Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

> Rikic339: No ale to je BMW, to může jezdit (i v protisměru, i bez blinkrů - jak jsem se několikrát přesvědčil). A jak mi bylo dnes vyprávěno kolegou firemním řidičem, tak BMW X5 nemusí ani stavět u spuštěných závor). 😄

• O 2 týdny později...
Odesláno

Před nějakým rokem jsem řešil SPZ : IAM 508GT . Nějak zmateně mi to paní na úřadě potvrdila ale mlela něco o 6 , moc jsem to nepochopil a až tady zjistil že G nelze vložit do SPZ , to bylo to mluvení o 6 . Roky uběhly a mě napadlo zaslat email na úřad zda není nějaká změna . Odpověď z úřadu : Vaše SPZ na přání IAM 508GT lze vyrobit , cena 10000kč. Hurá ! letím tam , u přepážky píšu na papír IAM 508GT , výborně máte tam kombinaci povinné číslice , vypláznu 10000kč , paní je pokládá na pokladnu , něco datluje do PC , pak vytřeští oči a vyhrkne : se omlouvám to G tam nejde :D no nic , co s 10 litrama , přidal jsem k tomu 2 ať se to lépe dělí a rozdal to doma ať si žena a dvě děti udělají v nákupáku trochu radosti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...