Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Benzín, Nafta, Akumulátory? Nebo vlastní pohon? Toť otázka :D

Recommended Posts

Odesláno
Citovat

The new EV pay-per-mile charge is expected to raise £1.1bn in 2028-29, rising to £1.9bn in 2030-31. Electric vans, buses and HGVs will not be liable.

Opravdu s tim od 2028 pocitaji. Neni to, jak radovanek placa, nepripravene, naopak. Je to oznamene jako fakt.

Odesláno

electrofotr je takový narcistický typ co bych mu nevěřil ani ,že pětiprsťák má pět prstů 😄
Jinak daň za ujeté km není nic nečekaného. Prostě si "elita" čichla k dalšímu typu zdanění. Začlo to WFT a v podstatě třeba v POV už taky platíme podle počtu km. Ale nemine to nikoho. Není nic jednodušího než  v rámci STK vybírat daň podle odjetých km bez ohledu na typ motoru

Odesláno

Tak kamarád co dělá u mě parking  si teď přivezl sangjong,neřeším, jak se to píše za caa 400000, 8000km najeto,má  se s tim přijet ukázat ,nějak mi uteklo,že to dělají v plné el. Má to cca 2-3 měsíce a spokojenost. Tak jsem na to zvědav. 

Odesláno (upraveno)

Já myslím, že tím @Medvěd myslel, že já takové rýpnutí vydržím :D A vydržím ;) Ale děkuji, já mám rád ticho a žádný smrad. Dnes jsem vezl máti do Penny na nákup a já si šel vedle do AlzaBoxu pro obálku. Někdo tam měl nastartovaný BMW a to byl takový smrad, že zamořil celé velké parkoviště.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Zase buďme realisti ;) Nová auta až tolik nesmrdí a u nás na vesnici se to rozptýlí. A všichni na ta nová auta nemají peníze. Horší to je v centrech velkých měst. Ale je fakt, že i když ho necítíme, je tam.

A co tvrdím pořád - aut je mnoho. Zbytečně mnoho. Sám jsem příklad :( V naši rodině jsme 3 řidiči a u baráku máme 4 soukromá auta.

Odesláno

Malé je to moje. Zvenčí. Stále mám rozvor 250 cm, což má jedničková Octavia, řádově větší auto. Je to o stavbě vnitřku a typu karoserie. Ideál na využití půdorysu vozu je prostě MPV.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...