Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Schreek napsal:

Líbí nelíbí, bude hůř, páč vypnout to nejde! :D Zdá se, že ikonka nahradila trvale textovou formu hodnosti, takže jediné co asi aktuálně přichází v úvahu je vhodnější výběr ikonek k jednotlivým hodnostem...  Teď bych uvítal vaše nápady ;) Posílejte ikonky a něco vybereme.... 

Mají ty ikony nějaké technické omezení, jako velikost, formát nebo něco takového?

Odesláno

Kde se takový ikonky berou....?

Podle mě, když má avatar 4 rohy, a tak by tam mělo bejt nejmíň 5 ikonek....! :aut

Odesláno

Myslím, že když se zmenší na nejmenší možnou viditelnost, tak si všichni zvyknou. 

@Schreek Když tak sem hoď seznam možných ikonek. A nějak "demokraticky" se vyberou.

Co s tím hodnocením popularity (zelená/červená)? Na PC zmizelo... Bylo celkem fajn vidět na první pohled, když měl někdo červená čísla, že to většinou nebude tak jednoduché 🤪

Odesláno

No asi to chtělo před kliknutím na upgrade trochu číst :myslim 
https://invisioncommunity.com/forums/topic/461760-has-member-title-been-removed/?do=findComment&comment=2855355 

Každopádně navrhuju, aby se hodnosti označovaly logem Peugeot. Nováček bude mít nejnovější a ti služebně nejstarší budou mít to nejstarší :aut  Hodností máme 6, takže vybrat 6 log a vyřešeno :) 

Peugeot-Logo-history.jpg

Odesláno

@MJSytic Ale my měli hodnosti nastavené už z minulosti, takže se jen projevil nový způsob jejich zobrazování.... Ale vypnout je umím :D  Podle mě by to byla škoda... Loga nejsou špatný nápad, ale v principu nejde o služební stáří, ale ukecanost daného jedince :D 

Odesláno

Já to vím ;) Ale v tom mém odkazu týpek píše, že při upgradu byla možnost zvolit, jestli se to má zobrazovat po staru, nebo po novu :myslim 
Každopádně "Inventář" by právě měl mít nějaké to starší logo a ne tohle nové :D :myslim  A nebo to udělat obráceně. Nováček dostane logo staré a postupně se prokecá-propíše k tomu novému aktuálnímu :aut 

Odesláno (upraveno)

A to není žádná sada která by už tam byla, tam na tom Fóru co ten týpek psal o tom upgradu tam jsou docela jedlý ty ikonky. Akorát teda by to chtělo ve stejném stylu i ikonky funkci

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 8 hodinami, Pepito napsal:

Když už jsme u těch ikon. "Štít" je mi jasnej, to je moderátor, ale co znamená ta "ruka"? :myslim :papa

IMG_20210708_075924.jpg

IMG_20210708_075900.jpg

A kdo zodpoví můj dotaz, prosím. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...