Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Před chvílí jsme v pořádku dojeli. Odjížděli jsme spolu s @h4wk3yho rodinkou jako poslední. Cesta v pohodě.

Chtěli bychom poděkovat za fajnový sraz. Už nám to po těch dvou letech chybělo. :D Prostředí, pokoje, strava a obsluha naprosto v topu. Jediný malý mínus příjezdová cesta od Skalice. :D:D:D A na spanilku budeme my vzadu dlouho vzpomínat. :D:D:super

Takže díky, že Nejsme jen fórum!!! A nejpozději na Vánočním. :papa

IMG_20220527_202108.jpg

Odesláno (upraveno)

Konečně vyspinkanej a svěží :D Těch 120km na Vysočinu bylo drsných, ale stálo to za to! 

Děkuji @Weri 605 za super organizaci, výbornou lokalitu a především všem za skvělou atmosféru po celou dobu srazu. Bez vás všech by sraz nikdy nemohl vzniknout :) 

Foto z dronu budu pomalu zpracovávat a přidávat sem :)  

EDIT: Ještě by jsme měli minimálně poděkovat tomu nenápadnému pánovi, co nám celou sobotu (zatímco my jsme se náramně bavili a soutěžili), připravoval večerní prasátko :) Nebylo to člověk spojený s klubem, ani člověk, kterého by někdo najmul a zaplatil, ale tatínek @Weri 605 :) DĚKUJEME! 

Upraveno uživatelem ChouLu
Odesláno

Také chceme s Kubou poděkovat za parádní sraz. Před chvílí jsme dorazili. Byli jsme ještě na výletech po matičce zemi. :super

Samozřejmě největší poděkování patří @Weri 605 za uskutečnění srazu po dlouhých dvou letech. :potlesk

Obsluha, jídlo a prasátko nemělo chybu. :super😋

Jednu chybu sraz měl a to tu, že už na srazy nejezdí "starý bardi". Někteří nemohli a někteří dali přednost jiným aktivitám. :fnuk:myslim

Až zpracuji fotky a videa, tak sem dám odkaz. :papa

Odesláno (upraveno)

I já se přídám s upřímným poděkováním na3í přesedkyni @Weri 605. I když jsem byl na srazu pouze v sobotu a to jen ani ne na půl dne, tak musím poděkovat za pěknou lokalitu + celou organizaci srazu. Sraz splnil i to, že jsem se po delší době viděl a pohovořil s některými členy P-C ( @ChouLu, @MJSytic, @Verýsek, @Pepito, @Schreek, @radim.1008 a další /snad se nebudou hněvat,že jsem je nejmenoval/). Počasí si vyšlo a spanilá jízda byla bezva:super. Hrníček ze srazu už má svoje místo.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

🤣🤣🤣 tady vo svini nezakopneš.... jen samý kámoši.. 😂😂😂 věřím ale,  že s tímhle to auto nikdo neukradne... 🤣🤣🤣 (mmch lep pomalejš.., sou tam bubliny 😄 a nikdo netroubil ani neblikal, spíš jen čuměli.. 😅)

Jinak bych chtěla moc poděkovat všem co se na srazu jakkoliv třeba i malinko podíleli... :)

@ChouLu samolepky, vouchery, diplomy, pásky, hrnečky, obsluha dronu.. umí prostě všechno... 🤩

@žabi a @Handulina opět nádherný dřevěný medaile.. 🏅

@h4wk3y asi i s Mončou - rozvěšení a sundání bannerů a i hry po kempu. 

@Verýsek s @MJSytic za dovezení 308iček... a společně se @Zůza a @radim.1008 mi byli kdykoliv k ruce..!!! Nejen se stopkama..! 

moto @Schreek za hrazení a najití první části spanilky.. 😂 si borec!!! (Já taky.. ztratit půlku hada ani né kilák od kempu - to chce talent) 🤣🤣🤣

@Veverková a spolek matek (Zůza s Mončou) 😅 za úklid a zabalení dětského koutku!

Nelince a dětem za posbírání hry... 😅 oni narozdíl ode mě věděly, kde ty bobky sou.. 😃 já bych to tam hledala eště teď...

@kupák za zmínku o srazu.. hned byla spanilka o další dva kousky delší.. :)

Jestli jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám, ale vlastně ste mi pomáhali všichni.. :) hlavně dobrým slovem.. to byla obrovská a ta největší podpora.. :)

Odesláno (upraveno)

Veverkovic (všechni 3) se také připojují k hromadné dekovačce. Bylo to super a Bejby_Veverka se nechává ptát, kdy bude další sraz. Ale prý musí být o víkendu a musíme jet autem, ne na skútru 😃

Jako lidi, nemělo to chybu! Díky @Weri 605 za oraganizátorství srazového spolčení a všem jejím nápomocníkům (taky Adam!) za spolupachatelství 👍

My to cestou dom vzali výletmo a přitom jsme se po D1 svezli kus i "ponorkou/vrtulníkem MIL", protože "Depolucion Systém Falut" 🤣(majitelé 307 důvěrně znají 😉). Ale Pažout to dal napohodu (krom toho systém off ve 130 km/h ve stoupání po dálnici 🙃) až dom i se zastávkou na zámku Berchtold (kde jsem potkal úplnou náhodou člověka, co jsem ho naposled předtím potkal úplnou náhodou při srazovém výjezdu P-C na Ještěd). To prostě nevymyslíš!

Dycky Peugeot! Dycky klub! 😎

Sí ya sůn :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Taky díky za organizaci a realizaci srazu 🙂 Orienťák byl zábavný a skvělý, krásně to vyplnilo den, člověk se projel a poznal kraj 🙂 Auto všechno zvládlo, nic nám neupadlo, přestože k tomu možná nebylo daleko 😄 

Odesláno

Tak já též děkuji všem za supr víkend.... Kloubouček VŠEM co dorazili, protože účast byla skutečně výborná... Děkuji @Weri 605 že pro nás uspořádala zase parádní sraz (příště si nech víc pomoct kočko, nejsi tu sama ;)). Omlouvám se @Verýsek za příliš spotřebovaného benzínu v předváděčkách (prostě jsme si to chtěli vyzkoušet a možná se nechali trochu unést ;) ) Děkuji @OK406 díky kterému jsem si poprvé na motorce povodil peugeoťáckou kolonu krásným 20km okruhem :D Velký dík tatínkovi od @Weri 605 za geniálně připravené a naservírované prasátko! A samozřejmě velký dík profíkovi Adamovi, který nás za barem perfektně obsloužil i dlouhou po půlnoci a vždy s tou správnou grácií :D 

Takže zase někdy příště :papa

@skorpion Tak tos byl ty :D Bylo to kolo skutečně povolené nebo jsem Tě jen zbytečně vyplašil? 

Odesláno

@Schreek já vlastně nevím 😆 hned jsem tam zastavil, zkoušel dotáhnout, ale šrouby byly dotažené. Popojel jsem pak k restauraci, kde jsme šli na oběd. Tam se jelo po lesní cestě a je pravda, že odzadu občas něco kleplo. Tak jsem to tam na parkovišti zvednul na hever a hýbal s kolem do všech stran, zkontroloval úchyty, ale vše vypadá pohledově ok. Možná je ale vychozený nějaký silent a pustí to kolo kam nemá, ale to rukou nepoznám. Blíží se technická a má to jít na velký hever, tak tam s tím zkusíme víc zacvičit. Ale díky za upozornění 😉 

Odesláno

My taky oba moc děkujeme. Bylo to super. Příště to snad už dáme na celý víkend a já večer neusnu.. :)

P.S. Malého Pepču by zajímalo, jak dopadl s kozlíkama? :)

Odesláno

@kupák zcela upřímně už nevím, ale určitě nebyl poslední... 😅

Jen pro zajímavost.. @Pablos108 si dal tu práci a spočítal za 3 hodiny tu truhlu... 7.719 kusů a asi 15kg... když k tomu přičtu hru a něco co zbylo eště doma, páč se to nevešlo, tak se na ňákejch dobrejch 9.000 dostanem... 😂 všechno poctivě vypitý... 🙈😅 

Odesláno

No... asi za rok a chlup... a sušila sem to doma další dva kuli kovidu.... 🤦‍♀️😂 ale nebyla to jen moje práce... 😅😅😅 

Odesláno
V 29. 5. 2022 at 20:52, ChouLu napsal:

nebylo té komerční reklamy na "tvoji" autoškolu, kde člověk zažije "jízdu života" nějak moc? :aut 

Tak jen pro info... první reakce... fotil si to ňákej čuňák v octě co jel za mnou, pak mě dojel na světlech a smál se a dal mi 👍

😂

Odesláno

I já a @žabi chceme poděkovat za skvělý sraz!! Byl to skvělý víkend, krásný místo, úžasný orienťák, soutěže, organizace ....a nesmím zapomenout ani na to dobré prasátko.

Moc a moc děkujeme @Weri 605😉

Cestou domů, resp. na legendy do Prahy nás samozřejmě potkalo, kromě deště i pár nepříjemností. Kousek od výstaviště vypověděl plynový pedál službu :D a protože jsme to MY, tak jsme v té chvíli přišli na to, že máme u sebe stále klíče od pokoje (hlavně, že jsme hlídali hlavně odevzdání konzumáku) :D:D

Naštěstí si @žabi skvěle poradil.  Legendy byli fajn a naštěstí  pro nás bez front. A večer jsme si udělali výlet na odtahovce do Benešova pro lanko a pak ještě do Chocerad se definitivně odubytovat :D

Letos jsme kufr nenechali doma, ale stejně jsme zase měli něco extra :D Každopádně už se zase těšíme na další sraz - v našem případě "Peugeotí dobrodružství".

20220529_095006.jpg

20220529_180730.jpg

IMG_20220529_163624.jpg

IMG_20220529_163652.jpg

20220529_180858.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...