Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No, jsem dnes málem uvařil auto. Ráno - 20, auto se velice rychle zahřálo. Zamrzla voda v chladiči. Aktuálně je to natlakovaný jak prase a čekám co bouchne. Vodu jsem míchal do - 30 ale párkrát jsem dolil a nepohlídal si to. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

@ozzy56jo, poslední rok a půl auto defacto jen jezdilo a já na něj kašlal.  To je furt garáž, manželky auto aby bylo udělaný a nemám čas ani chuť se v tomhle hrabat. 

EDIT:vypuštěno, nalita g12, bo jinou neseženu, ohřáto, odvzdušněno. Hotovo 👍 já totiž původně nalil do nového motoru to, co jsem vylil. O svátcích jsem nesehnal fridex g33 No, asi to byla chyba 😄 navíc to co jsem teď vylil nemělo ani náznak barvy toho, co jsem tam nalil. Asi tsn motor neměl šťastný život 

20260112-103525.jpg

Odesláno (upraveno)

Pokud to bylo třeba na -1 nebo na -2°c tak by to nic udělat nemělo, osobní zkušenost, ale toto je o x generací mladší než bylo moje. 

Tehdy zrovna tak nějak jsem to měl se seatem ibizou 1,7d. Pak tehdá přišli mrazy, dokonce   jeden den víc jak  -20, celkem necelé tři týdny pod nulou, Dalších 14 dnů jsem čekal než to rozmrzne. první start s extra velkými obavami Chytlo jako obvykle , sledování co bude. Nikde nic neteklo ani po zahřátí  motoru, sláva vše vydrželo a autí pak  jezdilo. Ovšem obavy velké neboť technik sousední jednotky na podzim nezkontroloval kapalinu v (a teď nwn GSP_55 nebo PTS 10) tankovém motoru-samozřejmě blok prasknul a tehdy jsem viděl odborníky vařit hliníkový blok nejprve praskliny vybrousili do V a pak jeden  předehříval autogenem a druhý elektrodami vařil. Díky tehdejším znalostem VÚ a NŽS pak tento motor šel záměnou vyměnit za zdravý a tento poslat jako dvojkový na GO. Technik PVR díky tomu z toho taky vybruslil jen s nějakým kázeňským trestem místo  soudu a ...

Upraveno uživatelem dýzl
oprava chyb
  • O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Tak, poslední STK úspěšně za námi :) O víkendu auto odjede. Sloužilo výborně, dlouho, a spolehlivě, odjezdilo hromady výletů po ČR a u moře . Tak snad bude pokračovat u nového majitele. 

Na žádost ještě zařízená STK, revize LPG a přední brzdy. 

20260326_161539.jpg

• VojtouNerCZ changed the title to 307 sw - konečná
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...