Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zasrávka u srubu od 18...

Já teda fakt pozdejš...

Edit: ježiš 😂😂😂 zastávka.. 🙈

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 11 hodinami, Weri 605 napsal:

Můžeme.. :) jestli nebude chcandit... to dubnový počasí je fakt šílený

bookneš to? .)

Odesláno

Hmm tak já zase nic  :bacha .  TVL dnes vstávačka v 00,30 a přitom rozvoz po Práglu. A zítra ( po srazu ) to vstávání není o moc lepší , ale alespoň jedu Pardubice, Dašice, Hradec a Trutnov . . .

Odesláno

Tak ven rezervace nedělaj.. máme to dovnitř.. 6 židlí, prej má pršet.. každopádně kdyby sme chtěli bejt venku a bylo tam volno, tak klidně mužem ven, i když máme rezervaci dovnitř.. 😊

Odesláno

Tak sem zavřela vrata a začlo se to hustě sypat.. 😅 a ten stroboskop celou cestu fakt nic moc.. 🤨 duní mi celej barák.. 😅 díky za krátký, ale hezký pokec..! Snad ste všichni stihli dojet suchý.. 😊

Odesláno

Jak plánujete dovolený první týden o prázdninách "děcka"..? 😂

2.7. je vlastně skoro za rohem, ale pokud se nesejdem, tak mám plány, který bych potřebovala včas potvrdit..

Tak kdyby ste aspoň předběžně věděli jestli jo sem tu a spíš jo nebo ste pryč a víte že nepůjdete, byla bych ráda.. 😅

Odesláno (upraveno)

Tak zatím já, Milda, oddie.. dáme dohromady aspoň 6 lidí..? 😅

Co @ChouLu, @brixtr, @Vena garážmistr, @Veverka, @Pe.Tr, @patt, @Marcel505, @MJSytic, @jarokare, @Medvědi, @h4wk3y, @Ferry a nebo @skuci vezmu vám ty věci klidně.. 😃,  jak ste na tom cca..?

Upraveno uživatelem Weri 605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...