Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Doufám že se neurazíte....osobně jsem nevolil.....ne že bych nechtěl ale nikoho z Vás osobně neznám a jen tak házet hlas jsem nemínil......ale přeji klubu s novým vedením vše nej.... :papa

No vidíš kdybys aspoň jednou dojel na větší sraz ... ;)  Ale co už.

Odesláno

To je tak když člověk začně pít dřív než psát :D

Né samozřejmě si cením i 56 :) Ale jsou tu další lidé, kteří mi drží palečky mimo klub a těch si cením také hrozně moc :)

No, budeš na sobe muset zapracovat, když ti dali duvěru ;)

Odesláno

Osobně mi seznam nevadí, jsem i pro volbu, kde bude uveden koho kdo volil. V případě mé osoby s tímto opravdu nemám problém komukoliv říct, proč toho kandidáta ano a proč jiného ne

jinak Celdo1970: Taky znám většinu jen zběžně z fora a některé ze srazu více či méně. Tohle není parlament, aby jsme si tady skládali nějaké účty. Na mě třeba zapůsobily kadidátky, když jsem něco nevěděl, tak jsem se zeptal i vlákno jsem pro případnou diskuzi založil. Taky jsem váhal komu hlas dám a nebo nedám, ale určitě bych nezahodil své hlasy do koše. Samozřejmě toto prosím neber jako hlas nějakého mravokárce :papa Jen jako námět, že to jde udělat i jinak  :super

Odesláno

Dakujem staremu vedenu a blahozelam novemu. Nech sa dari! 

Tiez mi zoznam nevadi. Az na 1 kandidata som sa trafil, takze skoro 100% spokojnost.  :)

Odesláno

Gratuluji zvoleným kandidátům a přeji hlavně ty pevné nervy.  ;)  Se zveřejněním seznamu nemám problém ale nerad bych aby to tu vyvolalo nějaké vášnivé diskuse. Každý má právo zda volit či nikoliv, za sebe jsem rád, že jsme dosáhli požadovaného min. počtu a to je hlavní. :super

Odesláno

Ale jo, klidně se zveřejnit může, jen bych byl rád, kdyby se kvůli tomu nevedly nějaké vášnivé diskuse... Po letošní šílené předvolební slovní přestřelce celkem chápu, že to dost lidí odradilo.... 

Odesláno

Gratulace vítězům, čest (a aspoň virtuální poděkování) všem zúčastněným.

Sice bych pozice 3 a 4 rád viděl jinak, ale jsa nevolič jsem povinen smířit se s jakýmkoli výsledkem. Novému vedení držím palce a hlavně si přeju, aby jim co nejdéle vydržel elán a chuť se na vedení klubu podílet. Jsem přesvědčený, že kdyby se do vedení dostal kterýkoli z kandidujících, nebylo by to pro klub vyloženě špatně a tak jsem za sebe hodně zvědavý, jak se hlavně nové tváře ve vedení projeví.

Odesláno (upraveno)

přeji všem, aby minimálně po dobu funkce neztratili humor a dobrou náladu, tu pohodovou náladu by mohli vrátit zase zpátky tady :super

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já bych raději, aby jí vraceli zpátky sem :aut

Jinak také gratuluji  a přeji novému vedení chladnou hlavu, a aby jim chuť - dělat pro klub něco navíc - vydržela min. celé funkční období ;)

Odesláno

Jsem pro zveřejnění seznamu (pouze nick), bez uvádění, kdo koho volil.

Na druhou stranu je pravda, že volby jsou dobrovolné, tak bylo na každém řádném členovi, da-li bude či nebude volit. A pak je zde stránka morální, jak se kdo postaví k volbě nového vedení P-C.

Celdo1970: já osobně znám málo členů, kteří kandidovali. Většinu znám pouze z fóra P-C. Ale i tak to byl důvod (a morální povinnost) volit na P-C.

Odesláno

Taky jsem pro zveřejnění, alespoň za sebe.

K volení neznámých členů, já jsem většinu kandidátů, alespoň letmo poznal na srazech. V minulých volbách jsem, ale neznal nikoho a volil jsem na základě kandidátek a toho co jednotliví napsali na fóru, což sice není nejspolehlivější cesta, ale i tak si myslím pořád lepší, než např. volby do PS ČR. ;)

Odesláno

Jsem také pro zveřejnění,já s tím problém nemám (jak už jsem někde psal,nebojím se ničeho :D  )

A jak psal Punkáč,dokážu si taky své hlasování zdůvodnit :bacha  :D

Kromě Verýska znám osobně všechny kandidující členy díky srazům,takže mé rozhodování bylo jednoduché a rychlé :super

A s Verýskou to hned při první příležitosti napravím (seznámení) :mrk  :papa

Odesláno (upraveno)

Přehled nicků od kterých přišel mail s hlasováním, seřazeno Excelem podle abecedy:

306-Kubik-S16

Almanil, Aluška

Béďa, Berkoff

caryfuk07

Dano406, Dave_k, demi, Dobišar, Doctor Who, Driver, dzavel

elton, enikybeniky

Fiona, FrantaCV

Gabriel 307, Goldinka, Grlik

h4wk3y, hamplik, Harry-HK, Haryk, Honza z Nera, HonzaZ, HP_HASIC, hrusa1990

ChodeC, ChouLu

jakstone406, JendaB, Jeny, Jirik 007, jirka307, JJEENNDDAA, Joe1966, John, JVT

kobra, kovy_s, kurka, Kurt

lachtan, Leo

machulda, Mef, milan.jaros, MilanF1, Milhausekkk, Milich, minimaxa, Miss Scratch, MJSytic, mmmb, MotoMoto, MrChodny, Mrkvička

OK406, Ota

P607Olda, PAJA106, pajik999, Pe.Tr, peavey, Pepito, Péťa, PF406, pik, poldiss, Přema, punkac

Radek Hurvajz, Radim.1008, RadkaS, raspa, redkid, regius, RichVa, Roky, Roman Bazi

Sagic, Scratch, Schreek, spider.skret, Stejsn, StibTo, Stifler, Šalda

tajfun68, Tommans, Trundik

vaksi, vendelinek, Verysek, Veverka

wooody

Zůza

Upraveno uživatelem Péťa
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...