Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já mám teď nově bazarovej 6D MkII a Tamron SP AF 70-300 f/4,5-5,6 Di VC (a ještě pevnou padesátku :) ). Tak se těším, až vyzkouším. Jsem se rozhodla upgradovat respektive v mém případě se zase vrátit k full framu :D Jenže mi eshop přibalil jinou nabíječku na baterku, tak si musím počkat do pondělka na tu správnou nabíječku. 🤦‍♀️ už si na tuhle svou smůlu začínám zvykat 😄 

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnešní výlet - busem na Hoffmanky, návštěva Stezky korunami stromů v Jánkách a cestou necestou domů. Počasí bylo top! A i když byla cesta poměrně krátká (cca jen 6km), byla docela náročná - led, místo cesty potok nebo led nad potůčkem 😀 bylo to boží. 

IMG_1636.thumb.jpeg.3cb1d862f4c33f97c0df6cb8603daaf7.jpeg

IMG_1639.thumb.jpeg.651cb0070174934735ed05f19308cffa.jpeg

IMG_1646.thumb.jpeg.f063bb6c891f711fdcac3dbc6132567d.jpeg

IMG_1653.thumb.jpeg.04868ca6186ef1b859701a63a81d671e.jpeg

IMG_1643.thumb.jpeg.eb7fe9ef56c4a1cb18409397c00aab1a.jpeg

Odesláno

@sitler tady je to všude v okolí krásná procházka 😇 jen v těch vyšších polohách to chce vybavení pro pohodlnější pohyb (nesmeky mám, ale nějak jsem si je nevzala :D hodily by se). Bez mláděte nejraději chodim přes Zlatou a Hladíkovu vyhlídku, Jánskou horu a vylezu v Bukách. Btw na Hladíkově vyhlídce zakempil nějaký pán, koupil tam dům a má tam obchůdek s občerstvením :) (tip na zastávku :) )

Odesláno

@Goldinka jako ze na Jansky boude? To tam je tak od lonska maximalne, ne? To budeme muset priste prozkoumat :D , teda jestli bude pocasi. Naposled jsme to vzali diky spatnymu jen po "detsky" pres muchomurku :D  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...