Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ještě se tento týden v menší řadě 1:43  škodovek od DeA objevil tenhle model pro mě neznámé škodovky. Prý se jí říkalo "český Jaguar", ale to může být klidně i JPP (podobně jako že "Rko" mělo přídomek "české Porsche")

koda-ohc-kupe-6_denik-630-16x9.jpg

images (5).jpeg

images (6).jpeg

IMG_20230616_103549.jpg

IMG_20230616_103624.jpg

IMG_20230616_103612.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dnes v trafikách RazDvaTroska první generace (kšilt, kliky ven, kulaté nárazníky s gumovou lištou po celé délce) od HACHETTE (1:24)

Pamatuju si, jak někdy v osmdesátkách přišli v nějakém podniku provozujícím flotilu těchhle dodávek se zlepšovákem spočívajícím v odstranění kšiltu a tvrdili, že klesla spotřeba až o 2 l / 100 km. Následně to převzali v Trnavě a nová auta vyráběli už bez kšiltu (s hranatými světly ála AVIE a předními blinkry ze sedmičkové Karosy):
Mám pocit, že ta firma, co ten zlepšovák vymyslela dokonce buď odstaňovala kšilty i pro jiné firmy v rámci "přidružené výroby" nebo se někde objevila nějaká dokumentace "jak na to", páč v druhé polovině 80tek fakt najednou začala jezdit "bez kšiltů" strašná spousta razdvatrosek (i se starou maskou s kutatýma světlama)

image.thumb.png.5ddd94de7a0bfcdef6441ef6f4f5edcd.png

image.thumb.png.a131629ec108fe23fc61c59942d86e53.png

Odesláno

Pavlovo autíčka hodné výstavky na poličkách

image.thumb.png.bab749480fee8f3e270767b1f0b52bd3.png

image.thumb.png.b69dd900a84fa8e886c2ded38b6ec593.png

Kromě nich má ještě spoustu hraných angličáků a dalších malých autíček, které ale postihl stejný osud jako většiny autíček, co mívala většina z nás na hraní

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Příští čtvrtek vyjde u HACHETTE v 1 : 24 Peugeot 205 GTI. Mám dovolenou a tak doufám, že mi ho paní trafika podrží 

image.thumb.png.772ae02d2e7f659d8e62823dd731ab61.png

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Radim - Bílej blinkr v přední oblině a ty podivný ohnutý trubky na rozích zadního nárazníku si nějak nevybavuju 

Jinak hezký a chápu radost 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...