdi. Inu, dvakrát měř, jednou řež - já dopředu neměřil ani jednou a tak jsem musel rozebírat a skládat na dvakrát Tenhle týden jsem se už připravil lépe a objednal jsem fungl nové ložisko FAG a vzal jsem k tomu rovnou i novej náboj od GSP - bratru komplet za 529 Kč, tažke žádná hrůza a byla jistota, že kdyby se dodrbal při vyndavání starej, tak mi nezůstane auto v práci na heveru bez předního kola. Vyndání těhlice z auta bylo dílem 20 minut, pak už jen vysoustružení kulatiny na vyražení starého náboje, vyvaření a vyklepnutí vnějšího kroužku starého ložiska z těhlice a pak nalisování nového ložiska a náboje pomocí závitových tyčí. Ložisko a náboj z mrazáku a nahřátí těhlice zaručilo hladké nalisování. radim.1008, pavelu96, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 to vyvaření vnějšího kroužku je dobrá vychytávka, co ?? Hafity ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2025 Autor Odesláno 17. červenec 2025 @ozzy56 jj, bez toho by to bylo slusny drbani, se svareckou je to raz dva. Jen ten krouzek clovek nesmi provarit krz @MJSytic No ja ti nevim, nebudes pres tu hudbu pak slyset autobusy, a kdyz je uz ted ani nevidis, neni to nebezpecny ? Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 17. červenec 2025 Odesláno 17. červenec 2025 Bus je v pohodě. Trolejbus je horší Hudba je základ. Nevadí, že to nejede, hlavně, když to dobře hraje BubakGS, Ferry a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Ferry Odesláno 13. říjen 2025 Autor Odesláno 13. říjen 2025 Tak minulý týden v pátek 206tka úspěšně prošla emisemi i TK. Naměřená kouřivost 0,8 (dovolená 1,5) s rozptylem hodnot 0,21 (dovoleno 0,25) a na TK jedna lehká závada "A" - poškozené krycí sklo předního světlometu, která zjevně neovlivňuje fotometrické vlastnosti světlometu. Tato uvedená závada je groteskní v tom, že před TK jsem vyměnil oba dva přední světlomety za fungl nové Valeo, takže od vybalení z ochranné folie v krabici ujely na TK přesně 10km Rozhodně tedy nejsou poškrábané a svítí novotou do dálky asi jako měsíček na hnoji. Ale co, na dva roky pokoj a hlavně svítí úplně skěle (oproti starým origo světlometům) takže neřešit. Péťa, pavelu96, PaKr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
MJSytic Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 Ty origo světla a nová Valeo máš h7+h7 nebo poslední verzi h7+h1? Co mám zkušenost, tak na verzi h7+h1 svítí ty potkávačky mnohem líp Citovat
Ferry Odesláno 13. říjen 2025 Autor Odesláno 13. říjen 2025 mam verzi H7+H1. Rozdil je fakt velkej. Kdyz jsem auto koupil byly v potkavackach narvany H7cky na silu v obracene pozici a byly zdeformovany i ty kryci cepicky pred parabolou, ktere delaji ten vyrez v kuzelu svetla. Sice jsem je tak nejak narovnal, ale nebylo to proste ono. Hazelo to divny fleky na silnici primo pred auto a nebylo mozny to rozumne seridit. MJSytic ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 To je asi nějaký sport, dávat žárovky opačně... když jsem se byl dívat v červenci na jednu 206 ( kousek od Prahy), tak to bylo taky už když s tím prodávající přijel, tak jsem si toho všiml a dokonce i ženuška si toho všimla a hned říkala, že to svítí nějak divně auto jsem sice nekoupil, ale žárovky jsem dal správně, takže jsem to vrátil v lepším stavu Ferry, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Ferry Odesláno 14. říjen 2025 Autor Odesláno 14. říjen 2025 je fakt, ze zrovna u ty 206 to tak nejak svadi, jak je tam uchycena ta clonka, tak to vypada, ze tam patri i vystupek patice, ale on patri zrovna smerem nahoru, tak je to takovy nelogicky. Navic tam ani neni prilis videt, na jedny strane krabice s pojistkama a BSM a na druhy zas ECU motoru a trubka od nadrzky ostriku, tak ti mene znali to tam proste nejak naperou a jsou radi, ze zacvakli pruzinku Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 U předfacelift 307 to jde dát naopak velice snadno a dokud člověk nevidí kresbu, poznat to nejde. Je tam totiž výřez i na druhé straně, jen je menší. Citovat
Ferry Odesláno 2. prosinec 2025 Autor Odesláno 2. prosinec 2025 (upraveno) včera konečně přezuto na nové zimní Continental TS 870 a na zadní nárazník přídány samolepicí odrazky ve stylu 206+. V těch LEDkových koncových neorigo světlech ty odrazné plochy stojí za prd a za tmy bez rozsvícených obrysovek to auto nebylo skoro vidět Upraveno 4. prosinec 2025 uživatelem Ferry pavelu96, t0m@s, RichVa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Ferry Odesláno 25. únor Autor Odesláno 25. únor tak máme spolu 50tis km odjeto, blížíme se k 200tis a krapet začla prokluzovat spojka. Včera dorazila z Allegra nová, tak teď už jen někoho, kdo jí vymění Jinak cena 1730Kč za Sachs vcelku ujde, holt čína no OK406, ozzy56 a t0m@s ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. únor Odesláno 25. únor nechci rýpat, ale sada spojky za ty peníze je k neuvěření, navíc se to sem nějak muselo dostat, co si pamatuju ze školy, tak Čína není za rohem , a ve Friedrichshafenu u ZF nemaj co žrát Citovat
Ferry Odesláno 25. únor Autor Odesláno 25. únor Je to tak. Je teda nutno podotknout, ze jsem vyuzil slevovy kod 230Kc a doprava byla zdarma, ale i tak. Kdyz to praskaj tamhle kdovikde pod vychazejicim sluncem a pak se to ma sem dopravit. No hlavne aby neco vydrzela a nezaclo treba sustit lozisko po 5 tisicich km ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.