Guest StibTo Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 Doufám že se neurazíte....osobně jsem nevolil.....ne že bych nechtěl ale nikoho z Vás osobně neznám a jen tak házet hlas jsem nemínil......ale přeji klubu s novým vedením vše nej.... No vidíš kdybys aspoň jednou dojel na větší sraz ... Ale co už.
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 To je tak když člověk začně pít dřív než psát Né samozřejmě si cením i 56 Ale jsou tu další lidé, kteří mi drží palečky mimo klub a těch si cením také hrozně moc No, budeš na sobe muset zapracovat, když ti dali duvěru
Honza z Nera Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 Gratuluji nově zvoleným a děkuji starému. Přeji vám všem pevné nervy a chladnou hlavu.
punkac Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 Osobně mi seznam nevadí, jsem i pro volbu, kde bude uveden koho kdo volil. V případě mé osoby s tímto opravdu nemám problém komukoliv říct, proč toho kandidáta ano a proč jiného ne jinak Celdo1970: Taky znám většinu jen zběžně z fora a některé ze srazu více či méně. Tohle není parlament, aby jsme si tady skládali nějaké účty. Na mě třeba zapůsobily kadidátky, když jsem něco nevěděl, tak jsem se zeptal i vlákno jsem pro případnou diskuzi založil. Taky jsem váhal komu hlas dám a nebo nedám, ale určitě bych nezahodil své hlasy do koše. Samozřejmě toto prosím neber jako hlas nějakého mravokárce Jen jako námět, že to jde udělat i jinak
vaksi Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 Dakujem staremu vedenu a blahozelam novemu. Nech sa dari! Tiez mi zoznam nevadi. Az na 1 kandidata som sa trafil, takze skoro 100% spokojnost.
Béďa Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 Gratuluji zvoleným kandidátům a přeji hlavně ty pevné nervy. Se zveřejněním seznamu nemám problém ale nerad bych aby to tu vyvolalo nějaké vášnivé diskuse. Každý má právo zda volit či nikoliv, za sebe jsem rád, že jsme dosáhli požadovaného min. počtu a to je hlavní.
Schreek Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Ale jo, klidně se zveřejnit může, jen bych byl rád, kdyby se kvůli tomu nevedly nějaké vášnivé diskuse... Po letošní šílené předvolební slovní přestřelce celkem chápu, že to dost lidí odradilo....
Medvěd Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Gratulace vítězům, čest (a aspoň virtuální poděkování) všem zúčastněným. Sice bych pozice 3 a 4 rád viděl jinak, ale jsa nevolič jsem povinen smířit se s jakýmkoli výsledkem. Novému vedení držím palce a hlavně si přeju, aby jim co nejdéle vydržel elán a chuť se na vedení klubu podílet. Jsem přesvědčený, že kdyby se do vedení dostal kterýkoli z kandidujících, nebylo by to pro klub vyloženě špatně a tak jsem za sebe hodně zvědavý, jak se hlavně nové tváře ve vedení projeví.
ozzy56 Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 (upraveno) přeji všem, aby minimálně po dobu funkce neztratili humor a dobrou náladu, tu pohodovou náladu by mohli vrátit zase zpátky tady Upraveno 23. červen 2015 uživatelem ozzy56
MJSytic Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Já bych raději, aby jí vraceli zpátky sem Jinak také gratuluji a přeji novému vedení chladnou hlavu, a aby jim chuť - dělat pro klub něco navíc - vydržela min. celé funkční období
OK406 Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Jsem pro zveřejnění seznamu (pouze nick), bez uvádění, kdo koho volil. Na druhou stranu je pravda, že volby jsou dobrovolné, tak bylo na každém řádném členovi, da-li bude či nebude volit. A pak je zde stránka morální, jak se kdo postaví k volbě nového vedení P-C. Celdo1970: já osobně znám málo členů, kteří kandidovali. Většinu znám pouze z fóra P-C. Ale i tak to byl důvod (a morální povinnost) volit na P-C.
Almanil Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Taky jsem pro zveřejnění, alespoň za sebe. K volení neznámých členů, já jsem většinu kandidátů, alespoň letmo poznal na srazech. V minulých volbách jsem, ale neznal nikoho a volil jsem na základě kandidátek a toho co jednotliví napsali na fóru, což sice není nejspolehlivější cesta, ale i tak si myslím pořád lepší, než např. volby do PS ČR.
Pepito Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Jsem také pro zveřejnění,já s tím problém nemám (jak už jsem někde psal,nebojím se ničeho ) A jak psal Punkáč,dokážu si taky své hlasování zdůvodnit Kromě Verýska znám osobně všechny kandidující členy díky srazům,takže mé rozhodování bylo jednoduché a rychlé A s Verýskou to hned při první příležitosti napravím (seznámení)
jakstone406 Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Gratulace novému a poděkování starému vedení. Novému vedení hodně úspěchů a pevné nervy v jejich funkčním období.
Péťa Odesláno 23. červen 2015 Autor Odesláno 23. červen 2015 (upraveno) Přehled nicků od kterých přišel mail s hlasováním, seřazeno Excelem podle abecedy: 306-Kubik-S16 Almanil, Aluška Béďa, Berkoff caryfuk07 Dano406, Dave_k, demi, Dobišar, Doctor Who, Driver, dzavel elton, enikybeniky Fiona, FrantaCV Gabriel 307, Goldinka, Grlik h4wk3y, hamplik, Harry-HK, Haryk, Honza z Nera, HonzaZ, HP_HASIC, hrusa1990 ChodeC, ChouLu jakstone406, JendaB, Jeny, Jirik 007, jirka307, JJEENNDDAA, Joe1966, John, JVT kobra, kovy_s, kurka, Kurt lachtan, Leo machulda, Mef, milan.jaros, MilanF1, Milhausekkk, Milich, minimaxa, Miss Scratch, MJSytic, mmmb, MotoMoto, MrChodny, Mrkvička OK406, Ota P607Olda, PAJA106, pajik999, Pe.Tr, peavey, Pepito, Péťa, PF406, pik, poldiss, Přema, punkac Radek Hurvajz, Radim.1008, RadkaS, raspa, redkid, regius, RichVa, Roky, Roman Bazi Sagic, Scratch, Schreek, spider.skret, Stejsn, StibTo, Stifler, Šalda tajfun68, Tommans, Trundik vaksi, vendelinek, Verysek, Veverka wooody Zůza Upraveno 23. červen 2015 uživatelem Péťa
Péťa Odesláno 23. červen 2015 Autor Odesláno 23. červen 2015 (upraveno) Dík, opraveno. Mám to blbě od začátku v excelu Upraveno 23. červen 2015 uživatelem Péťa
Recommended Posts