Přejít na obsah

jakstone406

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    139
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele jakstone406

  1. Díky za dárek a Všem pežoťákům hezké a veselé vánoce a hodně zdraví v Novém roce. jakstone 406.
  2. jakstone406

    Volby 2015-2018 - výsledky

    Gratulace novému a poděkování starému vedení. Novému vedení hodně úspěchů a pevné nervy v jejich funkčním období.
  3. jakstone406

    Co jste dnes udelali...

    No, pátek celkem blbej den: Na Sorce( Iveco Motor Cursor 8, autobus MHD),výměna VGT ventilu + dg. Potom s kámošem výměna turba, též na Soru + dg močoviny( Ad blue). Jinak Všem hezký víkend.
  4. Ahoj. Pokud máš v hadicích mezichladiče olej, tak asi turbo,(ale olej se neztrácí,jak jsi psa ?l). Zkusil bych tu kompresi. A ten vstřik za chodu na volnoběh lehce povolit, POZOR ne moc, on si ten bordel okolo sebe vyfoukne. Jinak pod vstřikem jsou tepelný podložky - kvůli utěsnění a teplotě. Dodatek - dle mýho názoru ten motor je zapečený - píst. kroužky atd. Ende.
  5. No, natočto na volnoběb a poslechni jestli to jde pravidelně, pak pomalu zvyšuj otáčky zda se něco neozve. On když chytne nasátý olej v sání tak je to u nafty tak 6000ot a výš. Nevím pokud to nebylo vytočený a podařilo se zastavit zavčasu, tak snad se nic nepotkalo - obvykle ventil - píst (ohlý ventil). ale to jen co by mohlo bejt. Věřím,že dopadneš dobře a bude to jen turbem. hadice a intercooler propláchni, Čau.
  6. Kouř - když se spaluje olej z turba je to bílomodrý kouř držící se při zemi - těžký. Taky jsem viděl zasr. vzduchovej filtr a motor si bral olej , kde moh. To už je ,ale extrém a ten řidič byl dobytek (není členem). Vstřik u klasiky je do modra. U HDi tam ???
  7. Ahoj,zkus se podívat na hadice intercooleru zda nejsou plný oleje a pokud jo, tak špatný turbo a pozor, aby motor nechytil na olej,pak to je fofr - opravdu se blbě chcípá a pak ty následky.
  8. jakstone406

    406 úbytek vody

    Ahoj. Co mokrý koberec pod topením v autě?
  9. Ahoj. Vedení klubu a Všem členům Peugeot klubu přeji hezké svátky a úspěšný příští rok. Dík za dárek. . jakstone406
  10. Ahoj. Odpoj přívod vzduchu do turba a zkus vůli na hřídeli - akcial i vertikal. Trochu vůle je (vymezí to olej), ne aby to lítalo třeba půl cm.
×
×
  • Vytvořit...