Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik lidí by mělo asi zájem...?


Weri 605

Zájem o slevu - Domanský Černý Most  

9 hlasů

  1. 1. Jeli byste do Domanského kvůli slevě cca 15-20%? (díly i práce)

    • Ano, v případě slevy bych jezdil/a na Černý Most.
    • Ne, ani sleva by mě nelákala tam jet.

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Ahoj... Domanský by rád věděl, jestli by byl zájem o slevu na díly a práci na Černým Mostě v Praze. Než se do toho pustí, tak aby sme nejednali dvě hodiny zbytečně... :)

Sleva by byla pouze pro řádné členy klubu po předložení klubové kartičky... 

Upraveno uživatelem Weri 605
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • pavelu96 locked a unlocked this téma

A bylo by to jen a výhradně na Černém Mostě nebo i na ostatních pobočkách? Další věcí je že podle mě do značkového servisu pojede spíše někdo kdo má nové případně hodně mladé auto. A to pokud vím tak z pražáků který by byli nějak extra aktivní nikdo nemá případně má o servis postaráno tam kde pořizoval. A další věcí nevím jak teď ale vím že u koncesionářů běžel nějaký program slev u starších aut tak aby se to nějak navzájem netlouklo aby neměl člověk na věk auta slevu plácnu 25% a od PC 20% ale spojit by to nešlo takže by si zákonitě vzal tu od nich na věk auta a ta od PC by vyšla naprázdno.  Ale oceňuji snahu i když nevím jak moc velký úspěch by to mohlo mít. Já osobně bych to nevyužil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, oceňuji snahu, ale dle mé dřívější zkušenosti (nevím jak teď) měl Domanský dražší díly než jsou doporučené ceny v Service boxu. Mě osobně by spíš oslovil AVcar na Veleslavíně, se kterým mám dobré zkušenosti. Ten ale na pořadu dne bohužel není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal:

 A další věcí nevím jak teď ale vím že u koncesionářů běžel nějaký program slev u starších aut tak aby se to nějak navzájem netlouklo aby neměl člověk na věk auta slevu plácnu 25% a od PC 20% ale spojit by to nešlo takže by si zákonitě vzal tu od nich na věk auta a ta od PC by vyšla naprázdno.

Ten program sice běžel-běží, ale kdo si to vyloženě neohlídal, tak žádnou extra slevu nikde většinou nedostal, bohužel :nevim 

Já v tomhle vidím šanci začít program "partnerský servis Peugeot-clubu", kde bychom chtěli přesvědčit koncese, aby se u nich pro členy klubu našlo vždy něco navíc, než pro běžného zákazníka. Je jasné, že ze začátku to bude hodně individuální a výhody budou spíše nižší. Ale ono to není jen o slevě, nebo cenách obecně. Ono je to i o tom, že když přijede klubák, tak aby si tam uvědomili, že pokud nebude všechno, jak by mělo být, udělá jim to tady špatnou reklamu. Na druhou stranu, když bude klubák spokojen, případně ideálně nadmíru spokojen, dá o tom vědět ostatním. A doporučení od klubáka je pořád víc, než někde z nějaké anonymní diskuze z internetu. Navíc by měl koncesionář možnost svého vlákna, kde by mohl prezentovat své akce, případně reagovat na "recenze" zákazníků apod.
Chtěli bychom přesvědčit autorizované servisy, že ta doba, kdy budou za starší auta rádi (kvůli menší potřebě servisu u elektromobilů) se blíží. A kdo si ty majitele "zaháčkuje" dříve, ten bude mít kšefty, i když budou v záruce servisovat jen elektro :myslim 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně pokud se na to člověk podívá touhle optikou tak to dává smysl. Jen jsem napsal co si o tom myslím. Ale chápu to že pokud chceme rozhejbat stojatý vody partnerské spolupráce tak tohle by mohla bejt dobrá příležitost jak s tím něco začít dělat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cca pred deseti lety jsem tohle nastavil v 90% koncesich v čr....

vzdy to ztroskotalo na lidskem faktoru (čti technik/skladnik)

dnes ma vetsina koncesi sve "kluby" - vernostni karty/slevy 

a je to stejne...

co si nevyhandlis face to face na miste ty sam ,to nemas .

kazdopadne drzim palce

 

 

 

 

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...