VojtouNerCZ Odesláno 12. leden Autor Odesláno 12. leden (upraveno) No, jsem dnes málem uvařil auto. Ráno - 20, auto se velice rychle zahřálo. Zamrzla voda v chladiči. Aktuálně je to natlakovaný jak prase a čekám co bouchne. Vodu jsem míchal do - 30 ale párkrát jsem dolil a nepohlídal si to. Upraveno 12. leden uživatelem VojtouNerCZ
Roman Bazi Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden (upraveno) Tak to nepotěší. Snad nic nepraskne. Upraveno 12. leden uživatelem Roman Bazi
VojtouNerCZ Odesláno 12. leden Autor Odesláno 12. leden Spíš mi dřív upadnou prsty na nohách, než přijede kamarád s odtahovkou BubakGS ohodnotil 1
ozzy56 Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden před 2 hodinami, VojtouNerCZ napsal: ale párkrát jsem dolil a nepohlídal si to. tak tomu říkám : kovářova kobyla chodí bosa... VojtouNerCZ ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 12. leden Autor Odesláno 12. leden (upraveno) @ozzy56jo, poslední rok a půl auto defacto jen jezdilo a já na něj kašlal. To je furt garáž, manželky auto aby bylo udělaný a nemám čas ani chuť se v tomhle hrabat. EDIT:vypuštěno, nalita g12, bo jinou neseženu, ohřáto, odvzdušněno. Hotovo já totiž původně nalil do nového motoru to, co jsem vylil. O svátcích jsem nesehnal fridex g33 No, asi to byla chyba navíc to co jsem teď vylil nemělo ani náznak barvy toho, co jsem tam nalil. Asi tsn motor neměl šťastný život Upraveno 12. leden uživatelem VojtouNerCZ ozzy56 a BubakGS ohodnotil 2
dýzl Odesláno 17. leden Odesláno 17. leden (upraveno) Pokud to bylo třeba na -1 nebo na -2°c tak by to nic udělat nemělo, osobní zkušenost, ale toto je o x generací mladší než bylo moje. Tehdy zrovna tak nějak jsem to měl se seatem ibizou 1,7d. Pak tehdá přišli mrazy, dokonce jeden den víc jak -20, celkem necelé tři týdny pod nulou, Dalších 14 dnů jsem čekal než to rozmrzne. první start s extra velkými obavami Chytlo jako obvykle , sledování co bude. Nikde nic neteklo ani po zahřátí motoru, sláva vše vydrželo a autí pak jezdilo. Ovšem obavy velké neboť technik sousední jednotky na podzim nezkontroloval kapalinu v (a teď nwn GSP_55 nebo PTS 10) tankovém motoru-samozřejmě blok prasknul a tehdy jsem viděl odborníky vařit hliníkový blok nejprve praskliny vybrousili do V a pak jeden předehříval autogenem a druhý elektrodami vařil. Díky tehdejším znalostem VÚ a NŽS pak tento motor šel záměnou vyměnit za zdravý a tento poslat jako dvojkový na GO. Technik PVR díky tomu z toho taky vybruslil jen s nějakým kázeňským trestem místo soudu a ... Upraveno 17. leden uživatelem dýzl oprava chyb
VojtouNerCZ Odesláno 18. leden Autor Odesláno 18. leden @Roman Bazino, auto jezdí a asi je vše OK. Ale to poznám časem, v pátek jsem auto odstavil a jezdím dodávkou.
VojtouNerCZ Odesláno 26. březen Autor Odesláno 26. březen (upraveno) Tak, poslední STK úspěšně za námi O víkendu auto odjede. Sloužilo výborně, dlouho, a spolehlivě, odjezdilo hromady výletů po ČR a u moře . Tak snad bude pokračovat u nového majitele. Na žádost ještě zařízená STK, revize LPG a přední brzdy. Upraveno 26. březen uživatelem VojtouNerCZ Pe.Tr, PaKr, Charlie 607 a 3 další ohodnotil 6
PaKr Odesláno 26. březen Odesláno 26. březen Tak ať slouží i dál k plné spokojenosti Medvěd ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 26. březen Autor Odesláno 26. březen @oddiezájemců byla hromada, reálně se na auto přijeli podívat jen jedni Medvěd, Charlie 607 a Veverka ohodnotil 3
oddie Odesláno 26. březen Odesláno 26. březen Vždycky je důležitý jen ten jeden, co to vezme Medvěd, Dave_k, Veverka a 1 další ohodnotil 4
VojtouNerCZ Odesláno 29. březen Autor Odesláno 29. březen Auto odjelo, můžeme LOCK BubakGS a Medvěd ohodnotil 2
Recommended Posts