Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Weri 605 napsal:

Kdyby ste byli co kčemu, tak se hlásíte bez vyzvání sami od sebe každej měsíc jestli jo nebo ne.. 😂 

Kdy se staneš realistou, snílku?

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna prázdná citace
Odesláno

No , tak ty to ještě neznáš / nechápeš. :mrk  Pokud pojedu ve čtvrtek nějakou dálku a nakládat budu ve dvě ráno, tak vstávám minimálně v jednu a nemohu jít na sraz, protože bych se nevyspal . . . :roker

Odesláno
před 11 hodinami, Milda 25 napsal:

To chápu já jdu ve čtvrtek na ranní a stávám 4:20 

z toho mám ještě teď někdy kopřivku 🙈--20 let jsem vstával ve 4 hodiny a pak hodinu tramvají a autobusem do práce, připravit auto a vyjet za bránu..., kámoš autobusák byl před domem už ve 2 a čekal na svozový bus...

Odesláno

4.20 je normální čas na vstávání. Když jdu jezdit vstávám ve 2,20 . A ještě když bejvávali srazy v Maxíku tak jsem byl na srazu do konce a ráno jsem vstával ve 2.20 a z Maxíku se kolikrát táhlo dlouho po půlnoci

Odesláno (upraveno)
V 30. 9. 2024 at 18:44, Weri 605 napsal:

Tak už víte líp kdo jo a kdo ne...? 

Tak já bych teoreticky na chvíli mohl dorazit - tak od 18 do 20 hodin max. Tedy pokud tam dorazí více než jeden člověk . . .

Tak jak to vypadá aktuálněji dnes ???  :myslim

EDIT: Jen poznámka, já budu muset vstávat ve 3,00 tak proto jen max do 20,00 . . . :roker

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Jako mě se to začíná lehce komplikovat neb stále nemám zpět auto ze servisu a hrozí, že bude zítra odpoledne.. pokud si pro něj pojedu, tak je to anabáze na hodinu, takže bych dorazila asi až na 19:30...

Vzhledem k tomu, že ráno vstávám taky na 5:40.., tak nevím jestli bude mít cenu tam jet..

Uvidím tedy zítra.. 🙈

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Tak "katastrofa" se potvrdila.., ale horší je, že u aš sednu cca v 17 do tága, pojedu do servisu, ze servisu k aš, tam si vezmu teprve Go, odvezu ho do Krče, tam to musím odpojit, dojít do civilizace kde najdu ňáký číslo popisný a pak tágem zase zpět k aš.., takže bych fakt dorazila na 19:30 spíš k 20.. já to asi vzdávám dneska.. 🥵

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...