Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Benzín, Nafta, Akumulátory? Nebo vlastní pohon? Toť otázka :D

Recommended Posts

Odesláno

když jsem tu před cca 10 lety psal, že ve Vídni je v centru 30km/h a v budoucnu to zákonitě příjde i k nám, tak se tady mnozí mohli uchechtat 😂, jinak je vtipné sledovat, jak kolona 5ti metrových bavoráků, audin nebo merglů jede po bulváru krokem 👍

a k té tabulce od Péti--všimli jste si, že tam chybí Korejci ?  ono to nebude s těma jejich autama tak zlé, jak se obecně po zdejších hospodách mluví :myslim

Odesláno

Budoucnost nebude ani elektrická a ani benzínová

...budoucnost bude dosti temná jako po každém rozkvětu...stačí se kouknout co se šikuje za temné síly u sousedů...aneb velbloud taky jede...

Jinak kdyby elektro zlevnilo o polovic,tak je tu už dávno v mnohem větším zastoupení. 

A propo,dá se ten čínský sedan dovést a kolik toho sežerou cla?

Jsem na tom podobně jako @Péťa fandím tomu,ale prostě to není zatím cenově dostupné...

Odesláno
před 4 hodinami, Fruktis napsal:

Budoucnost nebude ani elektrická a ani benzínová

...budoucnost bude dosti temná

Poslední dobou mám takový divný mrazení, že budoucnost prostě nebude.... :nevim

Odesláno

Taky tam nejsou s tou poruchovostí moc konkrétní. Jestli do toho zahrnuli i starší EV kde se víceméně zkoušelo, co může fungovat a co ne tak se není čemu divit, že to prostě je víc poruchový. Tesla garančky nevyžaduje a nechává to na majiteli. A ten když na to úplně dlabe a jen jezdí tak se čeká do prvního problému.

Ještě tam je třeba tenhle článek, kde sice v autech stáří 2-3 roky je Tesla na STK "nejhorší", ale u starších ročníků Tesla nijak nefiguruje. Asi něco mezi. :myslim Škoda, že tam nejsou ty tabulky úplný. :( 

Odesláno

Tak v tom pripade jsem u mazdy asi 35000 po, u mondea 83000 a u dodge 250 km po, u motorky jsem 11 000 pred 😭😭

Odesláno

Tak o tom se ví už dávno, technicky se to testovalo už před lety, teď to "jenom" dostali do legislativy, aby to mohli skutečně provozovat. Nic nového, obdoba HDO, které existovalo už v minulém století, jen trochu chytřejší. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...