Klemoň Odesláno 17. červenec 2021 Odesláno 17. červenec 2021 Tak dnes veliké poděkování @Pe.Tr za to , že ve svém volnu přijel , uklidnil mne , předal cenné rady , provezl mne bezpečnými, ale přitom klikatými cestami a tím se splnil účel toho co jsem potřeboval . Více info v tématu Co jsem dnes udělal. Následně mne dovedl zase zpět a pak odfrčel za svými závazky . Nenásilnou formou mne donutil jet jak rychle (max. jsem letěl 125 km/h) , tak to poslat do velkých či utažených zatáček . Pak lehký trenink na parkingu , kdy jsem ho i neúmyslně trochu vyplašil , když jsem to poslal mezi auta . Opravdu si toho moc cením. Někdo by řekl, že o nic nejde . . . Ale jde - o tu pomoc . A abych nekřivdil , původně měl v úmyslu přijet @Scratch ale musel si plnit povinosti jinde . . . Pepito, Péťa, brixtr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 17. červenec 2021 Odesláno 17. červenec 2021 Jak už psáno jinde děkuji Péťovi jednak za azyl, večeři, snídani i oběd a hlavně za dlouhé hodiny věnované přeinstalaci veškerých možných dat z jednoho obstarožního PC do podstatně lepšího Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 17. červenec 2021 Odesláno 17. červenec 2021 Večeře, snídaně, oběd, ubytko? Už vím, kam vyrazit na prázdniny. NTB a PC na reinstal tu mám celkem dost Radek Hurvajz a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 17. červenec 2021 Odesláno 17. červenec 2021 taky asi vyrazím . . . MJ kdy jedeš ty ?? Hafity ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červenec 2021 Odesláno 17. červenec 2021 v příštím roce se tam chystá sraz Klemoň a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 Děkuji všem zúčastněným, tzn. @Pe.Tr , @brixtr a @Scratch za trochu "logisticky" krkolomnou akci, která ve finále dopadla dobře a celý "kontraband" jsem zdárně dotlačil domů.... Pe.Tr, brixtr, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. červenec 2021 Odesláno 21. červenec 2021 Já děkuji @Péťa za zajištění hmatatelného barevného technického čtiva o cca 900 stranách ( taky si to mohl rovnou i přeložit do češtiny ) a @Medvěd děkuji za přiblížení oné dokumentace do Prahy a kávu. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. červenec 2021 Odesláno 21. červenec 2021 Kafe bylo sice trošku rozbryndaný, ale rád jsem Tě viděl Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. červenec 2021 Odesláno 21. červenec 2021 jo a děkuji @Dave_k za nakopnutí a @ChouLu za provedenou opravu zapojení desky po " panu elektrikáři " . ChouLu, Dave_k a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 28. červenec 2021 Odesláno 28. červenec 2021 (upraveno) Dnes mi bylo potěšením poznat osobně dalšího člena klubu: děkuji @jarokare za bleskovou reakci na mou poptávku v inzerci a hlavně za osobní donášku fungl nového ovládání oken až k autu Upraveno 28. červenec 2021 uživatelem Sawoy Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 28. červenec 2021 Odesláno 28. červenec 2021 Nemáš zač , škoda , že nebylo víc času na pokec , ale třeba to vyjde jindy Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 28. červenec 2021 Odesláno 28. červenec 2021 To se nebojím že by nevyšlo ... to auto je 18 let starý a mládnout nebude Citovat
Milan+ Odesláno 30. červenec 2021 Odesláno 30. červenec 2021 Dnes při trochu plánovaném setkání s Jirkou @Scratch děkuji za předání katalogu dílů pro kolegu od @MJSytic MJSytic a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Dnes při trochu plánovaném setkání s Milanem @Milan+ předání katalogu dílů od @MJSytic a já spíš mám co děkovat za nabroušení nože sekačky :D, takže díky. No lanko stále nenatáhnuto, protože 4mm je moc tlusté, tak jsem koupil 2,8mm a výsledkem je to, že lanko mám doma a pružinu (natáhlou) na chalupě Citovat
Klemoň Odesláno 4. srpen 2021 Odesláno 4. srpen 2021 Chtěl bych takto dodatečně poděkovat @Scratch za dovezení mňamky pro Katku až pod nos do práce . Bohužel jsem byl trošku rozhozen nějakou pracovní záležitostí a vůbec si nevybavuji zda jsem dostatečně poděkoval. Takže Jirko - díky cením si toho a Katka bude mít určitě radost ještě větší ! Citovat
Pepito Odesláno 13. srpen 2021 Odesláno 13. srpen 2021 Ještě zde bych chtěl poděkovat @Milan+ za olej a @jarokare za dovoz. Děkuji vám pánové. jarokare, Péťa a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 Musím poděkovat @Péťaza dovoz balíčku k ségřině tchýni na chalupu do Červeného Kostelce. Původně jsme se měli potkat osobně, ale trochu jsme se zdrželi s odjezdem. Takže díky Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 25. září 2021 Odesláno 25. září 2021 (upraveno) Tak @Vena garážmistr dorazil jak slíbil , trošku se u toho vyvstekal , protože ta levá strana je fakt "dobře" přístupná a k tomu to tělo nové LEDky s chladičem místa nepřidává . . . No prostě jako vždy : nabídne , domluví , udělá , dodá něco navíc a až jako poslední bod řeší vyrovnání . Proto je mi potěšením s Vendou cokoli řešit . Je to vždy jasné a dané !!! Žádné dohadování , doprošování , vymlouvání . . . Co se domluví , to platí . Takovéto lidi já respektuji a vážím si jich Tisíceré díky Dodatek : Co se týče vyrovnání , je to tak nějak ve finále na mne . Ale nikdy si nestěžoval, tak doufám , že i zde je to k oboustranné spokojenosti Upraveno 25. září 2021 uživatelem Klemoň Péťa, radim.1008, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno 28. září 2021 Odesláno 28. září 2021 Musím poděkovat @jarokare za trpělivost a rady na telefonu ohledně zprovoznění varovek v Kaipanu. MJSytic, radim.1008, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
jarokare Odesláno 28. září 2021 Odesláno 28. září 2021 Nemáš zač , když to jde , tak pomůžu Milan+, Pepito, Vena garážmistr a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.