pavelu96 Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 před 5 hodinami, Radek Hurvajz napsal: jsou výborný křupavý k vínu To je tak francouzské... Péťa, Radek Hurvajz a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 24. květen 2025 Autor Odesláno 24. květen 2025 Tak popojedem, zasázena rajčátka a natahána závlaha, jedna z nejotravnějších činností. Starší dítě už to sice taky umí, ale bohužel má nějaké jiné zájmy a je fuč. No co se dá dělat, příště natahá závlahu vedle na to, co zasázela maminka... Teď už "jenom" zapíchat tyče, osadit reduktor, zapojit gsm spínač a dát do něj sim-ku, co v zimě jezdí v autě a spíná nezávislé topení a můžem zalejvat. P607Olda, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 25. květen 2025 Odesláno 25. květen 2025 (upraveno) @oddie Prostě v Praze je blaze U nás včera k ránu -1,6°C a dnes -1°C Večer vše musíme zakrýt netkanou textílií a ráno ji zase zbalit. Máme na to i takové krásné poklopy, ale ty jsou po těch týdnech už na většinu roslin malé. A to pořád dokola už několik týdnů. Okurky nám (ve skleníku!) chcíply, ty budeme muset nahradit a některé lesní jahody pomrzly. Ty Martina ostříhá a zase vyraší. A po deštivém týdnu vylezli slimáci, už jsem myslel, že letos snad ani nebudou. No, nezklamali Takže když to shrnu, zatím jsme slízeli jen ředkvičky, nějaké ty jahody a už máme ve kleníku docela velký salát, ten bude také brzy k tomu. ---------------------------------------------------------------------- Poznámka pod čarou: když píšu v množném čísle, myslím tím Martinu Já ji jen pomahám večer s přikrytím a to ještě ne vždy. Upraveno 25. květen 2025 uživatelem Péťa Milan+ ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 25. květen 2025 Autor Odesláno 25. květen 2025 No soused říkal, že cukety ještě dávat ven nebude. Mně už se je nechtělo sušit na balkóně, tak jsem je riskl. Bejvalka si dala už před 3 týdny okurky, tak si je dá znovu...Ředkvičky letos vyrostly brutálně A vypadá to, že by mohly být meruňky, i na starém stromě, co je už 3 roky nalomenej a chtěl jsem ho shodit, je jich hodně. No uvidíme, loni nebylo nic, ani jabka, tak letos by to snad mohlo klapnout. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2025 Odesláno 25. květen 2025 tak my nasadili včera, ráno se to sice motá kolem nuly už týden, tak snad to nezmrzne , ale dneska je hezky Citovat
Hafity Odesláno 25. květen 2025 Odesláno 25. květen 2025 před 8 hodinami, oddie napsal: Ředkvičky letos vyrostly brutálně Nám taky.... Úplní mutanti.... Citovat
Péťa Odesláno 25. květen 2025 Odesláno 25. květen 2025 Snad ty mrazy přestanou, je to čím dál těžší zakrýt ty vzrostlé rosliny: oddie a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 (upraveno) Závlaha zavlahuje, solárko dobíjí, takže konečně jsem to letos vyladil. Zejtra jedu pro ledový saláty a další kedluby. A na podzim budu prodlužovat o další 2 metry. Upraveno 31. květen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 10. červenec 2025 Odesláno 10. červenec 2025 (upraveno) Ještě jsou mrňavý a už si na nich pochutnávají. Upraveno 10. červenec 2025 uživatelem Dave_k Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. červenec 2025 Odesláno 11. červenec 2025 jak jste na tom s plísní na okurkách? copreventivne používáte za postřik? me už se zas objevují skvrny v noci 6-7 stupňů a přes den 27 hd to v řiti .,, Citovat
RichVa Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 Polévková lžíce jedlé sody, litr vody a kapka jaru (či jiného přípravku na nádobí). Cca jednou týdně. Citovat
RichVa Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 Těžko říct, zatím bez plísně. Ale nevím, zda by tam jinak byla. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 Letos to docela jde. Havlicek.Lukas, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 jojo, cosi roste Hafity, VojtouNerCZ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 Rajčata mi nejdou. Ale paradoxně mi z nějakýho kousku rajčete vyrostla rostlinka u bazénu a ta jde hezky xD Ale ve skleníku letos nic moc. Citovat
Péťa Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 U nás na severovýchodě dozrává hroznové víno, je výborné Dave_k, VojtouNerCZ, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
oddie Odesláno 19. listopad 2025 Autor Odesláno 19. listopad 2025 Fuj, to je ale hnusně, i předpověď nevypadá moc růžově, a já bych měl zasadit česnek... asi už naposledy, se ještě odhodlám, stejně ho skoro nikdo nežere, ale roste mi pěkně Citovat
Dave_k Odesláno 19. listopad 2025 Odesláno 19. listopad 2025 Dobrýho česneku není nikdy dost. RichVa, Milan+, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.