radim.1008 Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 Před chvílí jsme v pořádku dojeli. Odjížděli jsme spolu s @h4wk3yho rodinkou jako poslední. Cesta v pohodě. Chtěli bychom poděkovat za fajnový sraz. Už nám to po těch dvou letech chybělo. Prostředí, pokoje, strava a obsluha naprosto v topu. Jediný malý mínus příjezdová cesta od Skalice. A na spanilku budeme my vzadu dlouho vzpomínat. Takže díky, že Nejsme jen fórum!!! A nejpozději na Vánočním. Pepito, Péťa, OK406 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ChouLu Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 (upraveno) Konečně vyspinkanej a svěží Těch 120km na Vysočinu bylo drsných, ale stálo to za to! Děkuji @Weri 605 za super organizaci, výbornou lokalitu a především všem za skvělou atmosféru po celou dobu srazu. Bez vás všech by sraz nikdy nemohl vzniknout Foto z dronu budu pomalu zpracovávat a přidávat sem EDIT: Ještě by jsme měli minimálně poděkovat tomu nenápadnému pánovi, co nám celou sobotu (zatímco my jsme se náramně bavili a soutěžili), připravoval večerní prasátko Nebylo to člověk spojený s klubem, ani člověk, kterého by někdo najmul a zaplatil, ale tatínek @Weri 605 DĚKUJEME! Upraveno 29. květen 2022 uživatelem ChouLu h4wk3y, Handulina, radim.1008 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
h4wk3y Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 Díky @Weri 605, opět povedený srazík.... Rádi jsme zase všechny viděli :-)... Handulina, Weri 605 a ChouLu ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 Také chceme s Kubou poděkovat za parádní sraz. Před chvílí jsme dorazili. Byli jsme ještě na výletech po matičce zemi. Samozřejmě největší poděkování patří @Weri 605 za uskutečnění srazu po dlouhých dvou letech. Obsluha, jídlo a prasátko nemělo chybu. Jednu chybu sraz měl a to tu, že už na srazy nejezdí "starý bardi". Někteří nemohli a někteří dali přednost jiným aktivitám. Až zpracuji fotky a videa, tak sem dám odkaz. elton, Weri 605, Handulina a 1 další ohodnotil 4 Citovat
OK406 Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 (upraveno) I já se přídám s upřímným poděkováním na3í přesedkyni @Weri 605. I když jsem byl na srazu pouze v sobotu a to jen ani ne na půl dne, tak musím poděkovat za pěknou lokalitu + celou organizaci srazu. Sraz splnil i to, že jsem se po delší době viděl a pohovořil s některými členy P-C ( @ChouLu, @MJSytic, @Verýsek, @Pepito, @Schreek, @radim.1008 a další /snad se nebudou hněvat,že jsem je nejmenoval/). Počasí si vyšlo a spanilá jízda byla bezva. Hrníček ze srazu už má svoje místo. Upraveno 29. květen 2022 uživatelem OK406 Weri 605, Pepito a Handulina ohodnotil 3 Citovat
ChouLu Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 Jenom ještě takovej OFFtopic... ale @Weri 605 nebylo té komerční reklamy na "tvoji" autoškolu, kde člověk zažije "jízdu života" nějak moc? brixtr, machulda a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 tady vo svini nezakopneš.... jen samý kámoši.. věřím ale, že s tímhle to auto nikdo neukradne... (mmch lep pomalejš.., sou tam bubliny a nikdo netroubil ani neblikal, spíš jen čuměli.. ) Jinak bych chtěla moc poděkovat všem co se na srazu jakkoliv třeba i malinko podíleli... @ChouLu samolepky, vouchery, diplomy, pásky, hrnečky, obsluha dronu.. umí prostě všechno... @žabi a @Handulina opět nádherný dřevěný medaile.. @h4wk3y asi i s Mončou - rozvěšení a sundání bannerů a i hry po kempu. @Verýsek s @MJSytic za dovezení 308iček... a společně se @Zůza a @radim.1008 mi byli kdykoliv k ruce..!!! Nejen se stopkama..! moto @Schreek za hrazení a najití první části spanilky.. si borec!!! (Já taky.. ztratit půlku hada ani né kilák od kempu - to chce talent) @Veverková a spolek matek (Zůza s Mončou) za úklid a zabalení dětského koutku! Nelince a dětem za posbírání hry... oni narozdíl ode mě věděly, kde ty bobky sou.. já bych to tam hledala eště teď... @kupák za zmínku o srazu.. hned byla spanilka o další dva kousky delší.. Jestli jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám, ale vlastně ste mi pomáhali všichni.. hlavně dobrým slovem.. to byla obrovská a ta největší podpora.. Pepito, Schreek, Handulina a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Veverka Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 (upraveno) Veverkovic (všechni 3) se také připojují k hromadné dekovačce. Bylo to super a Bejby_Veverka se nechává ptát, kdy bude další sraz. Ale prý musí být o víkendu a musíme jet autem, ne na skútru Jako lidi, nemělo to chybu! Díky @Weri 605 za oraganizátorství srazového spolčení a všem jejím nápomocníkům (taky Adam!) za spolupachatelství My to cestou dom vzali výletmo a přitom jsme se po D1 svezli kus i "ponorkou/vrtulníkem MIL", protože "Depolucion Systém Falut" (majitelé 307 důvěrně znají ). Ale Pažout to dal napohodu (krom toho systém off ve 130 km/h ve stoupání po dálnici ) až dom i se zastávkou na zámku Berchtold (kde jsem potkal úplnou náhodou člověka, co jsem ho naposled předtím potkal úplnou náhodou při srazovém výjezdu P-C na Ještěd). To prostě nevymyslíš! Dycky Peugeot! Dycky klub! Sí ya sůn Upraveno 29. květen 2022 uživatelem Veverka Pepito a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
skorpion Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Taky díky za organizaci a realizaci srazu Orienťák byl zábavný a skvělý, krásně to vyplnilo den, člověk se projel a poznal kraj Auto všechno zvládlo, nic nám neupadlo, přestože k tomu možná nebylo daleko Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Tak já též děkuji všem za supr víkend.... Kloubouček VŠEM co dorazili, protože účast byla skutečně výborná... Děkuji @Weri 605 že pro nás uspořádala zase parádní sraz (příště si nech víc pomoct kočko, nejsi tu sama ). Omlouvám se @Verýsek za příliš spotřebovaného benzínu v předváděčkách (prostě jsme si to chtěli vyzkoušet a možná se nechali trochu unést ) Děkuji @OK406 díky kterému jsem si poprvé na motorce povodil peugeoťáckou kolonu krásným 20km okruhem Velký dík tatínkovi od @Weri 605 za geniálně připravené a naservírované prasátko! A samozřejmě velký dík profíkovi Adamovi, který nás za barem perfektně obsloužil i dlouhou po půlnoci a vždy s tou správnou grácií Takže zase někdy příště @skorpion Tak tos byl ty Bylo to kolo skutečně povolené nebo jsem Tě jen zbytečně vyplašil? Pepito, OK406, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
skorpion Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 @Schreek já vlastně nevím hned jsem tam zastavil, zkoušel dotáhnout, ale šrouby byly dotažené. Popojel jsem pak k restauraci, kde jsme šli na oběd. Tam se jelo po lesní cestě a je pravda, že odzadu občas něco kleplo. Tak jsem to tam na parkovišti zvednul na hever a hýbal s kolem do všech stran, zkontroloval úchyty, ale vše vypadá pohledově ok. Možná je ale vychozený nějaký silent a pustí to kolo kam nemá, ale to rukou nepoznám. Blíží se technická a má to jít na velký hever, tak tam s tím zkusíme víc zacvičit. Ale díky za upozornění Citovat
kupák Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 My taky oba moc děkujeme. Bylo to super. Příště to snad už dáme na celý víkend a já večer neusnu.. P.S. Malého Pepču by zajímalo, jak dopadl s kozlíkama? Citovat
Weri 605 Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 @kupák zcela upřímně už nevím, ale určitě nebyl poslední... Jen pro zajímavost.. @Pablos108 si dal tu práci a spočítal za 3 hodiny tu truhlu... 7.719 kusů a asi 15kg... když k tomu přičtu hru a něco co zbylo eště doma, páč se to nevešlo, tak se na ňákejch dobrejch 9.000 dostanem... všechno poctivě vypitý... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 No... asi za rok a chlup... a sušila sem to doma další dva kuli kovidu.... ale nebyla to jen moje práce... Citovat
Weri 605 Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 V 29. 5. 2022 at 20:52, ChouLu napsal: nebylo té komerční reklamy na "tvoji" autoškolu, kde člověk zažije "jízdu života" nějak moc? Tak jen pro info... první reakce... fotil si to ňákej čuňák v octě co jel za mnou, pak mě dojel na světlech a smál se a dal mi ChouLu a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Handulina Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 I já a @žabi chceme poděkovat za skvělý sraz!! Byl to skvělý víkend, krásný místo, úžasný orienťák, soutěže, organizace ....a nesmím zapomenout ani na to dobré prasátko. Moc a moc děkujeme @Weri 605 Cestou domů, resp. na legendy do Prahy nás samozřejmě potkalo, kromě deště i pár nepříjemností. Kousek od výstaviště vypověděl plynový pedál službu a protože jsme to MY, tak jsme v té chvíli přišli na to, že máme u sebe stále klíče od pokoje (hlavně, že jsme hlídali hlavně odevzdání konzumáku) :D:D Naštěstí si @žabi skvěle poradil. Legendy byli fajn a naštěstí pro nás bez front. A večer jsme si udělali výlet na odtahovce do Benešova pro lanko a pak ještě do Chocerad se definitivně odubytovat Letos jsme kufr nenechali doma, ale stejně jsme zase měli něco extra Každopádně už se zase těšíme na další sraz - v našem případě "Peugeotí dobrodružství". 20220529_182517.mp4 Pepito, OK406, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
OK406 Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 @Schreek věřím, že nejen já Ti děkujeme za nevšední spanilou jízdu krásnou krajinou . Nakonec jsme se všichni sešli a spanilá jízda mohla kompletně pokračovat. Veverka ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 @žabi... borec srazu... s tebou se fakt asi Handulina nenudí... Handulina, OK406 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. červen 2022 Odesláno 2. červen 2022 U stodvacítek běžná závada prasklá struna ovládání plynu zkušení střelci vozily motouzek stále v kabině jen se provlíknul a jelo se dál na " ruční" plyn. Ale nejdůležitější je umět si poradit. OK406, ozzy56 a RichVa ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.