Ferry Odesláno 7. červen 2021 Autor Odesláno 7. červen 2021 (upraveno) Hlava a svody srovnane, zatim nebyla moznost dostat se na myci stul a tak mezitim odrezovani vsech drzaku a serepeticek kolem. Merka oleje, bohuzel foto "pred" jsem zapomnel, tak jen "po", Nicmene vse, co je ted stribrne, tak predtim bylo rezave - dva dni v lazni ocet + kyselina citronova a pekne to prokouklo. Nasledovat bude fosfatace v roztoku kys.fosforecne a zinku a pak asi cerny alkyton (nebo jeste premyslim o chemickem nacerneni, uvidim) Upraveno 7. červen 2021 uživatelem Ferry Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 Budu se opakovat, velký respekt. Na tohle bych neměl odvahu a to bych si tu hlavu mohl sám srovnat, kdybych nalil emulzi. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 @radim.1008 nic na tom není, já si jako synek srovnal a snížil hlavu na pionýru tak, že to chytlo a hned vyletěla svíčka z hlavy aj s káblem Ferry a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 7. červen 2021 Odesláno 7. červen 2021 před 13 minutami, radim.1008 napsal: Budu se opakovat, velký respekt. Na tohle bych neměl odvahu a to bych si tu hlavu mohl sám srovnat, kdybych nalil emulzi. To je co mi v práci chybí, segmentová bruska,na normální magnetce je to o ničem. Citovat
Charlie 607 Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 Já hliníkové hlavy beru na cnc frézce, už jsem tu rovnal i hliníkový blok V8 a taky se zadařilo. Citovat
MJSytic Odesláno 8. červen 2021 Odesláno 8. červen 2021 Na to, že na dílně tu hlavu nemohli najít a chtěli vnutit hlavu z Hyundaie, tak dobrý Citovat
Ferry Odesláno 8. červen 2021 Autor Odesláno 8. červen 2021 před 12 hodinami, radim.1008 napsal: Budu se opakovat, velký respekt. Na tohle bych neměl odvahu a to bych si tu hlavu mohl sám srovnat, kdybych nalil emulzi. Ja to sam nerovnal, to jsem nechaval delat na brusirne, kde se tim zabyvaj, ja budu jen lapovat ventily a skladat dohromady Jinak koho by zajimala cena, tak srovnani dvou rovin na hlave (ta hlavni ventilova + rovina vyfukovych svodu) a srovnani litinovych svodu bylo za 1800 radim.1008, MJSytic a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Ferry Odesláno 12. červen 2021 Autor Odesláno 12. červen 2021 Dneska jsem, asi tak po 20ti letech planovani, udelal konecne v garazi osvetleni, vyuzil jsem k tomu starej rozlamanej prodluzovak a zarivky vytahnuty v praci z kontaku Konecne na praci poradne vidim, nemusim mit otevreny vrata, kteryma stejne moc svetla neslo a akorat byl pruvan a jeste furt nekdo cumel, kdo sel kolem, co tam delam. Dokonce mi tam minule vlezl nejakej chlapek a zacal se vyptavat a vybavovat a to me tak sralo, ze jsem ho musel vyrazit, vrata zavrit a pockat, az zmizi pryc Takze po montazi osvetleni jsem se pustil do cisteni zbytku stareho tesneni a nasledne ocisteni rezaveho bloku motoru kartacema na vrtacce a pote odrezeni odrezovacem. Zitra to pretru cernym alkytonem a docistim spodek motoru od zbytku tesneni vany a bude pripraveno na montaz. Pe.Tr, radim.1008, Moral3z a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Ferry Odesláno 13. červen 2021 Autor Odesláno 13. červen 2021 (upraveno) Tak natreno. Horsi, co vymyslet se stitkem motoru, zbylo tam jen kousek kodu motoru NF(T) a oznaceni PSA Upraveno 13. červen 2021 uživatelem Ferry radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 13. červen 2021 Autor Odesláno 13. červen 2021 Asi to zkusim, nabrousim tenkej dulcik, predkreslim si to na ten cistej kov a budu teckovat pak to lehce poleptam kyselinou, aby to nevypadalo moc cerstvy a kaslat na to. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. červen 2021 Odesláno 13. červen 2021 Mě už na technicky ani na jedny 406 už nekontroluji kód motoru, protože neví kde je... PaKr ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 3. červenec 2021 Autor Odesláno 3. červenec 2021 Tak ostrej dulcik, kladivko a uz je to tam jeste to trochu zpatinuju a myslim, ze to bude cajk poldiss, čakom a PaKr ohodnotil 3 Citovat
Ferry Odesláno 26. červenec 2021 Autor Odesláno 26. červenec 2021 Trochu odrezovani a lakovani. Tech ruznych drzaku na motoru bylo hafo, tak jen na ukazku.Vsechny jsem pekne vylouhoval v kys.citronove ve smesi s octem, az se vsechna rez krasne rozpustila na cistej kov, pak oplach jedlou sodou a pak uz striknuti alkytonem. Vanu jsem vzal lamelakem na flexe a pak dratakem, odrezovac s taninem a pak dve vrstvy dvouslozka PUR zaklad a dve vrstvy natuzeneho Alkytonu radim.1008, RichVa, HonzaZ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
MJSytic Odesláno 27. červenec 2021 Odesláno 27. červenec 2021 Jsem zvědavý, jestli se na stará kolena alespoň jednou svezu Ale si ne, to se dá takhle postupně do vůně, a až to bude komplet hotové, tak bude jízda podmíněna darováním ledviny potřebným a koupí emisního odpustku Každopádně už, aby to zase jezdilo Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2021 Autor Odesláno 27. červenec 2021 No, uvidime, srpen se blizi, mozna babi leto MJSytic a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Ferry Odesláno 9. srpen 2021 Autor Odesláno 9. srpen 2021 (upraveno) tak konecne zas trochu casu, takze dozabrouseny zbyle ventily, umyti komplet hlavy a vsech demontovanych veci z motoroveho prostoru (sani, airbox atd.) a na konec maly detail - tepelny stit svodu, jsem zvedav, jak dlouho ta silikonova barva vydrzi Ted uz jsou vsechy ciste veci pripraveny na hromadkach a pristi vikend snad prijde na radu poskladani Upraveno 9. srpen 2021 uživatelem Ferry Almanil, PaKr, VojtouNerCZ a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 nebude to škoda pak zalívat olejem který stejně hned zčerná ? radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Ferry Odesláno 9. srpen 2021 Autor Odesláno 9. srpen 2021 @Pe.Tr mam to teda zkusit bez oleje ? na zabeh tam naliju ten booster od tebe ale ty 3-5tis rocne to hned tak nezanesou, nejezdim kratky trasy v zime, tak se zas tolik karbonu nebojim Péťa a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.