Ferry Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 Hele, ja bych jeste povolil srouby blatniku a mrknul na ty drzaky zespodu, tam to bude urcite chyceny taky, takze natrit pekne z obou stran a az to budes kompletovat, rovnou to vylejt tou ochranou dutin, udela krasnou voskovou zatku a nic se do te mezery mezi plechy nedostane radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 13. červenec 2022 Autor Odesláno 13. červenec 2022 @Ferry věř mi, že kdyby to šlo rozebrat, tak jsem to dávno rozdělal a nešťoural se v tom, abych z toho spoje ten písek a kamení dostal Bohužel je to k sobě bodově přivařený a odvrtávat a zase vařit to rozhodně nebudu. Ty dvě matky jsou tam na uchycení držáku nárazníku Citovat
Ferry Odesláno 14. červenec 2022 Odesláno 14. červenec 2022 jee, sorry, ted jsem si vsimnul, ze to neni spoj blatnik-drzak, ale drzak-kastle, no to je jasny, ze by byl nesmysl to odbodovavat. Tam to holt bude muset stacit vylit odrezovacem a az vyschne, tak tim voskem, aby navzlinal do te spary Citovat
chuck11 Odesláno 14. červenec 2022 Odesláno 14. červenec 2022 No pěkně ,jaký odrezovač používáte(volně prodejně dostupný) Citovat
Ferry Odesláno 14. červenec 2022 Odesláno 14. červenec 2022 (upraveno) Worko - odrezovač s taninem. Nejsou v nem zadne kyseliny, je to alkoholovy roztok, udela takovou fialovo-hnedou az cernou suchou vrstvu Upraveno 14. červenec 2022 uživatelem Ferry Citovat
PaKr Odesláno 14. červenec 2022 Odesláno 14. červenec 2022 No není to pěkný pohled, to i ta dvacetiletá 307, co teď oživuju vypadá pomalu líp. Akorát to nedaly ty štefty, co drží držák blatníku a nárazníku... VojtouNerCZ, OK406 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 14. červenec 2022 Autor Odesláno 14. červenec 2022 NJN, když to je prostě jinak řešené. Na 308 to je taky v pohodě. 307 a 308 mají navíc blatníky v plastu. 308 má zase jiné pastičky - zadní lem a spoj př. blatníku s prahem Tady na 508 to někdo vymyslel hlavou. 1. kobercové podběhy ve kterých se drží bordel, vpředu navíc půlené, takže přes ten spoj to i přes překrytí lítá až do podběhů. 2. špatně vyřešený úchyt blatníku. Svařené tak, že tam je kapsa, kde se všechen ten bordel (a v zimě sůl) drží. 3. odfláknutý ochranný nástřik vnitřních částí karoserie - v podstatě jen základovka PaKr, OK406, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
PaKr Odesláno 15. červenec 2022 Odesláno 15. červenec 2022 Ale je ke smutnému údivu, že když to na 307 udělali dobře, že to pak tak zmastili ( ještě na autě vyšší kategorie). Ty podběhy, je podobná story, jak ty oválné díry u 406... to jsem taky nadával, když jsem u obou aut vybral tak kilo bahna. Tak pokud bych někdy v budoucnu vybíral 508, tak doufám, že ještě bude z čeho Citovat
Ferry Odesláno 15. červenec 2022 Odesláno 15. červenec 2022 Stale jak za sociku - DoDo - dodelej doma. Kup novy auto, odstroj ho na kost, vse dukladne vylij voskem a jinou ochranou a pak zacni jezdit. PaKr, OK406, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červenec 2022 Odesláno 16. červenec 2022 kdyby to dělali tak kvalitně (jako Pragovku Baby od Mládka), by mohli továrnu zavřít--jde o to koupit nové a za pět let jít pro druhé do šourůmu --spotřební společnost se tomu řiká -- VojtouNerCZ, Charlie 1, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 29. červenec 2022 Autor Odesláno 29. červenec 2022 Čistota je půl zdraví... Takže ještě uvnitř vyluxováno, oprášeno, nakrémováno a zvenku umyto, antiasfalt, antikoroze, clay a vosk Naštěstí mi skoro všechna autokosmetika došla, takže to dlouho zase dělat nebudu - hrozná práce Teď přeparkovat ke straně a na konci srpna bouchnu šampáňo Pak na STK a zase může v klidu parkovat Ferry, Rikic339, OK406 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 pekny. neuvazovals o nejake interierove plachte na auto , nejake lepsi ,neskrabaci. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 29. červenec 2022 Autor Odesláno 29. červenec 2022 @radim.1008 Že jo Ale asi budu muset odsát pár desítek litrů nafty, spálit jí v traktůrku a nahradit nějakou čerstvou @Pe.Tr byla mi nabízena luxusní hedvábná, ale bylo na ní logo SKODA Ale třeba se časem ta se správným logem objeví, až budou nějaké výstavy Citovat
pavelu96 Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 Není lepší místo odsávání nafty jí jako normální lidi vyjezdit? ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 Není, u toho by se to umazalo. MJSytic ohodnotil 1 Citovat
skorpion Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 Nech to na zimu, můžeš si autem alespoň vyhřát garáž MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 Namotáno to má zeměkouli, rezaví to,jen to meješ a leštíš,bych to poslal z baráku pryč,když má Verča služební. Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.