Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen (upraveno) jasny ale neumi tesla jezdit jednim pedalem a nema nahodou uz automaticke rizeni ?? co se pak maji ti ridici naucit ?? navic auto s vykonem pres 500 koni nebo kolik ma tesla ?? kdyz uz automat tak treba sem videl v autoskolach Saxo , P307, Fabii Upraveno 6. květen uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen slečna bude po autoškole třeba řídit právě tu Teslu Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Třeba to je malá autoškola a majitel jí jezdí svým autem, které používá i soukromě Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen je to mozny ale v prubehu asi 4 dni sem tam potal asi 6 ruznych autoskol - osobne si za mych maldych let pamatuju jen 2 jednu ze skoly a jedna k tomu pridruzena jako dnes dela autoskolu kazdy kdo ma do pr*ele diru v Koline se prezentovala jedna autoskola ze delaji A + B a na fotce 2 kluci kolem 20 let jak muzou mit autoskolu kdyz vlastne nic neumi ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: ono by to asi patrilo i do autoskolskeho okenka ále vlastne me to dostalo do kolen Proč do autoškolského okénka? Však ta Avia nemá žádné označení autoškoly. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen @Pepito asi sis popetl prispewvky u me to je Tesla model 3 nebo jaky to je model a v tom slecna kolem 19 let co dela autoskolu Citovat
Pepito Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen @Havlicek.Lukas já myslel že je to reakce na můj příspěvek. Už to chápu. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen @Havlicek.Lukas dneska je možné všecko--znám případ, kdy ženská má řidičák 40 let, ale najela tak 10 km za tu dobu , bo řídil manžel, teď dělá vnukům mentora , zašla na úřad a vyřízeno , jak píšeš, dneska může každý, kdo má do zadnice díru, taky to tak na silnici vypadá... dýzl, Medvěd a Havlicek.Lukas ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: .......na fotce 2 kluci kolem 20 let jak muzou mit autoskolu kdyz vlastne nic neumi A k Tobě se ještě nedostalo to přísloví fousatější než interfernet "KDO UMÍ, UMÍ KDO NEUMÍ, UČÍ" které někteří z nás doplnili o ...NEBO TLAČÍ KOČÁREK" Citovat
Veverka Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Dnes ráno jsem u Strahovského tunelu v koloně viděl autoškolu s BMW i3 Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen před 2 hodinami, ozzy56 napsal: @Havlicek.Lukas dneska je možné všecko--znám případ, kdy ženská má řidičák 40 let, ale najela tak 10 km za tu dobu , bo řídil manžel, teď dělá vnukům mentora , zašla na úřad a vyřízeno , jak píšeš, dneska může každý, kdo má do zadnice díru, taky to tak na silnici vypadá... Moje máti si udělala řidičák v roce 73 a od tý doby se prej párkrát svezla za volantem Multikáry pro jednoho v areálu Kaučuku a pak už nikdy. Táta ani řidičák neměl a tak jsem první auto v naší rodině měl až já. dýzl ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 9. květen Odesláno 9. květen @Pepito ta avie mi připomněla jak si ve Třech veteránech vykouzlili kočár akorát že tam stojí možná podobně dlouho, co ten film existuje A tady jedna oprava nárazníku ( viděno v Praze ) Péťa, Pepito, zbynek..s a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Veverka Odesláno Neděle v 15:32 Odesláno Neděle v 15:32 A long time ago in a galaxy far, far away... ...kecám, bylo to v pátek u Boskovic (je to výstřižek z dashcam) Citovat
PaKr Odesláno Neděle v 15:39 Odesláno Neděle v 15:39 @Veverka ty nevíš co znamená tdi? Ten dým ignoruj Když jsem v listopadu jel na stk, trochu se strachem, jak projdou emise, tak proti mě jel nějaký seat s podobnou clonou za sebou... Pepito, zbynek..s a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno Neděle v 18:42 Odesláno Neděle v 18:42 (upraveno) O tom, že by vojenské diesely v TATRÁCH uměly jezdit na více druhů paliv jsem se dnes dočetl poprvé Určení roku registrace podle prvních dvou pozic registrační značky jsem znal Taky se mi doneslo, že různé benzínové osobáky uměly jezdit na skoro cokoli, ale že by to bylo u ČSLA takhle plánovité ..... Upraveno Neděle v 18:47 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno Pondělí v 07:55 Odesláno Pondělí v 07:55 Všechny starý diesely jedou na všechno, i na ředidlo To je stará známá věc. Stačila nějaká malá uprava na čerpadle Citovat
oddie Odesláno Pondělí v 08:39 Odesláno Pondělí v 08:39 Tak on spalovací stroj z podstaty věci funguje na něco, co hoří limitem bývá spíš nějaká doprovodná věc,kterou vyžaduje konstrukce. U nafty typicky to, jak maže - i staré rotační čerpadlo vyžaduje mazání. Řadová čerpadla někdy ne a pak to skutečně sežere prakticky všechno, co protlačí a dokáže vstříknout. Akorát je třeba upravit předvstřik. Staré benzínové motory taky umí zkousnout leccos, ale těch parametrů, co je třeba dodržet, je tam víc už jen kvůli tomu, že (starý) benzín je řízen kvantitativně, kdežto nafta kvalitativně (u nafty to jede úměrně tomu, jak velká se vstříkne dávka, u starého benzínu je třeba dodržet stechiometrickou směs, proto je tam i škrtící klapka, zjednodušeně). Ale i tak se to dá upravit třeba na směs lihu a benzínu, jen je to podstatně složitější než změnit posunout předvstřik u nafty... O kolegovi jezdícím na směs technického benzínu s xylenem ještě ve Fabii už jsem tu kdysi psal, takový homemade Natural 98 Citovat
dýzl Odesláno Pondělí v 08:45 Odesláno Pondělí v 08:45 Tak ony všechny motory tatra-od T912 přes 928 k 930 byly v armádě vícepalivové a bylo to označeno v typu motoru, konkrétně verze VNM by ,ěi mít motor značený jak T-2-928-17 (T-2 znamená modernizovaný-zvětšený zdvih ze 130 na 140mm 928 typ motoru a další čísla pak značí mj více nebo jednopalivové ) To označení VNM je označení daného modelu-verze automobilu V tom článku asi někdo něco myslel a hned bez vyhledání =ověření informace napsal! V armádě VNM značilo Valník Naviják Modernizovaný, pokud neměla naviják pak jen VM. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno Pondělí v 09:35 Odesláno Pondělí v 09:35 mmch soucaste Tarty Force jsou stale vicepalivove. Ac ne az tak volne, tak muzou porad jezdit na klasivky diesel, letecky petrolej popr. na sirnatou naftu... coz se pro armadni provoz docela hodi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.