Weri 605 Odesláno 30. březen Autor Odesláno 30. březen před 2 hodinami, Schreek napsal: válí Co..? Já..? Kde...? S kým..? Čím..? No hlaste se, hlaste.. zejtra si vás přepočítám a zarezervuju vám židličky... Veverka ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 31. březen Odesláno 31. březen Pavel na apríla dopo píše maturitní slohovku a večer jdeme celá rodina do Lucerny na maturák. Takže určitě ne- e pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 31. březen Odesláno 31. březen Tak slohovky se bojí mládě i my, dalšího ZATÍM jenom my Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 31. březen Autor Odesláno 31. březen (upraveno) Tak počítám s - Schreek, ChouLu, Pe.Tr, Veverka, Klemoň, Vena, Patt, a Karel u kterýho si nepamatuju nick.. 9 krásná práce.. těším se.. Upraveno 1. duben uživatelem Weri 605 Pe.Tr, Pepito a Veverka ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 31. březen Odesláno 31. březen Asi i Já - tentokrát . . . Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 1. duben Odesláno 1. duben Tak já to dnes bohužel nestihnu. Musim ještě makat a nestíháme. Citovat
Weri 605 Odesláno 1. duben Autor Odesláno 1. duben Takže díky.. Bylo veselo.. tančilo se na stolech a tak.. radim.1008, Pe.Tr, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben A jééje to vypadá na trénink na "mrdoples" na sraz. Že @Weri 605? Veverka a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben To vědět, že bude tak veselo, tak překonám ropnou naftovou krizi a dorazím, když mám dnes volno. Weri 605 a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben Nejsem s tou většinou cesty z kopce tak jistý. Když vyrazím z bodu A do bodu B a pak zpět do bodu A, tak to, co sjedu z kopce musím zase vyjet do kopce. A naopak. Nebo ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.