Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

No nekeké.. 😃, že by i jarokare...? 🤗

Mmch mám ty samolepky v kufru, tak ti je rovnou dám.. :)

Edit: @ChouLu, @Schreek, @Klemoň, @Vena garážmistr, @Pe.Tr, @brixtr atd...

Milda, mj, já a asi teda jarokare jdeme.., tak co vy...?

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 3 hodinami, patt napsal:

Zítra se asi budu potulovat kolem prahe, tak když dorazí @Vena garážmistr tak když to budu stíhat, tak bych na chvíli zkusil dorazit taky 😂

Nebo když nebudeš stíhat na srazík tak se přibrzdi na dílně určo tam budu od 15 do 17.30 dopolko se tam budu taky motat ale mám nějaké pojíždění po obchodních věcech.

Odesláno

Dneska velice slušná sestava 😃😃😃 a spousty překvápek.. z ohlášených sedmi dorazilo 6, ale i tak sme porazili 10... 😊 aspoň někde bylo veselo, když na tom mailu volby@peugeot-club.com, je to taková bída...

Jedna panoška.. 😉

20240605_192319.jpg

Odesláno

Příště si předem zjistím, jestli mají točenou malinovku. Hospoda, kde nemají nic točeného a prodávají jen z flašek?! Velké MÍNUS :bojim

Vlastně jim křivdim, voda točená byla (alespoň doufám) :aut

Odesláno

Jako to mě taky dost překvapilo..

Dám tomu eště šanci... středa se sice osvědčila, ale jestli budou pokaždý po těch dvou dnech zavřenejch takhle vychlastaný, tak změníme zase lokál no...

Odesláno
před 47 minutami, MJSytic napsal:

Příště si předem zjistím, jestli mají točenou malinovku. Hospoda, kde nemají nic točeného a prodávají jen z flašek?! Velké MÍNUS :bojim

Vlastně jim křivdim, voda točená byla (alespoň doufám) :aut

máš pravdu, v hospodě tabule ''čepovaná kofola''--nakonec ji přinesla ve flašce 😯, prý porucha zařízení, tak jsem jí řekl, ať ji zas odnese (tu tabuli mohli přece zakrýt třeba ubrusem nebo upozornit), ono to stejnak skončí na celém světě čínou, hamburgrama, pizzou a colalokou🙈, holt hen tá globalizácia...

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Jak na tom budete v červenci...?

První týden frčíte do pryč... a nebo se sejdem... ?

@Vena garážmistr, @MJSytic @Verýsek, @Schreek @Milda 25@ChouLu@Pe.Tr@brixtr a ostatní... @jarokare @Medvěd, @oddie, @Milan+ a další... 😂

já mám dovču, ale sem zatím případně ochotná v mezičase dorazit... 😅 jen bych si to potřebovala naplánovat... 😊

Upraveno uživatelem Weri 605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...