Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele, ja bych jeste povolil srouby blatniku a mrknul na ty drzaky zespodu, tam to bude urcite chyceny taky, takze natrit pekne z obou stran a az to budes kompletovat, rovnou to vylejt tou ochranou dutin, udela krasnou voskovou zatku a nic se do te mezery mezi plechy nedostane

Odesláno

@Ferry věř mi, že kdyby to šlo rozebrat, tak jsem to dávno rozdělal a nešťoural se v tom, abych z toho spoje ten písek a kamení dostal :grr Bohužel je to k sobě bodově přivařený a odvrtávat a zase vařit to rozhodně nebudu. Ty dvě matky jsou tam na uchycení držáku nárazníku :nevim

IMG-20220713-WA0003.jpg

Odesláno

jee, sorry, ted jsem si vsimnul, ze to neni spoj blatnik-drzak, ale drzak-kastle, no to je jasny, ze by byl nesmysl to odbodovavat. Tam to holt bude muset stacit vylit odrezovacem a az vyschne, tak tim voskem, aby navzlinal do te spary

Odesláno (upraveno)

Worko - odrezovač s taninem. Nejsou v nem zadne kyseliny, je to alkoholovy roztok, udela takovou fialovo-hnedou az cernou suchou vrstvu

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

NJN, když to je prostě jinak řešené. Na 308 to je taky v pohodě. 307 a 308 mají navíc blatníky v plastu. 308 má zase jiné pastičky - zadní lem a spoj př. blatníku s prahem :myslim 
Tady na 508 to někdo vymyslel hlavou. 1. kobercové podběhy ve kterých se drží bordel, vpředu navíc půlené, takže přes ten spoj to i přes překrytí lítá až do podběhů. 2. špatně vyřešený úchyt blatníku. Svařené tak, že tam je kapsa, kde se všechen ten bordel (a v zimě sůl) drží. 3. odfláknutý ochranný nástřik vnitřních částí karoserie - v podstatě jen základovka :grr 

Odesláno

Ale je ke smutnému údivu, že když to na 307 udělali dobře, že to pak tak zmastili ( ještě na autě vyšší kategorie). Ty podběhy, je podobná story, jak ty oválné díry u 406... :roll to jsem taky nadával, když jsem u obou aut vybral tak kilo bahna.

Tak pokud bych někdy v budoucnu vybíral 508, tak doufám, že ještě bude z čeho ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Čistota je půl zdraví... Takže ještě uvnitř vyluxováno, oprášeno, nakrémováno a zvenku umyto, antiasfalt, antikoroze, clay a vosk :roll Naštěstí mi skoro všechna autokosmetika došla, takže to dlouho zase dělat nebudu - hrozná práce :bojim Teď přeparkovat ke straně a na konci srpna bouchnu šampáňo :aut Pak na STK a zase může v klidu parkovat :D 

IMG_20220729_161035.jpg

IMG_20220729_181421.jpg

IMG_20220729_181629.jpg

Odesláno

@radim.1008 Že jo :D  Ale asi budu muset odsát pár desítek litrů nafty, spálit jí v traktůrku a nahradit nějakou čerstvou :aut 
@Pe.Tr byla mi nabízena luxusní hedvábná, ale bylo na ní logo SKODA :D Ale třeba se časem ta se správným logem objeví, až budou nějaké výstavy :aut 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...